Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @lolicupcake Circle-C

• ⭐⭐⭐⭐

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar Türkiye'den Austin'e yakın zamanda giden var mı? Ulaşımı ne şekilde sağladınız?

Elimde bazı seçenekler var ama çocukla birlikte yorucu olacağı için işin içinden çıkamadım.

*İstanbul - Belgrad aktarmalı - New York + New York'tan Austin'e
    *İstanbul - Frankfurt - Frankfurt Austin şeklinde (Bu hem ilkine göre pahalı, Hemde Frankfurtta vizesiz aktarma yaparken sorun yaşar mıyım bilemiyorum. Bu uçuşu farklı firmalar yaptığı için ülkeye giriş yapıp valizleri alıp diğer uçuşa teslim etmem gerekecek diye düşünüyorum. Ve orada biletleme de yapmam gerekebilir. Bilet alacağım kısımda 2 rezervasyon yazıyor çünkü. Eşim Ukraynalı. Ben transfer alanından çıkmadan beklesem. O benim ve çocuğun pasaportu ile giriş yapsa bizim pasaportlarla biletlerimizi kestirip valizleri diğer uçuşa teslim edebilir mi bilmiyorum. Deneyen biri yazsın lütfen.)
    *İstanbul - Londra + Londra Houston + Houston Austin

Bu seçenekler dışında en az yorucu olacak ve abartı bir maliyet çıkarmayacak şekilde önerisi olanlar, yakın zamanda gidenler var mı?

Ayrıca ikinci önemli mevzu. Uçuş zamanı çocuğum 18 aylık olacak. Biz kucakta değil de kendi koltuğunda oturarak gitmesini istiyoruz. Bu nedenle bilet alırken 2 yaş ve üzeri çocuk seçeneğini seçersek, biletleme yapılırken sizin çocuk 18 aylık bu şekilde gidemezsiniz gibi bir sorun yaşar mıyız?

Üçüncü olarak da biz haziran 20-temmuz 15 arası Austin'de olmayı düşünüyoruz. Şimdi bilet baktığımda misal olarak söylüyorum bir rotanın biletleri 10 gün sonra için 35.000 TL görünüyor. 1 ay sonrasına 40.000 görünüyor. Ama bu belirttiğim dönemler arasında 55-60 bin lira görünüyor(ücretleri farazi yazdım) Bilet alırken son zamana kadar beklemek mi gerekir, 15-20 gün ya da bir iki ay öncesinden mi almak mantıklı? yoksa şimdiden alsam daha mı mantıklı olur? yani son 1-2 ayı bekleyip 55-60 olan fiyatın 70-80 e çıkması gibi bir şok yaşamak istemiyorum 🙂 önerilerinizi bekliyorum.

• @emrebu89 genelde 6-8 hafta öncesinde alırsanız daha uygun fiyatlar çıkabiliyor. TR uçuş firmaları için Salı 14:00 te loglar sıfırlanıyor diye biliyorum. Amerika tarafında son öneri işe yaramayabilir.

• Bu ileti silindi!

• @TuttoSPORT Mülakat deneyiminizi bekliyoruz 🙂

• @emrebu89 29 hazirana bilet aldik dun aksam. Temmuza birakirsaniz hatri sayilir bir artis var fiyatlarda. Ayrica haziran biletlerine de ne zaman zam gelir bilinmez eger tarih konusunda kesinseniz ve paraniz varsa ben alin derim.

Thy nin Houston aktarmali Austin ucusu var, ama 4 kiside 1000 dolar farkediyordu normal houston ucusune gore bu yuzden Houston sectim.

Houston -> Austin icin ise dusunme asamasindayim karayolu ile 3 saat suruyor ama 13 saat arkasina 3 saat araba surulur mu alternatifler ve fiyatlari konusunda arastiriyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@emrebu89

İstanbul - Frankfurt - Frankfurt Austin şeklinde veya İstanbul - Londra + Londra Houston + Houston Austin biletlere yaparsanız göçmen vizeniz olması nedeniyle bağlantı havalimanlarında vize ihtiyacınız olmayacak.

Lufthansa çağrı merkezi ile bilet alımı öncesinde teyit etmenizde de fayda var. Bir diğer önemli olan da Lufthansa web sitesinden tüm uçuşları tek PNR altında almanız gerekiyor.

Londra aktarmada varis ve kalkış havalimanlarının aynı olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Daha detaylı tecrübeler için Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti başlığını inceleyebilirsiniz.

• Houston - Austin arası Uber-XL de bir seçenek..

• @Yamtar evet 250 dolqr civarinda

• Houston Austin arasi ulasim biraz sikinti olabilir. Biz gelir gelmez araba satin almistik o sekilde kolay olmustu. Eger mumkunse ucus ile direkt Austin'e gelebilirseniz daha kolay olabilir. Ama bavul aktarimina dikkat edin.
    Diger secenek kurumsal firmalardan arac kiralamak. Hertz gibi. pick-up location: houston, drop off location: austin olacak sekilde. Belki daha ucuza gelebilir. Zaten TR ehliyeti 90 gun gecerli burada.

Benzer Başlıklar

• 3
  • 76
  • 146
  • 34
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |