@Kunfeyekun, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ATS16 cevabınız için tesekkurler 6 sene olmus ama mulakattada sorar yuksek ihtimal ama artı oldugunu dusunuyorum.Belki yunan adası olabilir.Acıkcası hiç yd ye gitmeyenlerede veriyorlar gidenlerede vermemeleride oluyor.Allahın taktiri bakacagız Allah yazdıysa olur hertürlü 🙂 yunan adasından sonra yunanistan vizesi kolaylasır dıye dusunuyorum
Son 5 yılda yapılmayan yd seyahatler ve son 5 yıl içerisinde kapı vizesi ile yapılsa bile yapılan yd seyahatlerin dikkate alınma oranı tartışılır, deneyim başlığında farklı tecrübeler var, okuyarak çıkarım yapabilirsiniz isterseniz. Denemek serbest, $185 vize ücreti ve yapacağınız diğer masraflar var vize mülakatına girmeyi planladığınız şehire ve yaşadığınız şehire göre. Kaderde varsa olur 🙂

Onaylandı. İngilizce yaptık zaten. Ben daha çok konuşup anlattım. Herşey bir yana gerçekten orada gözlemlerimden de sizlerle paylaşacağım konu şu ; ne yapmak istediğinizi ve kendinizi doğru anlatırsanız samimi ve emin olursanız hiçbir problem yok. Herkes zaten arada kalanlara bile vizeyi onaylayabilmek adına sorular sorup onları ikna edebilmeniz için fırsat tanıyor. Bizim deneyimimiz de böyle oldu. umarım kısaca sizlere veya merak edenlere yardımcı olmuşumdur. Bu arada araçlı gelmek isteyenler için etrafta park yeri bulmak sıkıntı olabiliyor. şansa kalmış bir durum. Biz otelden taksiyle gidip geldik .