DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Genel olarak Mayısta vize kalmaz mı demek istediniz yoksa erteleyen özelinde mi yazdınız. Ertelediği için riske girebilir olarak mı anlamak gerekiyor bunu ?
-
@fahriakc ertelemek isteyen kişinin iletisine cevaben yazılmış bir ileti.
-
@Ferhatyılmaz merhaba Ankara'dan direkt ümidinizi kesin. Çünkü en iyi ihtimalle eylülde mülakat alırsınız buna ek olarak olur ya binde bir ihtimal de olsa APye kalırsanız süreciniz eylüle yetişemeyeceği için greencard hakkınız yanmış olacak. Viyana, Hong Kong veya Bangkok'taki konsoloslukların mail adresleriyle iletişime geçerek dosyanızı bir an önce taşımanızı öneririm. Schengen vizeniz yoksa almanız zor olacağı için onun stresiyle uğraşmıyım derseniz direkt diğer 2 seçeneği değerlendirin.
-
@finn_ Çok sevindim! Öneriyi okuyup hemen harekete geçtiğiniz için kutlarım. Umarım her şey yolunda gider 😊🎉
-
@Flight101 @ATS16 @Serapp teşekkür ederimm
-
Bize gelmeme ihtimali çok yükseldi.
-
@dogan28 Ankara yı beklerseniz %99 sıra gelmez. Cutoff olarak 25.000 görmeme ihtimali ise %1
-
@minnesota ben dosyamı taşıttım, current olsak bile ne zaman olur yer kalır mı cok muamma.
-
@kadirkurtgoz sağlik muayene tarihi ve covid19 aşi tarihi ayarlamak için yeterince süre var (genelde 20-40 gün kala haber veriliyor, normal yani çok az zaman yok)
-
@kadirkurtgoz aşı için de yeterli zaman var bu aralar antikor testini verseniz haftaya çıkar (mülakat tarihini mümkünse ertelemeyin, sonuçta mülakat almışsınız böyle bir risk alınmaz)
-
Hong Kong'a giderken yanımda 3000 usd civarı nakit götürmeyi planlıyorum. Hong Kong'a giden arkadaşlar, sizden üzerinizdeki paranın beyanını istemişler miydi?
-
@dogan28 imzanızı güncelerseniz daha isabetli yanıtlar alabilirsiniz. Ben şahsen 25000 li rakamlara Temmuz Visa bülteninde Ağustos için mülakat planlanabileceğini düşünüyorum.
-
@minnesota umarım öyle olur, acaba daha erken olma ihtimali nedir, sanki biraz yavaş ilerledi açılır diye bekliyordum ama.
-
@cagrii bizler için üzücü oldu gerçekten.İnşallah önümüzdeki aya🙏
-
Mailler bu cumaya kadar gelir diye düşünüyorum çünkü c.tesi. ceac verileri paylaşıyor. Ve umarım geçen ayın da telafisini yapıp en az 200 dosya eu dan çeker
-
@kadirkurtgoz size 24 Ocak ta mail gelmiş olmalı. Mail almadınız mı? Mülakat tarihinizi en az 10-15 gün önce öğrenebilrdiniz. Zamanınız daha uzun olurdu. Erteleme tavsiye edilmeyen bir durum. Ama tabiki erteleyebilirsiniz.
-
@kadirkurtgoz
Hiç antikor testi aşı vs düşünmeyin artık bu saatten sonra Hong Kong sağlık muayenesi için randevu alın, ardından uçak bileti...Sonra hızlıca evrak toplama, valiz toplama atın kendinizi Hong Kong a...
Bu senenin dinamiklerinde erteleme yapmayı düşünmeyin.
Daha önceki iletilerimde başka bir talihli dostumuza düşünülebilir dedim, ancak kendisi Viyana'da görüşeceği için o şekilde cevap verdim.. -
Öncelikle tüm arkadaşlar için şimdiden başarılar dilerim. Umarım en kısa zamanda mülakatlarınızı ve vizelerinizi alırsınız.
@kadirkurtgoz Testlerle hiç uğraşmadan sürecinizi başlatın. @Flight101 Dediği gibi erteleme yapmamak gerek diye düşünüyorum.
-
@Mehmet-ynd 1 2 hafta içerisinde gelir diye düşünüyorum ama mailler gelmezse KCC yardımı ile planlanmış bir mülakat ataması var mı öğrenebilirsiniz.
-
@10urdmn Aynı tarihte mülakatımız var ve pazar günü
(Şubat 16) uçağa biniyoruz. Evrak ve tercümeler için vakit olabilir ama antikor aşılar için vakit yok dediğiniz gibi. Mülakat tarihi dolayısıyla doktor Nicholson en geç 18 ine doktor randevusu veriyor süreç çok dar bir zaman. Ama imkansız değil... @kadirkurtgozNOT: Nicholson maillere çok geç cevap veriyor. Sıkıntı olabilir..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum