Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@mehmetserdarnar Muayene ve Mulakat aninda size sorulan sorulari dogru , kisa ve net bir sekilde cevaplayin tek yapmaniz gereken bu , tetkikler ve yorumlama gorevlilerin isi belki ek tetkik istenmeyebilir bunu bilemezsiniz.

• @achillesoag umarım da öyle olur 😊

• ⭐⭐

@mehmetgreen Bunu sizden mi istediler yoksa cocugunuzdan mi ? 2. ve 3. Doz icin yazilan tarihler nedir? Cocuklar icin yapilan dozlar arasinda uzun sureler var cunku eger cocuk icin istendiyse Amerika asi takvimine gore cocugunuz tekrardan asilanacaktir ve bunu takvime uygun hale getiriyorlar ve yasitlariyla kisa surede esitleniyor burada.

• @ugursway Hocam teşekkür ederim. Ya bedelli başvurusu yapıcam ya da dosyamı taşımaya çalışacağım, henüz karar veremedim. Veya eğer mümkünse asker kaçağı olarak bir belge almaya çalışacağım.

• @mehmetserdarnar bende de koronadan dolayı leke var. Sırf balgam testi isteme ihtimallerine karşı sağlık muanesini erkene aldım. İmzasınızı göremediğim için sürecinizi bilemiyorum. Eğer yurt dışı ise bu önden gidip muayene olup, geri dönebilir veya duruma göre hareket edebilirsiniz. Ben ankara için o şekilde hareket edeceğim.

• Arkadaşlar Hong Kongta ki 2 doktor da cevap vermiyor gibi. Ben ofislerine gitsem ileri tarihe randevu alabilir miyim?

Birde iki doktorunda gerçek telefon numarasını mailini bilen var mı? Çünkü bazıları yanlış gibi

• @rezanclz çok teşekkür ederim ya içime su serptiniz. Tabii o zamanla şimdiki durumum çok farklı. Tur şirketinin adını verebilirseniz çok sevinirim.

• Arkadaşlar merhaba, şu an Viyana’dayım ve 2 gün önce tek kişi olarak sağlık muayenemi oldum. Benden 1 gün önce 5 kişilik ailesi ile muayene olan forumdan bir hocamın sonucu ertesi gün mailine geldi.

Benim mülakatım bugün saat 13’te ve şu an 4.5 saat kaldı ve halen mail gelmedi. Dün kliniğe mail de attım ama henüz dönüş yok. Ne yapmalıyım ? Kliniğe gitmem gerek sanıyorum ? Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hDundar gidin sorun elbete, neyi bekliyorsunuz ki.
    mail gelmesini beklemeyin..

• @DenizMaths
    Merhaba rica ederim. Halledebildiniz mi acaba…

• @cptmuzaffer hocam gerçekten ağzına sağlık. Aşı konusu kafama takılıyordu çok güzel açıklıyarak beni rahatlattın. Allah razı olsun senden.

• @DenizMaths Bende numaramız aktif olmadan antikor testi yaptırsam mı diye araştırıyordum, mülakat tarihi alınca zaman kalır mı yetişir mi diye düşünüyordum, erkenden başlamak mantıklı bencede

• @gucarslan

Hocam klinik için tam yola çıktım ki mail geldi 🙂 bilgiler doğru. Bunu print etmeye gerek yok diye biliyorum ki zaten konsolosluğa da mail atıyorlar diye biliyorum ama gelen mailde konsolosluğa mail attık siye bir ibare yok, sanırım göndermişlerdir oraya da ?

• Bundan sonra covid aşısı zorunluğu yokmuş öyle duydum doğrumu acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@hDundar Size gelen mailde CC kısmında konsolosluğun e-posta adresi var mı, kontrol eder misiniz?

• Ben Türkiye'de balgam testi yaptırıyorum her ihtimale karşı yanımda götüreceğim sonucu. Olur da bir sıkıntı çıkarsa bu belgeyi göstermeyi düşünüyorum Hong Kong'da, gelmeden yaptırdım zaten diye, onun dışında bir sıkıntı olmazsa hiç bahsetmeyeceğim bu durumdan kliniğe. Fakat Türkiye'deki balgam testi orada kabul görüyor mu onu da bilmiyorum.

• @hDundar konsolosluğa ayrıca gönderiliyor.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@hDundar Size gelen mailde CC kısmında konsolosluğun e-posta adresi var mı, kontrol eder misiniz?

Mail bana klinikten de değil, [email protected] diye bir yerden atmışlar maili ve alıcı da sadece ben görünüyorum.

• @hDundar çıktı almanıza gerek yok. Mailde sizin aşı kartınız var sadece. Molnarda size verilen şifre ile gönderilen linke girip aşı kartınızı indirebilirsiniz. Sonuçları Konsolosluğa da gönderiyorlar merak etmeyin.

• @hDundar evet bana da oradan geldi. Sorun yok elçiliğe gönderilmiştir

Benzer Başlıklar

• 180
  • 642
  • 153
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |