Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen tebrik ederim bende alır almaz pasaportu ilk uçakla döneceğim yemekleri özledim ya😁

Sonuca odaklanalım hemen her yerde neredeyse yüz metre de bir Mc Donald’s var ve kurtarıcı oluyor gerçekten, Tatiller denk geldiği için bizim tüm sürecimiz 24 gün sürdü çocukla olunca çok daha zorlaşıyor tabi, sabretmek bu işin en önemli noktası, Dünyanın herhangi bir yerinde vizesini umutla bekleyen herkes vizelerine tez zamanda kavuşur inşallah

• @Falcon-1 vizeniz hayırlı olsun

• @sezen hanım doğru söylüyorsunuz kendimizi bi şekilde motive ediyoruzda, pilav yiyoruz insan pilava konulan tereyağını özler mi ya özlüyoruz maalesef o derece bu Hong kong😆 pilavın bile tadı yok burda

• @Falcon-1 hayırlısı olsun 👍

• @Mustafa-ELMACI cumartesi verilerinden anlariz sorun genel mi yoksa Ankara ya özel mi

• @TuttoSPORT teşekkürler, darısı bekleyen herkese.

• Merhaba arkadaşlar şimdi ceactan kontrol ediyorum Administrative Processing yazıyor acaba apye mi bıraktı .

• @musa-k pasaport onlarda mı (konsoloslukta mı) ? bir de nerede mülakata girdiniz, imzanızda belirtir misiniz.

• arkadaşlar sağlık muayenesinde bel soğukluğu ve sifiliz testinden herhangi biri pozitif çıktığı taktirde noluyor tam olarak? hakkınız yanıyor mu yoksa farklı bir prosedür mü uygulanıyor?

• @10urdmn pasaportum ankarada konsoloslukta memur vizenizi onayladım dedi

• ⭐⭐⭐⭐

@musa-k, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar şimdi ceactan kontrol ediyorum Administrative Processing yazıyor acaba apye mi bıraktı .

Bu mesajı okuyun lütfen:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/475181
    Bir önceki sayfada..

• @Serapp şuan bakıyorım bende ve çocuklarımda ap yazıyor eşim için ready yazıyor

• @minnesota teşekkürler

• Belki daha once ve ya farkli muzakerelerde oldu. Medical kontrol ortalam 4 kisilik aile icin ucret ne kadar oluyor?

• @mnamiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Belki daha once ve ya farkli muzakerelerde oldu. Medical kontrol ortalam 4 kisilik aile icin ucret ne kadar oluyor?

Hangi konsoloslukta mulakata gireceginiz ve yapilacak asilara gore degisecektir. Ancak kisi basi min $250-300 arasi olacagini dusunerek kendinizi ayarlayabilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• @ZÜLAL
    Selamlar acil olarak cevap vereyim, evrak ceviri islemlerinize baslamadan once Viyana’nin nasil evrak talep ettigini ve onay isteyip istemedigini de arastirmadiysaniz ki yuzlerce gonderi mevcut bu konuda, siz kafaniza gore evrak hazirliyorsunuz demektir. Forumu hazir soru sorayim acil cevap alayim mantigiyla kullanmak yerine, burada ki herkes gibi surecinizi arastirarak ilerlemelisiniz.

• Bu ileti silindi!

• @ZÜLAL insanlar boşuna her sayfa için 400 lira vermediler ceviri için, bize kalsa chat gpt daha iyi çevir i yapardı ama işte 🥲

• @10urdmn Onur hocam mülakat deneyiminizi ne zaman okuyabiliriz?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 73
  • 8486
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |