DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Herkese hayırlı geceler. Öncelikle Muscattan hala bir mail gelmedi. Bende bu yüzden Hk ve bk hakkında bilgi topluyorum. Muscattan mail gelmezse bu ayın 15inde dosyamı taşıyacağım. Ama bütün deneyimlerde e nabızdan alınan covid aşı kartından bahsediliyor. Detaylı bir arama yaptım ama bulamadım. Hkda benim gibi covid aşısı olmamış ve aşı kartı olmayan yok mu? Taşırsam ben ne yapacağım?
-
@mehmetserdarnar korkmanıza gerek yok. Hongkong geçmiste yaptığınız covid aşılarına bakmıyor, son bir yılda yaptırmanız onemli onlar için. Covid aşısı geçmişinizin olmasına gerek yok yani.
-
@rasitcenngiz anladım cevabınız için teşekkürler. 5-6 tane sağlık deneyimi okudum (geçmişlerde ki dahil). Hepsi covid aşı kartını verdik diyor. Mecburi belgelerden biri mi onu merak ettim sadece
-
@mehmetserdarnar dediğim gibi aşı kartının ustunde isterseniz on tane yapılmış covid aşısı olsun onlar yinede son bir yıla bakar.(hongkong)
-
Son 12 ay içinde hatırlatma dozu yapılması gerekiyor sadece biliyorum ama Hong Kong özeli bir durum gibi geldi.
-
@mehmetserdarnar diğer konsoloslukları bilmiyorum. Bu seneki talihlilerinden bir arkadaşımız mail atıp ögrenmiş. İsterseniz sizde mail atıp teyit edebilirsiniz.
-
En güzeli bu sanırım. Randevu alırken arada bunu sorup öğreniyim en iyisi
tekrardan teşekkürler 
-
@ahmet-eren-yeşiltaş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dostlar Selamlar, eşim @mpalaoglu ile Hong Kong’daki mülakatımızdan çıktık. 16 Aralık’tan günümüze kadar seyahatimizin ve inşallah vizemizin detaylarını mülakat deneyimleri kısmına yazacağım. Yarın pasaportlarımızı almaya gideceğiz. Herkese iyi günler dilerim

Merhaba dün mülakata girmiştiniz, pasaportunuzu bu gün alabilecek misiniz? Size mülakatta, “yarın gel” mi denildi, yoksa mail mi gönderildi?
-
Arkadaşlar Ankara geçen senelere kıyasla nasıl gidiyor? İyileşme var mı yoksa yerinde mi sayıyor?
-
Arkadaşlar merhaba
Dün girdiğimiz mülakat sonrası şuanda pasaportlarımızı teslim aldık. Hiçbir sorun olmadı. En kısa zamanda detaylı mülakat deneyimi yazacağım. Herkese çok teşekkür ederiz.
-
@mehmetserdarnar ben Hong Kong da sağlık mülakatına nicolsonda katıldım, daha önceden hiç covid aşısı olmadım, burada tek dozu oldum herhangi bir problem olmuyor önceden olup olmadığınız ile alakalı
-
@gizemctr Hayırlı olsun gizem hanım , kaç kişi aldınız. ve tecrübelerinizi bekliyoruz.
-
@yasincl çok sağolun bu haber iyi oldu

-
Arkadaşlar ANKARA MÜLAKATI için gerekli belgeleri türkçe ingilizce olması gerekenlerle birlikte herkesin işi kolaylaşsın diye yazıyorum.
EKSİK YA DA FAZLAM VARSA LÜTFEN BELİRTİNİZ.- Doğum kayıt örneği (formül a) (e-devlet) (türkçe)
- Adli sicil kaydı (arşivli) (e-devlet) (türkçe)
- Nüfus kayıt örneği (aile) (e-devlet) (türkçe)
- Askerlik durum belgesi (e-devlet) (türkçe)
- Pasaport
- Banka hesap dökümü (son 1 yıl) (ingilizce)
- Akademik diploma ve transkript (orijinal belgelerin çıktısını okuldan ıslak imzalı şekilde alın ve noterden ingilizce olarak onaylatın. apostile gerek yok. orijinal belgeleri de mülakata götürün. )
- Evliyseniz evlilik cüzdanı ve çıktısı
- AİS belge onayı e-postası çıktısı
- Mülakat davet e-postası çıktısı
- Unganlar tarafından aldığınız dosya ve e-posta ile gönderilen aşı fotokopisi çıktısı
- 2 adet 5x5 fotoğraf
- ABD adres bilgisi
-
@3rdcaptain ilgili konu için bu başlık uygun değil ancak; yine de cevaplayalım cevapsız kalmasın sorunuz.
mülakatınız olmasının ne yazık ki hiçbir önemi yok, olmuyor randevu bulabilmeniz için.
mümkün olan bütün schengen ülkelerini denemelisiniz. bol şans.. -
@merlin herkesin işi kolay zaten merak etmeyin.
sadece ilgili başlığı okumalısınız, yanlış başlıkta arayıp cevap bulmaya çalışıyorsunuz.
lütfen forumun ilgili başlıklarının ilk iletilerini gözden geçirin.
merak ettiğiniz bütün soruların cevaplarını bulacaksınız. -
@gizemctr hayıtlı olsun.
genel bir hatırlatma!
mülakat sonrası aldığınız vizelerdeki bilgileri (ad-soyad, cinsiyet, doğrum tarihi, ülke bilgileri vs) hepsini tek tek kontrol edin.
her sene bir çok konsoloslukta vizlerin hatalı basıldığına (özellikle cinsiyet, ülke adı) şahit oluyoruz.
hatalı basılan vizelerle abd'ye giriş yapamazsınız, lütfen bunu unutmayın.vizesini alan herkese güzel bir abd'de hayatı diliyorum.
-
@gucarslan bey turkey yerine TRKY yazılması normal mi ?
-
@atilla-04 evet
-
Herkese merhaba lise diplaması hakkında bir sorum var. 2008 öncesi mezunu olduğum için ve diplomam kayıp olduğu için okulumdan mezun bölgesi çıkardım ve bunu kare kodlu e imzalı şekilde olmasını istedim müdür de yaptı. Şimdi sorun bu belgeyi tercüme ve apostil vaptırmam gerekiyormu. Yoksa sadece apostil yeterlimi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.