Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gulsah123 translate ettirdim. Ama orada ilk belgelerimi alan görevli Türkçe veya ingilizce teslim edebileceğimi hiç çeviri yaptırmama gerek olmadığını iletti. Bu arada adli sicil ingilizce alinabiliyor edevletten ona bir sey yapmadim. Ben vukuatli nufus kayit örneği ve evlilik cüzdanını translate ettirmistim. Teşekkür ederim

• @yakup-budakci nüfus kayıt örneği diğerini kabul etmiyorlar bildiğim ve tecrube ettiğim kadarıyla yıllardır forumda yazanların tecrübesi belge tercümesi usciste oluyor mülakatta orginal Türkçe belge isteniyor adli sicil edevlette ingilizce çıkıyor.

• @gulsah123 gideceğiniz gün çıkarıp alın e devletten mühürlü 6 ay geçerli edevlet dökümanı 1 ay

• Uscıs te ek kanit talebi yazıyor bu ne anlama geliyor

• @ksmdgn RFE almissiniz. Sizden daha fazla kanit eklemenizi istiyorlar.

• merhaba, doktor kontrolüne visa appointment letter, pasaport, ds-260 confirmation page ve covid-19 aşı kartı harici bir belge götürmeli miyim? e-nabız'da hastalıklarım kısmındaki kayıtları götürmeli miyim, götüren oldu mu? deneyimli arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

• @cem999343 merhaba tekrardan, yanınızda hangi belgeleri götürmüştünüz? aşı kartı, pasaport, ds260 confirmation ve visa interview letter dışında?

• @salimekoken ben de bekliyorum.

• @gulsah123 sadece aşı kartı (büyükler için covid aşı kartı) ve pasaport istiyorlar. Ciddi bir ameliyat ve düzenli kullandığınız ilaçlar varsa bunların raporları yanınızda olmalı. Yarım gün dosya kabulun orada gelen gideni gözlemledim, kimseden aşı kartı ve pasaport harici farklı bir dosya istenmedi.

• @okokok tesekkur ederim bilgilendirme icin. Sizin de mulakat tarihinize az kalmistir diye dusunuyorum. Mulakat ertesi deneyimlerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim

• @korayy sizin isleminiz ne kadar hizli ielrlemis ne kadar sanslisniz bizden farkli bi islem mi acaba? Forum da 2023 ekimden beri onay almamis kisiler gordum xunku sizin basvuru 2024 olmasina ragmen cok hizli ilerlemis moral oldu bana ne kadar sanslisiniz masallah

• Merhabalar bugün Nvc(ceac) dosyalarım DQ oldu IL için artık sadece bekleyecek miyim yapmam gereken bir şey var mı?

• @ElifÖzdemir şuan Aralık ayında dq olanlar bekliyor randevu tarihiniz 3 ay da geliyor bende 12 aralıkta da oldum hala bekliyorum

• @Seda-Güneş in transit olarak görülüyor mu? yoksa hala at nvc olarak mı görülüyor? çünkü in transit demek büyükelçilik dosyayı istedi ve interview planlayacak demek oluyor

• Nerde transit yazıyor mülakatı alan arkadaşın bile nvc yazıyordu nerden baktınız onu

• @yasmin982 case tracker adlı uygulamada yazıyor. insanlar ordan takip edip anlıyorlar interview letter alacağını

• Bende var ben biliyorum böyle birşey ilkkez duydum

• @yasmin982 bende redditten görüyorum hep

• @yasmin982 https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV bu adresten bakabilirsiniz.

Case tracker tarzı uygulamalara case number giriyorsunuz, siz uygulamayı açınca uygulama bu adresten durumu kontrol ediyor.

• @finalhope siz nerden gördünüz 24 şubatta IL alacağınızı?

Benzer Başlıklar

• 5887
  • 1589
  • 22
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |