Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mehmet-ynd Şuan için 22 AS 11 EU dosyası. Tebrikler ANK.

• @minnesota malesef

• Arkadaşlar sayfamı kontrol etmem için mail aldım, hong kong mülakat dağıtımını yapmış fakat maildeki linke tıklayıp esc sayfasına giriş yaptığımda mülakat günü ve saati bilgilerine erişemiyorum. Yanlış yerden mi bakıyorum?

• @lesnarhomie merhaba bizde mail aldık bir kaç gün önce . Ankara'da gireceğiz kontrol ettiğimde hala mülakat günü belli değil. Sabırla beklemeye devam edeceğiz

• @lesnarhomie CEAC verilerinde 12000 li sıralarda Hong Kong mülakatı görünmüyor. Ancak çok taze yani bir kaç saat içinde dosya NVC den çekilmiş olabilir. Bir kaç güne sisteme yansıyacaktır.

• @minnesota Visa Status Check yaptığımda dosyam in transit olarak görünüyor, daha planlanmamış belli ki. Bekleyelim bakalım.

• biz de mail aldık kontrol etmemiz için esc yi şuan değişen bir şey yok bekliyoruz

• Ceac' da HK gözüküyor, mülakat planlamayı bekleyeceğiz artık

• Arkadaşlar çok acil bi şey sormak istiyorum. Mülakatım 12 Şubat olarak planlanmıştı. Sağlık raporu dahil her şeyi hallettim sadece ais kaydı yapmadım. Ancak şimdi tekrar sisteme girdiğimde planlanan herhangi bir mülakat yazısı yok endişelenmeli miyim normal mi

• @esraxyz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarilar.

• @arasosman hayırlı olsun

• HK'den ben de 2NL'imi aldım. 🙂 ESC sayfasında henüz bir değişiklik yok, CEAC'dan bakınca "YOUR CASE IS CURRENTLY AT: HONG KONG" yazısını görüyorum.

Bir de sorum olacak size, DS formunu doldurmamın üstüne 4 ülke gezdim, formumu açtırıp "son 5 yıl içinde gittiğiniz ülkeler" sorusunu güncellemeli miyim? Pasaportta vizeleri/damgaları var.

• @merve34 sizi neden bırakmışlardı, iş olanı mı istediler sizden, mülakatta ne iş yapacaksınız sorusuna ne cevap vermiştiniz acaba ? Biz de hazırlığımızı yapalım 🙈

• @ugurbocegi Eklemek gerekmiyor diye biliyorum. Ds 260 formu doldurulduğu andaki bilgilere göre doldurulacak. Ondan sonraki şeyleri eklemeye gerek yok.

• @gucarslan yorumlarınız için teşekkürler, pazartesi günü giriş yapacağız inşallah sıkıntısız olur, buradan bilgilendirme yazacağım süreçler hakkında, talihlilere başarılar dilerim.

• @ugurbocegi
    Selamlar, tebrikler.
    Sizin vesilenizle cevap vermek gerekirse, normalde mulakat e-mailini aldiktan birkac saat sonra guncellenen ESC sayfasi, DV2025’in ilk mulakatlari dagitildigindan bu yana, birkac gune varan gec guncellemeler oldugu gorunuyor, bu durum sorun mudur? Hayir er ya da gec o sayfa guncellenir, sabirla beklemek gerekir. Sebebi bilinmese de bu durum sistemsel ya da konsolosluklarla ilgili bir durum olabilir. Yine de siz mulakat tarihinizi mumkun olan en kisa surede ogrenmek isterseniz, KCC’ye dosya statunuzu sorgulayan bir e-mail gonderebilirsiniz.

Ds-260 formunuzu doldurdugunuz tarihten oncesi, guncel bilgilerinizi girmeniz gerekir. Eger formunuzu baska bir sebeple actirmaniz gerekiyorsa, seyahat bilgilerinizin sizin guncel olan bilgileriniz olacagi icin girebilirsiniz. Cok onem arz etmeyen guncellemeler olmadikca, bu tarz bilgiler icin formunuzu actirmaniza gerek yoktur.

• @ugurbocegi merhabalar, ben de Hong Kong’ta mülakata girdim. Aynı sizin gibi ds260 formunu doldurduktan sonra 2 ayrı ülkeye girmiştim, formda hiç bir değişiklik yapmadım. Sormadılar da zaten, o kadar detaya takılmıyorlar yani. Siz de takılmayın 🙂

• @brkkrmz27 bende aynı problemle karşı karşıyayım şu an gözükmüyor mülakat tarihim herhangi bir sıkıntı yaşanır mı bilmiyorum

• @envergulsah Bende sizlerle aynı durumdayım.Ben de dvstate adresinden girince mülakat yerimi Ankara olarak görüyorum. Ama @gucarslan beyin yardımlarıyla ceac'den Hong Kong'da randevumuzun aktif olduğunu gördüm. Ayrıca sağlık muayenesi için de [email protected] mail adresinden de [email protected] mail adresinden de dönüş alamadım. Hong Kong randevu tarihine 3 hafta kala birden 3 şubata çağırdı. Evrakları hazırlamaya çalışıyoruz. Lise diploması 2007 öncesi olduğu için QR kod yok. Konsolosluk ısrarla QR kodlu evrak olmalı diyor. Konsolosluğa durumuzu anlatan bir mail attım. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

• Merhaba arkadaşlar 15.01 2025 de mülakata girdin aile 4 kişi benim ve çocukların vizesi basıldı görünüyor eşim hala ready görünüyor telihli benim pasaporlar kargoyada verilmedi bi sıkıntı çıkmış olabilirmi hepimizin dosyası 1di

Benzer Başlıklar

• 153
  • 180
  • 2688
  • 15677
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |