DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@kafkaf hayırlı olsun. Saat kaçta olacak mülakatınız.
-
@Katzfiell_
Selamlar, forumun arama ozelligini kullanmakten cekinmeyiniz. -
@istalin numaranız 23k, size gelene kadar vize biteceğini sanmıyorum. Yaşamak demek umut demek. Umudunuzun ve şansınızın daim olduğu bir dönem olması dileğiyle
-
Selamlar hekese, DV2025 için çekilişi kazanan şanslı insanlardan biriyim :) lakin 02.10.2024'de doldurduğum DS-260'ın üzerinden 4 ay geçmesine rağmen herhangi bir geri bildirim almadım.
CEAC screenshot'ını aşağıda belirttim.
Sıkıntı ne olabilir?
-
Viyadaki sağlık randevusunda Dr. Molnara götüreceğimiz aşı katlarımız olmadığı için eşimle Devlet Hastanesinde antikor testlerimizi yaptırdık. Sonuçları burda bir aile hekimine ve bir de Enfeksiyon Uzanına gösterdik herhangi eksik bir aşı gözükmüyor dediler. Dr. Molnara antikor sonuçlarımızı gönderdik hangi aşıları yaptırmamız gerekiyor diye o da bu sonuçlara göre 6 farklı aşımızın eksik olduğunu söyledi. Mecburen az önce yaptırdık aşılarımızı ve e-nabıza işlettirdik.
-
@arzemo çok teşekkür ediyorum sizede hayırlı olsun.benim randevum saat 13.00 da siz onay mailini alınca birşey yaptınız mı herhangi birşey yapmamız gerekiyor mu onay güncelleme vs
-
@kafkaf Bizim mülakatımız da 13:00 da aynı zamandan orada olacağız. 2NL maildeki linke tıklayıp girdiğimiz ekranda karşımıza çıkan mektubun çıktısını aldık. Başkaca bir şey yapmadık. Artık mülakat gününü bekleyeceğiz.
-
Arkadaşlar Merhaba,
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Başımıza şöyle birşey geldi; ben eşimle birlikte 29 nisanda viyanada mülakata girecektim. Eşimin schengen vizesi var fakat benim vizemin süresi dolduğu için yeniden başvuracaktım. Mülakat tarihi belli olduktan sonra schengen vize randevusu için işlemlere başladım fakat en yakın randevu 7 mayısta görünüyor ve bu tarih benim mülakat tarihimi geçiyor. Bu durumda ne yapmalıyım ? kcc ya da viyanaya yazıp ileri bir tarihe randevu istemem sorun yaratır mı ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. -
@ugursway Önceden okuduğumda sanki bir kullanıcı adli arşiv sicil kaydı 30 gün geçerli diye yazdığını hatırlıyorum fakat şimdi aradığımda bulamadım.
-
@Katzfiell_ Evet. E-devletten alinan belgelerin bazilari icin en altinda gecerlilik tarihleri yaziyor. Dogum, askerlik vs. icin guncel gerekmiyor ama adli sicil kaydi guncel olmak zorunda.
-
@ertugrulkndmr bu başlık Schengen vize süreci ile alakalı olmadığı için konu basliginin doğru kullanılması önemli, hassasiyet göstermeniz diğer kullanıcılar için daha yararlı. Diğer EU Schengen ülkelerinin randevu müsaitliklerini kontrol etmeniz önceliğiniz olmali. Baska bir Schengen ülkesinden giriş yaparak Viyana’ya geçiş yapabilirsiniz.
-
@ATS16 Schengen vize süreci ile ilgili olmadığını biliyorum fakat ben Viyana’da ki Greencard mülakatımı ileri bir tarihe ertelemem sorun olur mu diye sordum aslında. teşekkürler cevabınız için.
-
@ertugrulkndmr işlemlere kendin başlarsan en yakın 7 Mayıs'a bulursun tabii randevu
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@selens1907 tamam çok tsk ederim ben kcc email attım ins sorunsuz çözülür işlemim..
-
@ertugrulkndmr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar Merhaba,
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Başımıza şöyle birşey geldi; ben eşimle birlikte 29 nisanda viyanada mülakata girecektim. Eşimin schengen vizesi var fakat benim vizemin süresi dolduğu için yeniden başvuracaktım. Mülakat tarihi belli olduktan sonra schengen vize randevusu için işlemlere başladım fakat en yakın randevu 7 mayısta görünüyor ve bu tarih benim mülakat tarihimi geçiyor. Bu durumda ne yapmalıyım ? kcc ya da viyanaya yazıp ileri bir tarihe randevu istemem sorun yaratır mı ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Viyana bu konuda çok anlayışlı. Durumunuzu anlatan bir e-posta gönderin (yazdığınız e-posta düzgün bir İngilizce ile kısa ve öz olsun). Size umarım ki yeni bir randevu verirler.
-
@Kaan-Taşkın mülakat almadan yapmayın, aldıktan aldıktan sonra dosyanızın taşındığı yerin konsolosluğuna mail atın ve dosyanızı açmalarını rica edin düzeltme yapmanız gerektiğini söyleyin. Ben yaptım bu şekilde sonra da düzeltme yaptım diye mail attım. Her şey ok dediler.
-
@zerooo kcc email atttım mulakat almadan bir sey olurmu acaba?
-
Merhaba,
2019 yılında J vizesiyle çalıştıktan sonra 2020 yılında vergi beyanı yaptım. Bunun üstüne ödediğim vergileri ve beraberinde covid yardımı da aldım. Şu an bu durum green card sürecimde bir sorun yaratır mı? -
@ertugrulkndmr merhaba, schengen vize randevusu bulabilmek için yazdığım bir bot var size yardımcı olmak isterim. Bana ulaşabilir misiniz özelden?
-
@akara teşekkürler haber bekliyorum az önce ofisten geldim bende gittim içerisi çok kalabalıktı güvenliğe sordum 2 haftadır bekliyorum dedim bana yeni randevu oluşturmamı söyledi bende oluşturmadım daha da uzar diye bekliyorum bakalım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum