Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @lesnarhomie teşekkür ediyorum cevabınız için ama geçen sene bangkokunda iyi performans gösterdiğini düşünüyorum ek olarak bangkokun bu seneki mülakat dağıtımlarında da herhangi bir problem gözükmüyor bakalım diğer arkadaşların düşüncesi ne yönde.

• @deebee evet dün havalimanından alan uber şöförüde aynı şeyi söyledi. Şuan dışarıda 5 cm den fazla kar var. Ankarada uzun zamandır görmediğim birşeydi bu 😂

• @SEYMENOGLU o zaman hem siz hoşgeldiniz hem de hoşbulduk 🙂

• @EzgiLera aynı şeyleri yazıp anlaşamamışız, gülmem ondan sevgiler

• @EzgiLera kafam çok karıştı. ben şimdi avusturya için apostil yaptırdım, ne olacak bu durumda? sırf bu yüzden diploma geçersiz sayılır mı? kritik bir hata yapmayalım.😃

• ⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera kafam çok karıştı. ben şimdi avusturya için apostil yaptırdım, ne olacak bu durumda? sırf bu yüzden diploma geçersiz sayılır mı? kritik bir hata yapmayalım.😃

Merhaba, önceki deneyimlere dayanarak, Viyana’daki ABD Konsolosluğu'nun diploma için yalnızca yeminli tercümenin yeterli olduğunu okumuştum. Apostil yaptırmışsınız zaten, bu haliyle de kabul edilecektir merak etmeyin. İyi şanslar.

• Dort kisilik aile olarak 17 ocak cuma gunu pasaportlarimizi vizelerimiz basili olarak konsolosluktan teslim aldik. Ajet aktarmali ucus magduru oldugumuzdan 20 saat gec vardik sehrimize. Bu sebeple surecle ilgili foruma pek bilgi saglayamadim. Birazdan deneyimimizi de paylasacagim. Herkese bol sans.

• ⭐⭐⭐⭐

@sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera aynı şeyleri yazıp anlaşamamışız, gülmem ondan sevgiler

Netleştirmek için tekrar edeyim, belgeler “USA” için alınmalı, mülakata girilecek Amerikan Büyükelçiliği’nin hangi ülkede olduğundan bağımsız şekilde.

• @Serapp 🙏❤

• ⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera kafam çok karıştı. ben şimdi avusturya için apostil yaptırdım, ne olacak bu durumda? sırf bu yüzden diploma geçersiz sayılır mı? kritik bir hata yapmayalım.😃

@Serapp Hanım doğru şekilde yönlendirme yapmış. Ama siz, ben Apostilli götüreceğim, hiç stres olmayayım derseniz yeniden USA için alabilirsiniz.

• @gdv25 hayırlı olsun vizeniz 🎉

• ⭐⭐⭐⭐

@iskorpitx, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Benim öncelikle @gucarslan hocam musaitse ona ve diğer forum arkadaşlarıma bir sorum olacak. Genel olarak baktığımda hongk kong konsolosluğuna dosya taşınıyor vizesi olmayanlar. Bangkok daha ucuz maliyetlere sahip olmasına rağmen neden çok fazla tercih edilmiyor acaba. Deneyim de çok az. 2025 yılı olarak neden sizce hongk kong daha çok tercih ediliyor bangkoka göre.

Daha önce KCC aracılığıyla dosya transferi mümkün olmadığı için herkes yüzlerce farklı konsolosluğa e-posta gönderiyordu. 2023 yılında Hong Kong’un dosya transferine olumlu yanıt vermesi, Schengen vizesi alamayanlar için bir umut kapısı oldu. Tüm deneyimlerin olumlu olmasıyla birlikte Hong Kong daha fazla tercih edilmeye başlandı. Sonrasında, KCC aracılığıyla transfer işlemlerinin yapılmaya başlamasıyla Bangkok da tercih edilen ülkeler arasına girdi.

• @Serapp teşekkür ederim serap hanım cevabınız için. İnsan ister istemez tedirgin oluyor acaba bir sıkıntımı var diye içim rahatlatmak için yazıyorum açıkcası ☺

• Merhaba, ben dosyamı taşımak için KCC’e mail göndermiştim. Bugün bu yanıtı aldım. Ne yapmam gerekiyor anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

• @halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Kafanızın karışması çok normal, bu iletiyi okuyan herkesin sizin gibi kafası karışacak. Ezgi ve Serap hanım yazmış, 3. kere yazmış olacağım kusura bakmayın, belki yanlış anlayan birisi daha yararlanır, ABD için mülakata gireceğiniz için ABD için yaptıracaksınız.

Talihlilerin sorun yaşamamasının sebebinin apostil şartı olmaması diye tahmin ediyorum. Konsolosluk tarafından apostil istenmiyorsa yaptırmayın, zamanınız ve paranız da cebinize kalır 🙂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

• @selens1907, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, ben dosyamı taşımak için KCC’e mail göndermiştim. Bugün bu yanıtı aldım. Ne yapmam gerekiyor anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

Merhaba, yeniden talep edin. Maili okumadan cevaplamış olabilirler, kalacağınız adresi ekleyip kısa yazarsanız daha faydalı olur.

• @selens1907
    Taşıma mailinizin altına mülakat süresince gerçekten kalabileceğiniz, size uygun bir otelin adresini de ekleyerek tekrar gönderin. Fiziksel adres istemişler.

• Merhaba arkadaşlar 15 ocakta mülakata girdim aile olarak 4 kişi benim ve çocukların vizesi basıldı kargoya verildi ama eşimin vizesi hala ready görünüyor ve vizesi basılmadı konsolosluktan mailde gelmedi sorun ordaken tüm evraklarıda incelediler sorun yoktu neden basılmamış olabilir daha önce böyle bir sorunla karşılaşıldımı . Saygılar

• @deebee teşekkür ederim

• @iskorpitx Hocam bana sorarsan çok fark yok. Bir yer popüler olunca herkes oraya yığılıyor. Ta ki olumsuz bir deneyim yaşanana denk. Ki inşallah olmaz. Biz mesela Tayland'ı gördük, hongkong'u merak ediyoruz. Tamamen bu yüzden HK'ya taşıdık. Biraz nasip kısmet, biraz finansal konular biraz da herkesin oradan olumlu sonuçlar alması diyelim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |