DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@minnesota evet Tifliste gireceğiz. Gelecek olan evrak mailinde herkes için ayrı ayrı belirtmezler sanırım. genel bir şablon evrak listesi iletirler diye tahmin ediyorum. bunu da herkes için hazırlayacağız diye tahmin ediyorum. (Eşim ve çocuklarım içinde)
-
@dkerim belirtirler. siz her koşulda bütün evrakları bütün aile bireyleri için ayrı ayrı oluşturun.
banka dökümleri ve asıl talihlinin diploması hariç. -
@gucarslan şimdi şöyle bir duyum var. daha doğrusu mülakat deneyimi olan birinden öğrendiğimiz. Tiflis Lise diplomasını da istiyormuş. Şimdi ben asıl talihli olarak hem kendi lise ve üniv.diplomamı hemde eşimin kini ve çocuklarım liseye gittiği için ortaokul diplomalarını da mı hazır etmeliyim?
-
Mail alan oldumu acaba?
-
@arasosman merhaba bende dün mülakata girdim benimde ready görünüyor hala bir değişiklik olmadı vizenizi onaylıyorum dedi. Bekliyoruz bizde
-
@musa-k hayırlı olsun
-
@arasosman bizde de aynı durum vardı. Az önce düzeldi.
-
@dkerim asıl talihlinin diplomasına bakarlar, aile üyelerinin değil.
-
-
@gucarslan teşekkür ederim. kral adamsın valla :))
-
Selamlar herkese, Ankara’nın bilincinde olarak bu ay bana mail gelir diye bekliyordum, şu ana kadar gelmemiş olmasının bu ay ceac’ta oluşan teknik problemle bir alakası olabilir mi? Yoksa bu ay bize ayrılan kota çok çok az mı? Forumdan mail alanlar var ama sayı çok az anladığım kadarıyla
-
@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@sezen tebrik ederim bende alır almaz pasaportu ilk uçakla döneceğim yemekleri özledim ya😁
Sonuca odaklanalım hemen her yerde neredeyse yüz metre de bir Mc Donald’s var ve kurtarıcı oluyor gerçekten, Tatiller denk geldiği için bizim tüm sürecimiz 24 gün sürdü çocukla olunca çok daha zorlaşıyor tabi, sabretmek bu işin en önemli noktası, Dünyanın herhangi bir yerinde vizesini umutla bekleyen herkes vizelerine tez zamanda kavuşur inşallah
-
@Falcon-1 vizeniz hayırlı olsun
-
@sezen hanım doğru söylüyorsunuz kendimizi bi şekilde motive ediyoruzda, pilav yiyoruz insan pilava konulan tereyağını özler mi ya özlüyoruz maalesef o derece bu Hong kong😆 pilavın bile tadı yok burda
-
@Falcon-1 hayırlısı olsun 👍
-
@Mustafa-ELMACI cumartesi verilerinden anlariz sorun genel mi yoksa Ankara ya özel mi
-
@TuttoSPORT teşekkürler, darısı bekleyen herkese.
-
Merhaba arkadaşlar şimdi ceactan kontrol ediyorum Administrative Processing yazıyor acaba apye mi bıraktı .
-
@musa-k pasaport onlarda mı (konsoloslukta mı) ? bir de nerede mülakata girdiniz, imzanızda belirtir misiniz.
-
arkadaşlar sağlık muayenesinde bel soğukluğu ve sifiliz testinden herhangi biri pozitif çıktığı taktirde noluyor tam olarak? hakkınız yanıyor mu yoksa farklı bir prosedür mü uygulanıyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum