Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan teşekkür ederim.

• @kelebek Hocam sıranız zaten 24K'larda. Oraya ancak mayıs haziran gibi gelir. Ne gibi bir hareketlilik bekliyordunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kelebek Hocam sıranız zaten 24K'larda. Oraya ancak mayıs haziran gibi gelir. Ne gibi bir hareketlilik bekliyordunuz?

@kelebek endişelenmekte haklı bence.

Bangkok 76 case 137 vize
    Hong Kong 60 case 94 vize
    Muscat 14 case 28 vize

Şimdiye kadar dağıtılan vize sayıları.

• Tekrar selam dostlar
    Dosyam aktifken HK ya taşıdım ve sonra evlendim iş durumundan dolayı eşim sonra gelicek o yüzden onu kaydetmedim. Sadece evlilik cüzdanımı götürsem yeterli mi yoksa sistemden kendim değiştirmeli miyim? (Değiştirebilir miyim?) bilen varsa yazabilir mi

• @ATS16 aynı yaşlardayız. 25 yaş 24 yaş

• Dosyamı hongkong a taşırken konsolosluk visa process devam ederken burada kalacağınızı onaylıyor musunuz diye sormuştu ben de evet demiştim. Şimdi çin yeni yılı dolayısıyla konaklama fiyatları uçtu hongkongda 3 günlüğüne bangkoka gitmeyi planlıyorum bugün sağlık raporunu aldım. 3 şubat ta mülakatım var ayın 1 inde döneceğim. Bu visa process saglik raporuyla başlamıyor değil mi 3 şubat ta başlayacak? Aramadan aratınca türkiye ye gitgel yapan gördüm fakat 3. Bir ülkeyle alakalı birşey bulamadım

• @Ethem-Kostak öyle kabul etmiyorlarmış. Ben konuştum. Visa kredi kartını kabul etmiyor ama mastercardlı kredi kartı ile ödeme yaptım kabul etti. İsterseniz siz de böyle bir deneyin.

• @cptmuzaffer ben de aldım aynı maili. Direk e devletten indirip gönderdim ve Türkçe olarak gönderdim. Enteresan bir şekilde kabul ettiler ve ingilizcesini istemediler. Bir arkadaşın daha başına gelmiş o İngilizce çevirip yollamış. Bu yüzden bir sorun yok gibi gözüküyor. İstenilen belgeyi bir an önce göndermekte fayda var.

• Sayın @gucarslan merhaba ds260 formlarını doldururken oğlumun doğum yerini bursa olarak girmiştim (yeni kimliklerde doğum yeri yazmıyor) şimdi pasaport çıkartınca pasaportunda Bursa'nın ilçesi olan nilüfer yazıyor, bu durumda formu actirmali miyim yoksa mulakatta duzeltilebilecek bir durum mudur? Bir de eğer formu actiracaksam tüm aileninkileri actirmam gerekir mi çünkü benim formumda da oğlumun bilgileri bunuyor

• selam herkese, sağlık muayenesi sonrası nicolsonun bize verdigi asi listesinde polionun 2.3.doz tarihleri var. Bunlari saglik ocaginda damla seklinde yaptirsak problem olur mu ABD'ye girerken zira nicolson damla olan polioyu kabul etmemişti ? yardımcı olabilirseniz sevinirim bilgisi olan varsa.

• Herkese selamlar. Ben dosyamı yakın zamanda Hong konga taşıdım. Sağlık muayenesi şubat 19 bu yüzden antikorla beraber doktora gittim antikor sonucuna göre 5li karma dabt ipa hib aşısı yaptı . Ama internette aşıyı araştırdığımda hep çocuklara yapılan aşı olduğu yazıyor. Nicolson bu aşıyı kabul eder mi? Böyle birşey yaşayan oldu mu?

• @mehmetserdarnar kabul eder diye düşünüyorum, bu soruyu nicolsona sormanız daha doğru sonuca ulaştıracaktır sizi

• @10urdmn nicolson maillerin bir çoğuna dönüş bile yapmıyor benim sağlık randevuma sayın Ethem kostak diye cevap yazdılar. Anında cevap atmama rağmen 3 gündür (işgünü) cevap gelmedi.

• @mehmetserdarnar gece 3,4 gibi mail atmanız gerekli, o zaman dönüyorlar. Bir de mail adresleri ''drs'' olan değil dikkat edin. Bu > [email protected]
    +852 5226 4821

• @10urdmn teşekkürler

• @blueboy21 diğer konsolosluklar 12000lere randevu verirken bizim forumdan bildiğimiz sadece 1 kişinin ummanda randevu alması ve numarası aktif olmuş ve hala ummani bekleyen talihliler olunca endişeleniyor insan.ustelik benim gibi numarası bir miktar yüksek olanlar için kota içinde kalabilmek adına hızlı dönüş yapan konsolosluklara yonlenmek en doğrusu zamanla yarışıyoruz vakit giderek azaliyorher olasılığı değerlendirmek durumundayiz

• @ugurbocegi teşekkür ederim 🙂 Burada alındığını görüp bugün garanti ve vakifbanka da giderek sordum, varlık dökümü gibi bir belge vermiyoruz dendi maalesef. Başka bankalara bakacağım.

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34 eğer eşiniz sizinle vize almayacaksa onun için ds doldurmanıza gerek yok ancak kendi ds formunuzu evli olarak güncellemeniz gerekir bunuda numaranız aktifse ilgili konsolosluğa mail atarak yapabilirsiniz. Ancak şu konuyu iyi değerlendirin daha sonra eşinize vize almanız daha uzun süreçler doğurabilir onun için mümkünse sizle birlikte vize alması sizin için en kolay ve garanti yöntem olacaktır

• Selamlar, konsolosluktan "istenen evraklar" vs. ile alakalı bir e-posta almak gerekiyor mu? Randevu günüm ve saatim belli ama HNK'den hangi belgeleri istediğine dair bir e-posta almadım. Almak gerekiyor muydu? Veya listesine nereden ulaşabilirim? (Forumdaki deneyimler dışında, resmi bir kaynak olarak merak ettim.)

• @ugurbocegi hocam mülakat deneyimlerini okuyup bir liste yapmamız lazım. Konsolosluk sitesinde olmayan bazı evrakları isterlerken olan bazı evraklarda alınmayabiliyor. Onun için tecrübeleri okuyup bütün belgeleri hazırlamamız lazım. Fazlası olsun eksiği olmasın mantığıyla bütün belgelere edinmemiz lazım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |