Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@omerko eğer o ülkeye bir daha girmeyecekseniz süresinn önemi yok.

• Yeni mail alan herkese hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce olsun. Lütfen EXCEL'İ güncellemeyi unutmayın.

• Merhaba arkadaşlar şimdi konsolosluktan çıktım. Çok şükür vizem onaylandı. Bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun. Deneyimimi paylaşıcam. Bu forum sayesinde vizemi aldım herkese çok teşekkür ederim.

• @deryaasan merhaba sonuç alabildinizmi acaba?

• @musa-k hayırlı olsun

• @Mehmet-ynd teşekkür ederim darısı tüm bu yolda çaba emeğini harcayan arkadaşların başına

• @Mehmet-ynd merhaba. hayır henüz yok.

• @10urdmn tebrikler gözün aydın olsun kardeşim Amerika' da sana şans, sağlık ve mutluluk diliyorum...

• @musa-k hayırlı olsun, yolunuz açık olsun 🍀

• Yeni bülten açıklandı hafta başı. Mülakat mailleri henüz gelmedi. Tahmini ne kadar sürede gelir?

• @Mehmet-ynd merhabalar üniversitede okuduğum için finallerim birkaç güne bitecek şu an çok yoğunum ondan sonra bu işlemi yaparım ama birkaç gün sonra yapmam sıkıntı olmaz değil mi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Burak3445 illa mülakat gelecek diye bir şey yok, geçmiş aylarda olduğu gibi gelmeyedebilir.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

sürprizlerle karşılaşmamak için..

herkese selamlar,
    son bir kaç gündür sürecin içinde olan ancak; süreç ile alakalı en önemli noktalardan haberdar olmayan bir çok kişi görüyorum.
    bu noktalardan biri de AP konusunda zerre fikri ve hazırlığı olmayan arkadaşlarımız.

bu başlıkta çokça dile getirmiş olmama rağmen, bu konuda hiçbir hazırlık yapılmadan mülakata gidildiğini görüyorum.
    forumdaki bu iletimde AP konusunda detaylıca bilgi vermiştim.
    ankara ya da farklı bir konsoloslukta mülakata girecek olsanız bile NNCP konsunda kendinizi hazırlayın.
    ad + soyad kombinasyonunuz sıklıkla rastlananlar arasında ise buna takılacak olmanız kaçınılmaz.
    bu kombinasyonların neler olabileceğini iletimde açıklamıştım.

lütfen;
    mülakata gitmeden önce bu konuyu bir kere olsa dahi inceleyin.
    eğer bu tür bir ad-soyad kombinasyonuna sahipseniz şimdiden DS5535 formunu doldurun ve konsolosluk görevlisi bu yüzden sizi AP'ye bırakırsa mail ile göndermek için hazır olsun.
    bu konuyu yaşayan arkadaşlarımız mülakat sonrası bana özelden ulaşsın, hepsiyle birebir ilgileneceğim.

sizin çabalamadığınız ve umursamadığınız hiçbir konu için ben uğraşmayacağım arkadaşlar.
    okumak için 2dknızı ayıramadığınız bir konu için benden ya da forumdan destek beklemeyin.
    kendi kaderinizi çizmek elinizde, bunu görmezden gelmeyin.

herkese sorunsuz ve AP'siz bir süreç diliyorum.

• @gucarslan merhaba, haftaya gerçekleşecek olan yönetim değişikliğinden sizin beklentiniz nedir? Biz çok şükür vizelerimizi aldık şimdi de yolculuk planlaması yapıyoruz ve ay sonunu bulacak her şeyi ayarlayıp gitmemiz ama bir yandan da ayın 20sinde yeni başkanın yazacağını söylediği kararnameler korkutuyor ve her şeyi yapıp ne olursa olsun 20sinde ABD de mi olmaliyiz diye düşünüyoruz, siz ne düşünüyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@orangegreen bu soruyu turmp'ın çıkarttığı kararname ile sebebiyle vizesini alamamış birine sorduğunuz için cevabımın ne olduğunu az çok tahmin edersiniz sanırım.
    ilk girişinizi bir an önce yapın. sonra pişman olursunuz..

• @orangegreen vizeniz tamamsa hic beklemeden giris yapiniz.

• Merhaba herkese, bu hafta pazartesi günü Viyana’da Dr. Molnar’ın ofisinde medical exama girdim. Sonuçlar hala mailime gelmedi, yarın mülakata gireceğim saat 1’de. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Email gönderdim Molnar ofise, telefon ile aradım fakat şu an Visa ile ilgilenen kısım kapalı yarın saat 9’da arayabilirsiniz cevabını aldım. Bi tık endişelendim, muayne sonrası sonuçlar mailimize ne zaman ulaşıyor genelde?

• Merhabalar, dosyayı yurtdışında Bosna Hersek veya onun gibi balkan ülkelerine taşıma şansımız var mı yoksa illa viyana,hong kong, bankgok, muscat gibi yerlere taşıyabiliyoruz. Çünkü yeşil pasaportum yok ve asya ülkeleri de çok maliyetli. şimdiden teşekkür ederim

• @bahar_aydin bizim bugün öğleden sonra ulaştı, yarın size de gelir tahminim. Zaten mail atmışsınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |