DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@bahar_aydin merhaba, sabah 10 a kadar gelmezse Molnara gitmekte fayda olabilir, molnar ile konsolosluk arası çok kısa sürelerde gidilebiliyor, göz ardı etmeyin. Bizimle birlikte giden bir arkadaşımız, forum adını bilmiyorum, maili gelmemişti o da telefon vs uğraştığını, tekrar molnara gittiğini söylemişti diye hatırlıyorum. Şuan heyecan yüksektir :) bizde öyleydi, yarınınız çok rahat geçmesini temenni ediyorum.
-
@orangegreen hemen birsey yapacagini zannetmem. Green card sahiplerini bloke etme hakki yok ama elinizde vize var ise, green cardli sayilmiyorsunuz.
-
@ATS16 teşekkürler
-
@bahar_aydin sabah 9 da molnara mail atın size cevap verecektir sekreter bey çok yardımsever
-
@aress evet eren bey almış mülakat mailini
-
@onurakbas cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Umarım molnar'a gitmeye gerek kalmadan durum çözülür :)
-
Selamlar arkadaşlar 👋 şimdi konsolosluktan çıktım. Çok şükür vizem onaylandı bilgisini aldım, umarım pasaportu alınca farklı bir durum olmaz.
Bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun. 🙏
Deneyimimi en kısa zamanda paylaşıcam.
Herkese süreçte bol şans diliyorum🍀
-
@TuttoSPORT tebrik ederim. Yolunuz açık olsun
-
@minnesota tesekkür ediyorum darısı size inşallah 🙏
-
@TuttoSPORT tebrikler 😁 çok uğraştık sen vize al diye
-
@cemciftcioglu çok tesekkür ederim eksik olmayın😁
Gerçekten böyle bir aksiyona ihtiyacım varmış çok şey deneyimledim inşallah size ve herkese nasip olur. -
@TuttoSPORT hayırlı olsun.Darısı başımıza
-
@DenizMaths teşekkürler darısı başınıza aynen 👋😁
-
@TuttoSPORT tebrikler, yolunuz açık olsun.
-
Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Mevcutta bulunan mülakat tarihimin görüntülendiği sayfada şuan mülakat tarihim gorunmuyor. Nedeni ne olabilir? Gerçekten çok endişelendim.
-
@yenidunya35 ceac'dan baktığınızda dosyanız ready ise sorun yoktur.
herhangi bir erteleme ya da mülakat iptalinde konsolosluk size mail ile bilgi verir, merak etmeyin. -
@Falcon-1 teşekkür ederim sizede bol şans diliyorum 🍀
-
@gucarslan merhabalar, yalnızca completed yazıyor. Başkaca bir bilgi yok. Ready kısmı nerede olacak, pek bilmediğim bir süreç. Aslında formları tamamlamıştım. Ama anlamadığım bir süreç.
-
Forumu meşgul etmek istemem ama şöyle bir bilgi gorunuyor:
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance -
Dün mülakata girenler için dosyalar issue olmaya başlamış arkadaşlar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum