Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar tekrar, kcc üzerinden mail atmıştım bugün bangkoktan böyle bir geri dönüş maili aldım, şuan süreçte nasıl ilerlemeliyim ?

Dear Applicant,

Thank you for your inquiry regarding your case transfer request.

Please clarify if you are a resident or work permit holder of Thailand. Kindly provide us with your proof of Thai visa entry stamp and the reason for requesting a transfer.

We look forward to receiving your response.

• ⭐⭐

Merhaba arkadaşlar deneyimlerinizi okudukça kendimi hazırlıyorum kaçırdığım bir kaç deneyim olabilir sorum dosya taşıyan arkadaşlara

1. Tercüman ile mülakata girile biliniyor mu?
    2. Tercüman için istenilen bir şart var mı (belge vs )
      3 İngilizcesi kötü olduğunu düşünüp dosya taşıma yapmış tercümansız giren var mı?

• @T-C-Kubilay-Dikici Merhaba,

1. Türkiye dışındaki elçiliklerde tercüman ile girebiliyorsunuz.
    2. Elçilikler arasında farklılıklar mevcut. Bazı elçilikler kendi listelerini yayınlıyor, bazıları yeminli tercüman istiyor, bazıları ise ingilizcesi iyi olan biri ile girebilmenize bile izin veriyor.
    3. Bu da kişiden kişiye değişen bir durum. Sorulan sorular basit düzeyde ingilizce ile bile halledilebilir. Ancak kendinizi ifade etmekte problem yaşayacağınızı hissettiğiniz anda stresle başa çıkmak yerine çok küçük ücretler karşılığında bir tercümanla mülakata girmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.
      Önünüzde çok uzun bi zaman dilimi (en azından 10 ay olduğu kesin 🙂 ) var. Bu süreçte ingilizcenizi geliştirmek oldukça basit olacaktır. Bol şans şimdiden
  • ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici

Bu konu forumda birden fazla kez tartışıldı, sizin gibi iyi bir forum kullanıcısı arama butonunu kullanarak doğru uygulamalara ve cevaba ulaşacaktır.

Sorunuzun cevabı ise, dosyanızı taşıyacaginiz konsolosluğun her birisinin uygulaması farklı tercüman konusunda. Kazanan olursanız ve dosya numaraniz büyük gelirse, sizin gibi Schengen geçmişi olan birisinin taşıyabileceği en iyi konsolosluk Viyana olur tekrar Schengen vizesi almanizda sorun olmaz ise. Ayrıca o zaman Viyana’nin dosya taşıma taleplerine vereceği yanıt veya göçmen vize uygulamalarında DV2026’da bir değişiklik olmaz ise. Bol şans

• ⭐⭐

@ATS16 Arama kısmını çok araştırdım okudum hepsini ama sorularımın cevaplarına denk gelmedim bu sene umarım benim senem olur dünyanın bir ucuna gitmem gerekirse gideceğim 🙂

• Merhabalar, Unganların sitesinden Sağlık Randevusu almaya çalıştım ama Amerikada kalacağım adresi istiyor ve boş geçemiyorum. Bu aşama için doğru bir adres girmememiz durumunda herhangi bir porblem yaşar mıyız ? ve ya bu alanı en uygun şekilde nasıl doldurabiliriz ?

• Herkese hayırlı geceler. Öncelikle Muscattan hala bir mail gelmedi. Bende bu yüzden Hk ve bk hakkında bilgi topluyorum. Muscattan mail gelmezse bu ayın 15inde dosyamı taşıyacağım. Ama bütün deneyimlerde e nabızdan alınan covid aşı kartından bahsediliyor. Detaylı bir arama yaptım ama bulamadım. Hkda benim gibi covid aşısı olmamış ve aşı kartı olmayan yok mu? Taşırsam ben ne yapacağım?

• @mehmetserdarnar korkmanıza gerek yok. Hongkong geçmiste yaptığınız covid aşılarına bakmıyor, son bir yılda yaptırmanız onemli onlar için. Covid aşısı geçmişinizin olmasına gerek yok yani.

• @rasitcenngiz anladım cevabınız için teşekkürler. 5-6 tane sağlık deneyimi okudum (geçmişlerde ki dahil). Hepsi covid aşı kartını verdik diyor. Mecburi belgelerden biri mi onu merak ettim sadece

• @mehmetserdarnar dediğim gibi aşı kartının ustunde isterseniz on tane yapılmış covid aşısı olsun onlar yinede son bir yıla bakar.(hongkong)

• Son 12 ay içinde hatırlatma dozu yapılması gerekiyor sadece biliyorum ama Hong Kong özeli bir durum gibi geldi.

• @mehmetserdarnar diğer konsoloslukları bilmiyorum. Bu seneki talihlilerinden bir arkadaşımız mail atıp ögrenmiş. İsterseniz sizde mail atıp teyit edebilirsiniz.

• En güzeli bu sanırım. Randevu alırken arada bunu sorup öğreniyim en iyisi 👍 tekrardan teşekkürler 😊

• @ahmet-eren-yeşiltaş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dostlar Selamlar, eşim @mpalaoglu ile Hong Kong’daki mülakatımızdan çıktık. 16 Aralık’tan günümüze kadar seyahatimizin ve inşallah vizemizin detaylarını mülakat deneyimleri kısmına yazacağım. Yarın pasaportlarımızı almaya gideceğiz. Herkese iyi günler dilerim 😊

Merhaba dün mülakata girmiştiniz, pasaportunuzu bu gün alabilecek misiniz? Size mülakatta, “yarın gel” mi denildi, yoksa mail mi gönderildi?

• Arkadaşlar Ankara geçen senelere kıyasla nasıl gidiyor? İyileşme var mı yoksa yerinde mi sayıyor?

• Arkadaşlar merhaba
    Dün girdiğimiz mülakat sonrası şuanda pasaportlarımızı teslim aldık. Hiçbir sorun olmadı. En kısa zamanda detaylı mülakat deneyimi yazacağım. Herkese çok teşekkür ederiz. 🙏🏻

• @mehmetserdarnar ben Hong Kong da sağlık mülakatına nicolsonda katıldım, daha önceden hiç covid aşısı olmadım, burada tek dozu oldum herhangi bir problem olmuyor önceden olup olmadığınız ile alakalı

• @gizemctr Hayırlı olsun gizem hanım , kaç kişi aldınız. ve tecrübelerinizi bekliyoruz.

• @yasincl çok sağolun bu haber iyi oldu 😊

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |