@dancing-queen , içinde söyledi: Aile üyelerinin ABD'deki statüleri turist vizesini almamı etkiler mi?
Merhabalar
Aile bireylerinden birinin veyahut kardeşimin amerikaya turist vizesi ile gidip kaçak kalması benim a.b.d turist vizemi etkilermi ?
Evet, maalesef etkileyebilir.
Konsoloslar bu tur bilgilere erisebiliyorlar, dolayisiyla sorarlarsa bu tur bilgileri saklamamalisiniz ve makul cevaplar vermelisiniz.
Dediginiz durum basvurunuza karsi onyargili olacaklari anlamina gelse de, siz yine de bu durumdan bagimsiz olarak konsolosu Turkiye'ye geri doneceginize ikna etmelisiniz. Eger konsolosu ikna edebilirseniz turist vizesini bu duruma ragmen alabilirsiniz.

Onaylandı. İngilizce yaptık zaten. Ben daha çok konuşup anlattım. Herşey bir yana gerçekten orada gözlemlerimden de sizlerle paylaşacağım konu şu ; ne yapmak istediğinizi ve kendinizi doğru anlatırsanız samimi ve emin olursanız hiçbir problem yok. Herkes zaten arada kalanlara bile vizeyi onaylayabilmek adına sorular sorup onları ikna edebilmeniz için fırsat tanıyor. Bizim deneyimimiz de böyle oldu. umarım kısaca sizlere veya merak edenlere yardımcı olmuşumdur. Bu arada araçlı gelmek isteyenler için etrafta park yeri bulmak sıkıntı olabiliyor. şansa kalmış bir durum. Biz otelden taksiyle gidip geldik .