Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

• @Can-Uğur-0 Gözünüz aydın, umarım bir an evvel ulaşır elinize. Siz o siteden kayıt oluşturduktan ne kadar süre sonra statü değişti?

• Teşekkür ederim sizinkide umarım biran önce ulaşır 7-8 gün sonrasında değişti şuan hala bekliyorum @smyrna16

• merhaba ilk girişimi 17 ocakta yaptım fakat ne ssn ne de greencard adresime geldi. greencardın 90 güne kadar sürdüğünü biliyorum ama ssn 1-2 hafta içinde geldiğini okumuştum case durumu hala payment recevied olarak gözüküyor ssn nin bile gelmemesi normal mi? uscis fee'yi vize onayından 1 hafta sonra ödemiştim

• @rezanclz, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

merhaba ilk girişimi 17 ocakta yaptım fakat ne ssn ne de greencard adresime geldi. greencardın 90 güne kadar sürdüğünü biliyorum ama ssn 1-2 hafta içinde geldiğini okumuştum case durumu hala payment recevied olarak gözüküyor ssn nin bile gelmemesi normal mi? uscis fee'yi vize onayından 1 hafta sonra ödemiştim

SSN’inizin bu hafta icinde gelecegini umuyorum. Bu hafta da gelmezse 3 hafta bitmis olacak, SSA ofise gidip durumunuzu izah ederseniz, yeni bir basvuru olustururlar. GC’nin gelmesi de 40-50 gunu buluyor. 90 gune kadar gelmezse USCIS ile iletisime gecebilirsiniz.

• ⭐⭐

Selamlar herkese, az once green cartimin postaya verildigi bilgisi geldi. Ornek olmasi acisindan tarihlerini asagiya ekliyorum.

USCIS fee odemesi: 8 Kasim
    Abd ye giris: 15 Aralik
    Dosya isleme tarihi: 17 Aralik
    Produced: 30 Ocak
    Mailing: 3 Subat

Bekleyen herkes en kisa surede kartina kavusmasi dilegiyle. Selamlar.

• @rezanclz Selamlar,

Bi de 16 Ocak'ta giriş yapmıştık. SSN'ler 1 şubatta elimie ulaştı. DAha dorusu benim ve eşimin SSN'leri ulaştı çocuklarınkiler daha yolda. Fakat biz zaten 4 gün sonra SSA ofise gidip (önceden randevu alıp) bizim SSN numaralarını ğrenmiş ve çocuklar için SSN taleplerinin daha oluşmadığını ğrenmiştik ve gittiğimizde onlar için de SSN talebi oluşturulmuştu. Muhtemelen onların da bu hafta sonu gelir diye umuyoruz.

GreenCard kısmına gelirsek bizim de maalesef halen Payment Received kısmında. (28 Kasım'da ödeme kısmını yapmıştık.)
    Bakalım Şubat sonuna kadar elimize ulaşacak mı?

• @deebee, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@rezanclz, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

merhaba ilk girişimi 17 ocakta yaptım fakat ne ssn ne de greencard adresime geldi. greencardın 90 güne kadar sürdüğünü biliyorum ama ssn 1-2 hafta içinde geldiğini okumuştum case durumu hala payment recevied olarak gözüküyor ssn nin bile gelmemesi normal mi? uscis fee'yi vize onayından 1 hafta sonra ödemiştim

SSN’inizin bu hafta icinde gelecegini umuyorum. Bu hafta da gelmezse 3 hafta bitmis olacak, SSA ofise gidip durumunuzu izah ederseniz, yeni bir basvuru olustururlar. GC’nin gelmesi de 40-50 gunu buluyor. 90 gune kadar gelmezse USCIS ile iletisime gecebilirsiniz.

@ridetowild, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@rezanclz Selamlar,

Bi de 16 Ocak'ta giriş yapmıştık. SSN'ler 1 şubatta elimie ulaştı. DAha dorusu benim ve eşimin SSN'leri ulaştı çocuklarınkiler daha yolda. Fakat biz zaten 4 gün sonra SSA ofise gidip (önceden randevu alıp) bizim SSN numaralarını ğrenmiş ve çocuklar için SSN taleplerinin daha oluşmadığını ğrenmiştik ve gittiğimizde onlar için de SSN talebi oluşturulmuştu. Muhtemelen onların da bu hafta sonu gelir diye umuyoruz.

GreenCard kısmına gelirsek bizim de maalesef halen Payment Received kısmında. (28 Kasım'da ödeme kısmını yapmıştık.)
    Bakalım Şubat sonuna kadar elimize ulaşacak mı?

Selamlar ssn‘im bugün adrese ulasti verdiginiz bilgiler icin cok tesekkür ederim

• Merhaba, ne yazık ki hala ne oluşturduğum kayda dönüş oldu ne de statüde değişiklik. Hala Payment Received durumunda. Pasaporttaki immigrant visa tarihi doldu. SSN’in geldi. Bu durumda kart elime ulaşmasa da çalışabiliyor muyum? Bilen ya da bu durumda çalışan birileri var mıdır?

• Merhaba benim yeşil kartım 106 günde elime ulaştı yeşil kartınız olmadan çalışabilirsiniz SSN numarası ile @smyrna16

• Merhabalar, benim de Green Card'ım bir türlü gelmedi... Ekim sonu ödemeyi ve ilk girişimi yaptım, SSN iki hafta sonra geldi. 7 Ocak'ta biyometrik randevusu geldi ve ona da gittim. 7 Ocak öncesi "Card is being produced" olarak gözüken durum, 7 Ocak sonrasından bu yana "Case ise being actively reviewed by USCIS" olarak gözüküyor. Süreç toplam 90 günü geçti. 120 gün dolana kadar beklemeli miyim yoksa USCIS ile irtibata mı geçmem daha uygun?

• @nazlihande Nazlı Hanım, bir süre daha sabırla bekleyin derim maalesef ki süreç ülkenin resmi kurumlarında çok yavaş ilerliyor. SSN'iniz geldiyse çalışmaya ya da iş başvurularına başlayabilirsiniz. Gelmediyse de bir SSA ofise gidip SSN'inizi öğrenebilirsiniz.

• @nazlihande, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Merhabalar, benim de Green Card'ım bir türlü gelmedi... Ekim sonu ödemeyi ve ilk girişimi yaptım, SSN iki hafta sonra geldi. 7 Ocak'ta biyometrik randevusu geldi ve ona da gittim. 7 Ocak öncesi "Card is being produced" olarak gözüken durum, 7 Ocak sonrasından bu yana "Case ise being actively reviewed by USCIS" olarak gözüküyor. Süreç toplam 90 günü geçti. 120 gün dolana kadar beklemeli miyim yoksa USCIS ile irtibata mı geçmem daha uygun?

Merhaba, sizin süreciniz 7 Ocak’ta randevunuzla yeniden başlamış, 7 Ocak’tan sonra ortalama 40-45 gün içinde gelmesi gerekiyor. Biraz daha süresi var.

• @nazlihande, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Merhabalar, benim de Green Card'ım bir türlü gelmedi... Ekim sonu ödemeyi ve ilk girişimi yaptım, SSN iki hafta sonra geldi. 7 Ocak'ta biyometrik randevusu geldi ve ona da gittim. 7 Ocak öncesi "Card is being produced" olarak gözüken durum, 7 Ocak sonrasından bu yana "Case ise being actively reviewed by USCIS" olarak gözüküyor. Süreç toplam 90 günü geçti. 120 gün dolana kadar beklemeli miyim yoksa USCIS ile irtibata mı geçmem daha uygun?

Merhaba

Sizin biyometrik randevunuz site üzerinden mi geldi yoksa mail olarak mı? Mail yoluyla geldiyse USCIS kullanıcı kısmından da randevuyu görüntüleyebildiniz mi?

Ben de benzer durumdayım, 120 gündür "Card is being produced" olarak gözüküyor, hala biz cevap vermediler, herhangi bir mail de almadım.

Teşekkürler

• @Can-Uğur-0 çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Çalışabileceğime sevindim. Beni acayip geriyordu bu durum. İçim rahatladı, sağ olun

• @erenotti Şu an Türkiye'deyim, SSN kartımı alabilmiştim. Biraz daha bekleyeyim o halde çok teşekkür ederim görüşünüz için.

• @deebee Anladım, dediğinize göre 10-15 güne gelmesi lazım. 1 ay kadar daha bekleyeyim o halde herhangi bir şey yapmadan önce. Teşekkür ederim.

• @Srmpd Ben ilk verdiğim adresimi havaalanında değiştirmiştim. SSN yeni verdiğim adrese, USCIS postası ilk verdiğim adrese gitmiş aşırı saçma bir durum. İletişimde olduğum için haber verdiler gidip aldım. USCIS sitesinde herhangi bir bilgi görmemiştim ama özellikle girip baktım mı inanın hatırlamıyorum. Verdiğiniz tüm adresleri kontrol edin derim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nazlihande

Biyometrik randevusuna çağrılmanız ve katılmış olmanız sürecinizi sıfırlamış durumda, biyometrik randevu tarihine müteakip 120 güne kadar bulabilir permanent resident kartınızın adresinize gelmesi.

Pasaportunuzdaki göçmen vize imzanizdaki ABD’ye ilk giriş tarihi doğru ise 27.10.2025 tarihine kadar permanent resident kart yerine geçiyor zaten. Sabırla beklemekten ve 120 gün içerisinde gelmez ise tekrar en yakın USCIS ofisi ile görüşmenizi tavsiye ederim.

• @ATS16 Çok teşekkür ederim bilgiler için. Biraz daha sabredeceğiz anlaşılan.

• Herkese merhabalar. Green card’larımız elimize ülkeye girişten 56 gün sonra ulaştı.
    UCSIS Fee ödemesi: 2 Aralık 2024
    ABD’ye giriş: 16 Aralık 2024
    Basılma tarihi (produced): 4 Şubat 2025
    Postalanma (mailing): 6 Şubat 2025
    Ulaşması: 7 Şubat 2025

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k