IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@okokok tesekkur ederim bilgilendirme icin. Sizin de mulakat tarihinize az kalmistir diye dusunuyorum. Mulakat ertesi deneyimlerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim
-
@korayy sizin isleminiz ne kadar hizli ielrlemis ne kadar sanslisniz bizden farkli bi islem mi acaba? Forum da 2023 ekimden beri onay almamis kisiler gordum xunku sizin basvuru 2024 olmasina ragmen cok hizli ilerlemis moral oldu bana ne kadar sanslisiniz masallah
-
Merhabalar bugün Nvc(ceac) dosyalarım DQ oldu IL için artık sadece bekleyecek miyim yapmam gereken bir şey var mı?
-
@ElifÖzdemir şuan Aralık ayında dq olanlar bekliyor randevu tarihiniz 3 ay da geliyor bende 12 aralıkta da oldum hala bekliyorum
-
@Seda-Güneş in transit olarak görülüyor mu? yoksa hala at nvc olarak mı görülüyor? çünkü in transit demek büyükelçilik dosyayı istedi ve interview planlayacak demek oluyor
-
Nerde transit yazıyor mülakatı alan arkadaşın bile nvc yazıyordu nerden baktınız onu
-
@yasmin982 case tracker adlı uygulamada yazıyor. insanlar ordan takip edip anlıyorlar interview letter alacağını
-
Bende var ben biliyorum böyle birşey ilkkez duydum
-
@yasmin982 bende redditten görüyorum hep
-
@yasmin982 https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV bu adresten bakabilirsiniz.
Case tracker tarzı uygulamalara case number giriyorsunuz, siz uygulamayı açınca uygulama bu adresten durumu kontrol ediyor.
-
@finalhope siz nerden gördünüz 24 şubatta IL alacağınızı?
-
@baharg merhaba, iki ayri sponsorun sponsorluklarini yurutemedik yazmissiniz sakincasi yoksa sebebini ogrenebilir miyim? Aynı konu ile ugrasiyorum su anda maalesef
-
@istanbullover Merhaba, esimi mulakattan sari kağıt ile W2 eksik olarak yollamislar. Joint sponsorumuz self employed oldugu icin w2 yok. Bunun yerine konsolosluga kargo ile Schedule C(1040 formun bir parcasi), joint sponsorun is yeri banka Hesabinin son 1 yillik dokumu ve is yeri Calistirma belgesini gonferdik. 1 hafta sonra yine sari kağıt ile beraber W2&1040 ve Tax transcript eksik olarak isaretlemisler. Tax transcript i sponsorumuzdan alabiliriz ama W2 olmadigi icin ne yapmamiz gerekiyor? Siz nasil ilerlemistiniz? Kendi is yeri olanlarda w2 olmuyor bunun yerine Schedule C oluyor hala ısrarla neden w2 istiyorlar bu konuyu nasil asariz?
-
@salimekoken tahmin ediyorum. Daha önceki insanların tecrübelerini okuyup DQ tarihinden sonra 5 hafta içinde IL gelip sonraki 5 hafta sonra vize görüşmesi şeklinde bir tahminim var.
-
Merhabalar, USA vatandasi olarak 3 yildir Turkiyede esimle birlikte yasadigim icin esime sponsor olamiyorum. Bundan dolayi bir arkadasimizdan sponsor olmasini rica ettik.Yani surece joint sponsor ile devam edecegiz. Joint sponsorumuzun yukleyecegi belgeler disinda benden talep edilecek belgeler nelerdir? Ve ayrica banka hesap dokumu, Tax ile ilgili dokumanlar talep edilir mi?
-
@finalhope umarım o şekilde olur 🙏🏻 sizinki in transit şeklinde görünüyor mu?
-
@salimekoken teşekkür ederim. Hep birlikte en kısa zamanda IL almak dileğiyle. Anladığım kadarıyla sizinki 3-4 ayda gelebiliyor.
Şimdi ceac'den kontrol ettim "At NVC" şeklinde. Status değişikliği olunca yazarım buraya.
-
@Seda-Güneş bende 31 aralikta dq oldum buyuk ihtimal ayni zamanda olacak
-
@crazycells merhaba, bir sorum olacakti. Konsolosluktan ikinci kez sari kağıt aldik. Eksik evrak ve passportu tekrar konsolosluga iletmemiz gerekiyor fakat ais sitesine girdigimizda bu sefer eksik evrak yollamak icin ptt opsiyonu goremiyoruz. Nasil gonderecegiz bir fikriniz var mi? Sari kağıt ile bir kez eksik evrak concern hakkimiz mi var? İkinci kez gondermemiz gerektiginde ne yapmaliyiz? Yazdimci olabilirseniz cok sevinirim
-
@finalhope burası IR1/CR1 alanı olduğu için dediklerinizi çok anlamamıştım, imzanıza bakınca anladım. siz biz ayırmanızı saatlerdir çözmeye çalışıyordum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum