Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kafkaf çok büyük şansmış, iki kere üst üste aynı kişiye mi çıktı yoksa bir size bir eşinize mi

• @kafkaf DS260 formunu 4 mayıs tarihinde sonuç açıklanır açıklanmaz iletmiştik fakat mülakat tarihimiz 29 Nisan olarak belirlendi. Dolayısı ile DS260 formunun erken gönderilmesinin en azından bizim case de bi önemi olmadı. 14-15k lar bizden daha önce tarihlere randevu aldılar.

• @yasavul 2023 de eşime çıktı gidemedik diye küstük😊 2024 de biz başvurmadık polonyada işe başlamıştım oraya yerleşeceğiz diye 2024 için eşim arkadaşına başvuru yaptı telefonundan ona çıktı bu sefer 2025 deneyelim dedik 2025 de bana çıktı😊 anlayacağız greencard çıkaran bir telefona sahibiz😊😊

• ⭐⭐⭐

Sevgili dostlar,
    Öğrenilen mülakat tarihleri Excel e işlensin, imzalar güncellensin..😉

• @SiRReS çok teşekkür ediyorum bilgi için umarım süreciniz mutlu biter ve bayrağı alırsınız🙏

• Merhabalar, Hong Kong'taki 2 kliniğede yazdım çünkü birisinden cevap gelmeyebilir diye. Nicolson 18 Şubat'a tarih vermiş. Drs. Anderson & Partners 24 Şubat'a vermiş. Benim için en iyi tarih 24 Şubat olacak çünkü yetiştiremediğim evraklar var. Mülakat mailini 4 gün önce öğrendim çünkü. Sizce 24 Şubatta sağlık testi sürecim 3 Mart'taki mülakata yetişebilir mi?

• @kafkaf rica ederim. Ben de bu vesileyle; bu süreçte tecrübeleri ve bilgi paylaşımlari sayesinde yol gosteren tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

• ⭐⭐⭐

İkinci aşama da tamam....1 Nisan Molnar Klinikteyiz...Şaka gibi..😉

• Dosyası viyanada olanlar mail aldı sanırım bangkok'dan hala haber yok 😢

• @muratch mail almadık KCC ye mail attık dosyanın durumu hakkında bilgi istedik gelen cevapta mülakat tarihleri bildirildi tarafımıza. İyi günler.

• @muratch KCC ye mail atarak öğrenebilirsin mülakat tarihini

• @Ömer-Pirinçcioğlu @arzemo Teşekkürler hemen atayım mail

• @kadirkurtgoz 5 iş gününde raporunuz yetişmeyebilir. Sağlık raporu olmadan mülakata giremezsiniz, riske atmayın bence.

• 25 Nisan için Molnar'dan sağlık muayenesi için randevumuzu aldık arkadaşlar :)))

• @kafkaf hahaha çok iyiymiş 😃 amerika'ya gitmek isteyen yakınlarımız olursa size yonlendirelim basvuruları siz yapın lütfen 😃

• @kadirkurtgoz Arada çok kısa bir süre var, biraz riske atmak gibi olmuş. Bence daha erkene almalısınız sağlık randevusunu.

• KCC'den şimdi mail geldi 17 Nisanda viyanada mülakatımız var.

• ⭐⭐⭐

@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Henüz 2nl almadık daha KCC ile yazıştım 20:00 TSİ de...

Excel tablosunda soru soran dostumuza hitaben;
    cevabını dün akşam yazmıştım...😉

• ⭐⭐⭐⭐

@Evren53

Bu foruma sonuçların açıklanmasına müteakip sürecin basinda dahil olmuşsunuz ama forumda ve bu konuda zaman geçirme şansıniz olmamış anlaşılan.

Göçmen vizenizi almak istiyorsanız İvedilikle bu konu basliginin 1.sayfadan başlayarak okumanızı ve arama butonunu anahtar kelimeleri kullanarak (dosya taşıma, transfer, Viyana, Hong Kong, Bangkok, Bükreş, navigator) dosyalarını taşıyanların tecrübelerini okumanızı tavsiye ederim. Dosya numaranız current olduğu için KCC ile değil, dosyanızı taşımak istediğiniz konsoloslugun web sitesindeki navigator aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Vizenizi almak istiyorsanız başka çareniz yok ne yazık ki, Ankara’dan size mülakat randevusu gelmesi imkansız. Danışman kullaniyorsaniz kendisi ile iletişimi kesmenizi ve bu forumda bolca zaman geçirmeniz en büyük öneri olur size. Bol şans

• Sevgili arkadaşlar bana da 17 nisanda Viyana’ya mülakat verildi. Herkese hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |