Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.6k 953
  • ⭐⭐

@hDundar Evet resmii islemlerin hizliligi konusunda ozleyeceginizi temin ederim :) Mulakatinizda bol sans , Guzel Viyana'nin tadini cikarin.

• @lumos yani bildiğim kadarıyla yok😃 ama bir sürprizle karşılaşmamak için gitmeden önce bir test yaptırmayı düşünmedim değil.

• ⭐⭐⭐

@halildnrts34 Temkin iyidir 😉

• Herkese merhaba, dün biraz konuya hızlı bir giriş yapmıştım ama özetlemek gerekirse birçok aksiliğin bir araya geldigi bir Viyana süreci yaşadım :) Dün, mülakata girmeden önce beklediğim kan tahlili sonucum bir türlü gelmemiş hatta mülakata benden once girenleri beklerken muayene sonucu sonunda mailime gelmişti (tam olarak mülakat saatimden 2 saat sonra). Mülakat bitimine doğru konudan bağımsız bir şekilde pasaportumun bana geri verilmesi ve AP (Administrative Processing) sürecinde olduğumu belirten bir kağıt verilmesiyle şoka girdim.

Bugün ise öğlene doğru konsolosluktan gelen "we have good news, vizenizi işleme alacağız" :) mailini okuduktan hemen sonra Viyana'daki Amerikan konsolosluğuna yetişmek için koştum ve sonunda vizemi gün içinde işlenmiş olarak mutlu bir şekilde almış oldum. AP sürecinin bu kadar hızlı ve aynı zamanda olumlu sonuçlandığı bir durumla karşılaşmak beni şaşırttı doğrusu, yaklaşık 12 saat icinde case'i AP'den vize basımına evrilen bir deneyim daha önce okumamıştım. Dün yaşadığım olaylar bir araya gelince ortamı biraz hareketlenmiş olabilirim kusura bakmayın. Detaylı metni forumda, “Mülakat Deneyimleri” başlığında yazacağım.

• @bahar_aydin Çok sevindim sizin adınıza, her ne kadar aynı elçilikten görüşmeye girmesek, aynı konudan AP kalmasak da umut oldunuz şuan bana 🥹 Umarım her şey gönlünüzce olur tebrik ederim 🥳

• @bahar_aydin Çok güzel haber, çok sevindim adınıza. Neyse ki isminizi değiştirmenize gerek kalmadı:)
    Mülakat tecrübenizi bekliyoruz sabırsızlıkla.
    Yeni hayatınızda şimdiden mutluluklar..

• Selamlar, 15 Ocak'ta girdiğimiz mülakat sonrasında 17 Ocak tarihinde pasaport teslimi yapıldı. Şu anda dönüş yolundayız, detaylı deneyim yazısını ilk fırsatta hazırlarım. Umarım bekleyen ve isteyen herkes bir an önce vizesine kavuşur, iyi şanslar!

• 2423 e kadar gelmiş Ankara 😞 sadece 11 tane

• @Mehmet-ynd Şuan için 22 AS 11 EU dosyası. Tebrikler ANK.

• @minnesota malesef

• Arkadaşlar sayfamı kontrol etmem için mail aldım, hong kong mülakat dağıtımını yapmış fakat maildeki linke tıklayıp esc sayfasına giriş yaptığımda mülakat günü ve saati bilgilerine erişemiyorum. Yanlış yerden mi bakıyorum?

• @lesnarhomie merhaba bizde mail aldık bir kaç gün önce . Ankara'da gireceğiz kontrol ettiğimde hala mülakat günü belli değil. Sabırla beklemeye devam edeceğiz

• @lesnarhomie CEAC verilerinde 12000 li sıralarda Hong Kong mülakatı görünmüyor. Ancak çok taze yani bir kaç saat içinde dosya NVC den çekilmiş olabilir. Bir kaç güne sisteme yansıyacaktır.

• @minnesota Visa Status Check yaptığımda dosyam in transit olarak görünüyor, daha planlanmamış belli ki. Bekleyelim bakalım.

• biz de mail aldık kontrol etmemiz için esc yi şuan değişen bir şey yok bekliyoruz

• Ceac' da HK gözüküyor, mülakat planlamayı bekleyeceğiz artık

• Arkadaşlar çok acil bi şey sormak istiyorum. Mülakatım 12 Şubat olarak planlanmıştı. Sağlık raporu dahil her şeyi hallettim sadece ais kaydı yapmadım. Ancak şimdi tekrar sisteme girdiğimde planlanan herhangi bir mülakat yazısı yok endişelenmeli miyim normal mi

• @esraxyz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarilar.

• @arasosman hayırlı olsun

• HK'den ben de 2NL'imi aldım. :) ESC sayfasında henüz bir değişiklik yok, CEAC'dan bakınca "YOUR CASE IS CURRENTLY AT: HONG KONG" yazısını görüyorum.

Bir de sorum olacak size, DS formunu doldurmamın üstüne 4 ülke gezdim, formumu açtırıp "son 5 yıl içinde gittiğiniz ülkeler" sorusunu güncellemeli miyim? Pasaportta vizeleri/damgaları var.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k