@harunelresit, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@harunelresit, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@T-C-Kubilay-Dikici Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi gezip göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Eşim hala vizeleri görelim ondan sonra heyecanlanalım diyor 🙂 Biraz daha temkinli olmakla beraber inşallah güzel bir gezi olur diyorum artık etrafa 🙂
Evet güzel haberi verelim... İşlemler tamamlandı ve visa statüsü ıssued oldu 🙂 bekledik ama sonu güzel bitti. Tekrar forum nezdinde sizlere de teşekkür etmek istedim.
Pasaportları almadan kesin emin olmayın demiştim 🙂 Hayırlı olsun.

Onaylandı. İngilizce yaptık zaten. Ben daha çok konuşup anlattım. Herşey bir yana gerçekten orada gözlemlerimden de sizlerle paylaşacağım konu şu ; ne yapmak istediğinizi ve kendinizi doğru anlatırsanız samimi ve emin olursanız hiçbir problem yok. Herkes zaten arada kalanlara bile vizeyi onaylayabilmek adına sorular sorup onları ikna edebilmeniz için fırsat tanıyor. Bizim deneyimimiz de böyle oldu. umarım kısaca sizlere veya merak edenlere yardımcı olmuşumdur. Bu arada araçlı gelmek isteyenler için etrafta park yeri bulmak sıkıntı olabiliyor. şansa kalmış bir durum. Biz otelden taksiyle gidip geldik .