Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@yasavul Bende hem yaşamayı hem de sizlerle paylaşmayı heyecanla bekliyorum...😉🍀

• @Flight101 teşekkürler cevabınız için dediğiniz gibi deneyeceğim inşallah yaparlar 🙏

• hayirli olsun 16k, insallah bi sonraki bulten bizlerde current oluruz saclar beyazladi beklemekten

• @halteran bultende martch yazıyor bu mart ay içindir

• @dkerim bu konu hakkında yine forumda konuşuldu aslında. ankaradan katılan bir arkadaşın vizesi yetersiz maddiyat diyerekten sponsor bulunması talebi oldu diye biliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_

Teyit etme hususunda sorunuz ile ilgili @gucarslan’in daha önce yazdığı mesajı siz ve dosya taşıyan diğer talihlilerin okuması faydalı olacaktır.

https://yesilkartforum.com/forum/post/418433

Mülakat tarihinizi bu konu başlığından Hong Kong’a taşıyan diğer talihlilerin paylaşımlarını takip ederek ve çekilişi kazandığınız sayfayı ara ara kontrol ederek öğrenebilirsiniz. Bu süreçte güncel HKN mülakat deneyimlerini okuyarak, sağlık muayenesi gereksinimlerini araştırarak sabırla beklemekten başka bir şey yapmanıza gerek yok. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐

@finn_
    Selamlar..Trenin son vagonunun son koltuğuna binmişsiniz...
    Forumun süreç yönetimine katkısını gösteren güzel bir örnek olmuş...Son dakikaya kadar mücadele eden stratejisini ortaya koyan kazanıyor..Bundan sonraki süreçte herşeyin yolunda gitmesini dilerim..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Koray85 bunu yapmayın.
    sonrasında ne boş slot bulabilirsiniz ne de verilebilecek vize.

• @gucarslan Genel olarak Mayısta vize kalmaz mı demek istediniz yoksa erteleyen özelinde mi yazdınız. Ertelediği için riske girebilir olarak mı anlamak gerekiyor bunu ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@fahriakc ertelemek isteyen kişinin iletisine cevaben yazılmış bir ileti.

• @Ferhatyılmaz merhaba Ankara'dan direkt ümidinizi kesin. Çünkü en iyi ihtimalle eylülde mülakat alırsınız buna ek olarak olur ya binde bir ihtimal de olsa APye kalırsanız süreciniz eylüle yetişemeyeceği için greencard hakkınız yanmış olacak. Viyana, Hong Kong veya Bangkok'taki konsoloslukların mail adresleriyle iletişime geçerek dosyanızı bir an önce taşımanızı öneririm. Schengen vizeniz yoksa almanız zor olacağı için onun stresiyle uğraşmıyım derseniz direkt diğer 2 seçeneği değerlendirin.

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_ Çok sevindim! Öneriyi okuyup hemen harekete geçtiğiniz için kutlarım. Umarım her şey yolunda gider 😊🎉

• @Flight101 @ATS16 @Serapp teşekkür ederimm

• Bize gelmeme ihtimali çok yükseldi.

• @dogan28 Ankara yı beklerseniz %99 sıra gelmez. Cutoff olarak 25.000 görmeme ihtimali ise %1

• @minnesota ben dosyamı taşıttım, current olsak bile ne zaman olur yer kalır mı cok muamma.

• @kadirkurtgoz sağlik muayene tarihi ve covid19 aşi tarihi ayarlamak için yeterince süre var (genelde 20-40 gün kala haber veriliyor, normal yani çok az zaman yok)

• @kadirkurtgoz aşı için de yeterli zaman var bu aralar antikor testini verseniz haftaya çıkar (mülakat tarihini mümkünse ertelemeyin, sonuçta mülakat almışsınız böyle bir risk alınmaz)

• Hong Kong'a giderken yanımda 3000 usd civarı nakit götürmeyi planlıyorum. Hong Kong'a giden arkadaşlar, sizden üzerinizdeki paranın beyanını istemişler miydi?

• @dogan28 imzanızı güncelerseniz daha isabetli yanıtlar alabilirsiniz. Ben şahsen 25000 li rakamlara Temmuz Visa bülteninde Ağustos için mülakat planlanabileceğini düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 7344
  • 15674
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |