Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi ona cbp memuru karar verir, benlik bir sorun yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yasavul, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur giriş çıkış yapmak yeterli olur mu yoksa greencardı teslim alana kadar risk devam ediyor mu

Giriş-Çıkış yeterli, USCIS sisteminde giriş yaptığınızda kartınız basım işlemine alınıyor. Hatta siz geri Amerikaya dönmeden kartınız verdiğiniz adrese gelmiş bile olabilir şanslıysanız 🙂

teknik olarak evet ama burada biraz temkinli olmakta fayda var.
    DV2022 sonrası ankara konsolosluğu'nda verilen parmakizlerinde sıkıntı olduğu için her mali yılda çok fazla kişi tr'ye döndükten sonra abd'de fingerprint randevusuna davet edildi.
    bu yüzden giriş çıkış yapıp ülkeye dönmek her zaman işe yaramıyor.
    o parmakizi USCIS ofislerinde verilmediği sürece kart basılmıyor ve pasaportunuzdaki vizenin süresi geçtiği için abd'ye artık giriş yapamıyorsunuz.

bu tür detaylara dikkat edilmedi zaman ilk girişin de pek bir anlamı yok.
    bunu da unutmamak gerek..

• Arkadaşlar merhaba. Dün bir mesaj paylaşmıştım ais kaydını yanlış yaptığımla alakalı. Sorunu burada yapılan paylaşımlar sayesinde düzelttim. Teşekkür ederim.

Emin olmak adına bir soru daha sormak istiyorum. Ana talihli benim eşim. AIS kaydını eşim üzerinden yaptım ve aile bireyleri olarak da kendimi ve çocuğumu ekledim. İşlemin sonucunda da 3 kişiye aid barkodlu belge aldım. Bunun dışında kendi adıma ve çocuğum adına da ais hesapları açıp DV2 ve DV3 olarak ekstra kayıt açmam gerekiyor mu, yoksa eşim üzerinden yaptığımız kayıt yeterli olacak mıdır?

• @ahmet-eren-yeşiltaş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen Selamlar bugün aldık vizemizi çok şükür. Mail atacağını söyledi memur ancak atmadılar. Issued olarak görünce sistemden gidip aldık pasaportlarımızı. Yarın detaylı mülakat deneyimini yazacağım.

Hayırlısı olsun çok sevindim, demek ki ikinci iş gününde veriliyor, darısı başımıza deneyiminizi merakla bekliyoruz

• @gucarslan bu sebebten ötürü vizemi alır almaz alabilirsek tabi türkiyeye dönmeden direk amerikaya geçicem

• @Iricss sizin CN bilmedigimiz icin sistemden kontrol edemeyiz. CN nizi de kimseye söylemeyin. E-posta nizi google translate ile cevirip daha net anlayabilirsiniz.

• selamlar bugün viyanada yakin bir dostumun mülakati vardi, ve olumlu sonuclandi. viyana icin ais kaydina artik gerek yokmus viyanada mülakata gireceklerin bilgisine 🙂

• merhabalar, dosyamı viyanadan hong kong'a çevirmek istiyorum aşağıdaki maili atmam yeterli olur mu yoksa adreste ekleyeyim mi? mail başlığına da case number'ı ekledim. yardımlarınızı bekliyorum.

Principal Applicant Name: xxxx
    Date of Birth: xx/xx/xxxx
    Case Number:  2025EU00019xxx

Dear Madam/Sir,
    I kindly ask you to transfer my case from U.S Embassy in Vienna to U.S Embassy in Hong Kong.

Best regards

• Merhaba,
    vizem olduğu için dosyamı Viyana'ya taşımaya karar verdim.
    KCC ye mail gönderdim ve şöyle bir cevap geldi, anladığım kadarıyla Viyana da bulunacağım bir adres istiyorlar. KCCDV ye mail gönderin diyorlar, fakat zaten onlara göndermiştim. Nasıl bir yanıt vermeliyim?

Thank you for your inquiry. Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed. If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Umut-Yoldaş para sizince bulgar levası da gösterebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@atibaba yeterli olur, bol şans.

• @Umut-Yoldaş hayır yok, benim de yeşil pasaportum vardı yaş sebebiyle son 6 ayı kalmıştı, mülakata yetişemeceğimi anlayınca yeşil pasaportla son kez schengen bölgesine gir çık yaptım ardından yeşili iptal edip bordo aldım. Schengen bölgesi için pasaportun geçerlilik süresine 3 ay kala ülkeye alıyorlar

• @gucarslan teşekkürler Uğur bey, yanıta göre buna ek olarak adres eklemeyi planlıyorum.

• @minnesota adamlara mailden case numarami attim ama ben google ceviri yaparken de anlamadim pek konuyu

• Excel tablo tamamen karışmış. Herkes bilgilerini guncellemezse artik tamamen yanlis veri sunan bir tablo...

• @atibaba adres ekleyin bende mailinize benzer attım olumsuz döndüler, adres ekleyip attım kabul ettiler.

• @rasitcenngiz az önce yanıt geldi adres istediler, adres ekleyip gönderdim şimdi tekrar yanıt bekliyorum 🙏🏻

• @Ceren_gz selamlar aynı maili cevaplayın ve konaklamayı planladığınız adresi yazarak cevap verin, cevap verdikleri yazı taslak olduğu için size hatırlatmak için yazılıyor. Sürecinizde bol şans.

• @mehmetdmn25 teşekkürler, konaklayacak yeri henüz bulmadım, ama bookingden bir adres versem olur mu acaba? bir fikriniz var mı?

• @minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Iricss sizin CN bilmedigimiz icin sistemden kontrol edemeyiz. CN nizi de kimseye söylemeyin. E-posta nizi google translate ile cevirip daha net anlayabilirsiniz.

Bu söylediğiniz nerde yazıyor diye üç kez maili okudum. Söylediğiniz ile gelen mailde yazanın hiçbir alakası yok.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |