Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @istalin Bence 16 bin cok iyi bir ilerleme. Yaklasik 9700 case current. Gecen yil bu zamanlar 8840 case currentdi. Tahmin ettigimden biraz daha yuksek bir ilerleme oldu. Ustelik 16 binden sonrasinda bosluk orani daha fazla. Durum kotu degil.

• ⭐⭐⭐⭐

Sayilar, analizler çok değerli. Zaman harcayıp paylaşım yapanlara teşekkürler ancak birden fazla bu başlıkta konuşulduğu üzere her bir mali yıl ve bülten sonrası mülakat dağıtımı kendi içinde özel.

Current olmayı bekleyen yüksek CN sahibi ve dosya taşıyan/taşımayı planlayan talihlilerin bu yavaş ilerleyen süreçte dosya taşımayı planladıkları konsolosluk haricinde olası tüm değişkenliklere karşın diğer ülkelere transfer etme hususunda maddi & manevi hazırlıklı olmaları süreçte yapılacak en iyi analiz olacağına inanıyorum.

Tüm talihlilere Ankara’dan ve diğer konsolosluklardan bol mülakat dağıtımlı bir süreç olur umarım bu yeni bülten sonrası. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@Stoic-Turk

Mart bülteni yani sizin paylaşımınızdaki deyiminiz ile Nisan cutoff'u 16.000 oldu, siz 15500 on görmüştünüz. Tebrikler, hayırlısı olsun 🧿

• Son ilerlemeyle birlikte önümüzdeki 5 ay current olan case sayısı bakımından ilk 7 ay gibi ilerlerse final CN 31000 küsürlere denk geliyor

• @minnesota, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@Stoic-Turk Ben Mart a 13500 olur dedigim de cok eksi yorumlar aldim. Sonuc 13000 oldu. Ben Nisan icin 15000 diyince daha da cok eksi yorum puani aldim. Sizde 15500 analizi yapmissiniz. Bakalim 2 haftaya sonuc ne cikacak.

16.000 herkese hayirli olsun. @Flight101 Maet ti Nisan di derken Nisan da Viyana yolu acildi. Tebrikler.

• ⭐⭐⭐

@minnesota Teşekkür ederim...Darısı başımıza...Geçen sene sürece başlarken mayısta bu iş biter demiştim, yakın tahmin olmuş...Sizin 15000 tahmininizde yanılmış olmanız beni ziyadesiyle mutlu etti..😉😂😂

• @Flight101 2 hafta boyunca konsolosluklar neredeyse hiçbir şey yapmayınca NVC olaya el attı diyelim. Aslında 13 Ocak ta ki yazışmamızda Nisan ayında da muhtemelen Viyana da olacağınızı tahmin etmiştim. tahmin.png

• ⭐⭐⭐

@minnesota, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@Stoic-Turk Ben Mart a 13500 olur dedigim de cok eksi yorumlar aldim. Sonuc 13000 oldu. Ben Nisan icin 15000 diyince daha da cok eksi yorum puani aldim. Sizde 15500 analizi yapmissiniz. Bakalim 2 haftaya sonuc ne cikacak.

Konuşmamızı hatırlıyorum...Ben buraya atıfta bulunmuştum ...😉

• @Flight101 Excel de 13000-16000 bandi Viyana biraz yogun gorunuyor. O kadar mulakati dagitirlar mi tam emin degilim. Umarim tum bekleyenler Nisan da mulakat alabilirler.

• @ruzgaroglu 16000 den sonra otobanda ki sıkışıklık aşılıyor. (Ozbekler 16000 den sonra yok. Zaten ayrica limitleniyor NVC den. Onlar 7750 de bekletikiyorlar birkac aydir.)

• @Flight101, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@minnesota, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

Konuşmamızı hatırlıyorum...Ben buraya atıfta bulunmuştum ...😉

2 hafta boyunca neredeyse hicbir konsolosluk mulakat dogru duzgun dagitmadilar. NVC de boslugu gorunce biraz gaza basti aslinda. Ankara da patates olmaya devam etti.

• ⭐⭐⭐

@minnesota Ocak ayı cut-off unda excel e göre konuştuğumuzda 23 dosyaya ocak ayına 2 dosyaya şubat 1 dosyaya da özel durumdan nisan ayına mülakat ataması yapmış..13000-16000 arsası excelde 18 dosya var. Viyana ilk ayda işini halletme adetini sürdürebilir bir sayıya sahip..

• @Flight101, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@minnesota Ocak ayı cut-off unda excel e göre konuştuğumuzda 23 dosyaya ocak ayına 2 dosyaya şubat 1 dosyaya da özel durumdan nisan ayına mülakat ataması yapmış..13000-16000 arsası excelde 18 dosya var. Viyana ilk ayda işini halletme adetini sürdürebilir bir sayıya sahip..

Dagitamama sebepleri arasinda belki de talep olmamasi da olabilir.

• Arkadaslar dusuk numaralar zaten Ankara ve Özbekistan da backlog landi. NVC aylardır Ozbekleri frenliyor. EU da 7750 yi aştımıyorlar. Ankara ve Ozbekistan hareketlenmedikten sonra EU icin cutoff lar daha hizli acilacaktir. Yuksek numarali arkadaslar umudunu korusunlar.

• Erken tahmin yapayim. Ankara ve Ozbekler boyle giderse Ankara disinda dosya bekleyenler mulakatlarini alirlar. Cutoff Eylul de 40.000 i bulur. Tabiki Eylul ayi elbette mahşer yeri zamani olacaktir.

• Nisan ayının mülakat tarihleri şimdiden dağıtılmaya başlanır mı yoksa martta mı gelir ?

• @muratch 2-3 güne aksiyona geçmiş olurlar.

• Sıcağı sıcağına Nisan ayı bülteni içinde tahminleri alalım bari

• @cagrii 3000 ek rakam daha cıkar. 19000 i bulur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |