Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@rapstarx ceac istatistiklerine bakabilrisiniz, sürekli yayınlıyoruz.

• @evrentnrkl Evet ama sağı solu belli olmaz ne zaman başa gelse hep problem çıkarmış greencard konusunda

• ⭐⭐

@Gs1905 Merhabalar kendi fikrimi söylemek istiyorum eğer sizin yerinizde ben olsaydım hemen gider ilk girişimi yapar eğer türkiyede yapmam gereken işler varsa gc kartımı aldıktan sonra geri döner işlerimi halleder daha sonra tekrar dönerdim deneyimleri daha eski deneyimleri okudunuz mu bilmiyorum pandemi döneminde vizesini almalarına rağmen amerika girişleri kapattığı için bir çok kişinin gc hakları yandı biliyorsunuz ki gc kazanmak hatta mülakatı geçip vizenizi alsanız bile amerikaya ilk girişi yasal süreler içinde yapmazsanız hakkınız gidiyor ilgili konu başlığını okumak isterseniz

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4787/başkanlık-kararnamelerinin-çeşitlilik-vizesi-dv-sürecine-etkileri?_=1668575951179

daha detaylı bakmak istiyorum derseniz arama yerine trump kararnamesi derseniz bir çok yazı çıkıyor

• @gucarslan teşekkür ederim

• Yasaklı

@Flight101 Antikor testi için hangi poliklinikten randevu aldınız rica etsem yazabilir misiniz?

• @Gs1905 merhaba, şahsen biz 2 günlüğüne gideceğiz giriş yapıp döneceğiz kısmetse, kesin gidiş haziran sonu olacak.

• Yasaklı

@Grimoir3 Merhaba polis kaydı beyanı istedikleri şartlar neler idi?
    mesela kaç yaşından büyük olunca ve bir ülkede kaç ay kalınca lazım polis raporu

• @serserotek image_2025-01-09_180528375.png şuan türkiye dışında bir yerde 6 aydır yaşıyorsan oradan alman lazım

ayrıca daha önce 12 aydan fazla yaşadığın her ülkeden alman gerek

• Yasaklı

@Grimoir3 çok teşekkür ediyorum oldukça faydalı oldu...

• @gucarslan vize almak için ne gerekiyorsa yapmak istiyorum aslında.
    Şu anda dosyamı taşıyayım desem current oldum, sanırım konsolosluğa mail atmam gerekecek, benim sadece dokuz hafta daha doktor raporu ile seyahat etme iznim var, o zamana kadar Viyana’dan randevu gelir mi asıl mesele bu, ya da viyana’ya hamile olduğumu ve doğumdan sonraki bir tarihe randevu istediğimi yazsam verirler mi bu konuları tam kestirmediğim için henüz ne yapacağımı tam bilmiyorum !

Bir de eşiniz için DS 260 submit edin bir an önce demişsiniz ya, orada benim başvuruma onu eklemekten mi bahsettiniz yoksa onun adına ayrı bir başvuru hızlı hızlıca yapın mı demek istediniz?

• @16bilgin merhaba bugün ilçe saglık müdürlüğüne 2007 dogumlu olan kızımın aşı kartı ile gittik ve sisteme giriş yaptılar. 2012 yılı öncesinde oldugu bebeklik aşıları E-Nabızda görünmüyordu. Doğdugu günden itibaren oldugu bütün aşıları sisteme girerek kaşeli imzalı şekilde dökümünü verdiler. Bilginiz olsun. Belki başka birilerine de yardımcı olur bu bilgi.

• @zerooo forumdasimiz danismanla calistiklarini bana özel mesajla bildirdi. Danismanlar mulakat alabileceklerini soylemis. Sira gelmedigini görünce bir miktar telaş yapmislar. Sonra da yesil kart forumu keşfetmisler. Sonucta ben o parali danismanlardan daha iyi bilemeyecegim icin fazla yorum yapmak istemedim. @gucarslan

• @zerooo Viyana ya tasiyanlar genelde ilk dagitimda vize mülakati aliyorlar. Forumu biraz daha incelerseniz daha rahat fikir edinebilirsiniz.

• @minnesota
    Forumda gecirdiginiz surenin farkinda olarak sunu soylebilirim. Bu sureci o parali danismanlardan daha iyi bildiginize eminim.

• @serserotek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 Antikor testi için hangi poliklinikten randevu aldınız rica etsem yazabilir misiniz?

Antikor testi için enfeksiyon hastalıklarından randevu alınıyor

• @atibaba direk Avusturya’ya neden başvurmadınız? ABD konsolosluğunda randevum var demeniz vize vermeleri için çok ikna edici bir sebep değil mi? Direk Avusturya’ya mülakat için başvuranlardan red alan var mı?

• @mas motivasyon mektubunda green cardtan bahsedilmesinin Schengen vizesini almaya etkisi belli olmuyor

• @mas ikna edici değil maalesef o kısımla ilgilenmiyorlar

• @rapstarx ingiltere shengen bölgesi değil vize almak çok zor onun için kimse dosya taşımıyor, tabi dosya kabul ediyor vize alacaksınız uygun bir bir konsolosluk

• @Iricss, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee Ben zaten gürcüstan konsolosluğuyla mailleşiyorum kkc ile değil. Adamlara herşeyimi attım istedikleri. Azerbaycan kimliği, Pasaport, Case numaram doğum tarihim ve hatta dv sitesindeki kazandığımın ss’ini sadece anlamıyorum ne yapmam gerektiğini şimdi çünkü ilk defa yapıyorum. Yeniden nasıl bir mail göndermem lazım ?

Evet, ben de Gurcistan’in size yazdigi cevaba istinaden o iletiyi yazdim. Yani Gurcistan ile maillestiginizin farkindayim.

Gurcistan topu taca atiyor ve size dedim ki israrla belgelerinizi de ekleyip mail atin. Mailinizin icerisinde Azerbaycan vatandasi oldugunuzu, dosyanizi tasimak istediginizi belirtin. Yapabilecek baska bir seyiniz yok, onlarin inisiyatifinde talebiniz.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 83
  • 7344
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |