Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, ceac verilerine göz gezdirdimde kotanın üstünde vizeler verilmiş bu süreçte esnetme mi var 2023 yılında 55061 (26898) Vize verilmiş kota ise 55 bin gecen yıl ise EU bölgesinde 18 bin ile kotanın üstüne 26 kişi daha alınmış anladığım kadarıyla bölgelerde kota dolmadıysa başka bir bölgeden vize aktarılıyor

• @ruzgaroglu alt yazı yok maalesef ne diyor

• @istalin Videonun ilk dakilarinda ANK nin kötü giden EU performansindan bahsetmiş. Ilk 5 ayda ASYA dosyalarina daha cok mulakat verdiginden ve artik EU dosyalarina agirlik verebileceginden bahsetmis.Ayrica 24. Dakika civari 5000 e kadar ANK dan sira bekleyenler rahat olabilir ama 5000 den sonrasi ANK icin bilinmez diyor. Tam Ankara mi diyor yoksa Accra mi diyor sesi takip edemedim.Bir yerdede bir websitesinin ANK icin cok detayli datq topladigindan bahediyor. O sitede bence Yesil Kart Forum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ruzgaroglu, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

BritSimon'ın az önceki canlı yayında EU için kısa bir tahmin yaptı. İzlemek isterseniz dk. 16:13

(link kaldırıldı)

eski yılların başlıklarına bakarsanız, özellikle avukatların ve brit simon'un yorumlarına izin vermediğimizi görebilirsiniz.
    her ne kadar dv konusunda bilgisi olsa da, avukatlarla olan işbirlikleri sebebiyle brit bizim için ne yazık ki faydalı bir kaynak olmaktan çıkıyor.
    ve biliyoruz ki brit, bu forumdan ve SaveDiversityVisa'dan çok fazla ekmek yedi, yemeye de devam ediyor.
    bu yüzden lütfen brit ve türevlerinin video ve yorumlarını forumda paylaşmayın.
    ihtiyacınız olan bütün bilgiler bu forumda ziyadeseiyle var 😉

• @minnesota, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

Her Cumartesi yeni datalar yükleniyor. Gelişmeleri ilgili linkten takip edebilirsiniz. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

Merhaba
    EU bolgesi tam sıralamayı incelerken merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum. EU özelinde baktığımızda küçük case numaralarinda dahi (2025EU2x gibi) mail almamış NVC olarak görünenler var. Bu durumu acaba ds260 doldurmamıslar olarak mi yorumlamaliyiz? Bir de sıralamada aralardaki boşluklar neden kaynaklı acaba?

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan nee 😃 vay be... YT profilinden cok para kaldırıyor mudur gercekten? Gerci neredeyse her hafta DV ile ilgili sosyal sorumluluk projesi gibi video yayınlıyor ama bundan nasil bi cikarimi var anlamış degilim. Birde forumu nasil düzenli takip ediyor olabilir ki adam Türkçe bilmiyor ama muhtemelen buralarda olan Turk bir kardeşimizin Britle bir baglantisi var sanırım. Ben kendisini samimi bulurdum aslında babacan bi tavri vardi ama dedikleriniz de mantıklı geldi

• @oktay156 Evet NVC yazan ama doldurmayanlar var. Ben her 100 luk dilimde ortalama 15-17 arasi DS-260 doldurmayan dosya belirledim. 2200 den 5000 e kadar ise her 100 luk dilimde ortalama 24 dosya var. 15 dosya ds-260 doldurmadini dusunursek ortalama her 100 dosyadan sadece 9-10 tanesi DS-260 doldurmus vs NVC den mulakat bekliyor. Bunlarinda cogu muhtemelen ANKARA dosyasi.

• @minnesota Ds260 doldurmayanlar da NVC olarak görünüyorsa, aralardaki eksik olan numarası hiç görünmeyen case ler nedir peki?

• Merhaba Geçen yıl current olduktan sonra konsolosluklar dosya taşıma taleplerini red ediyorlardı, bu senede aynı tavırlar olur mu

• ⭐⭐⭐

Geçen sene dediğinizin tam tersi oldu...Herkes current olduktan sonra konsolosluklarla iletişime geçti..kabul alanda oldu red alanda...Bu sene tavırları konusununa gelince bir çok talihli dostumuz current olduktan sonra konsolosluklarla irtibata geçerek mülakat aldılar..Takip ettiğim kadarıyla reddedilen yok..

• @oktay156 onlare hole deniyor. Kullanilmayan numaralar. Sistem arada boşluk veriyor. Bunlar genelde yuksek katilimli ulkelerin 5500 u gecmemesi icin fren mekanizmasi gibi kullaniliyor tahminimce.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@istalin sürekli ilgili olmayan başlıklarda alakasız sorular sorup cevap almaya çalışıyorsunuz.
    daha önce de uyardım sizi ama ısrarla buna devam ediyorsunuz.
    forum kurallarını öğrenene kadar sizi 3 gün forumdan uzaklaştırıyorum.
    bu duruma devam ederseniz ne yazık ki daha uzun ayrı kalmanız gerekecek..
    lütfen forum başlıklarını daha doğru ve gerekli iletiler için kullanın.

• ⭐⭐⭐

@bahar_aydin YT'in kendisinden cok kazanamiyor ama is birlikleri var, network'u var bir takim hukuk sirketleriyle, yani buyuk bir marjinal faydasi var. Bununla birlikte biraz takip edince anliyorsunuz ki ego oksamasi yasiyor... Bu arada ben dahil emin olun bir cok insan surecinde her careye basvurdugu gibi onunla iletisime gecmistir, ayrica onlarin da bir forumu var ama cok faydali oldugunu soyleyememem, daha temel sorunlari olan insanlar var. Bir de britsimon'in begendigi bir profil var simdi yazip ayrimcilik yapmayayim ama race-based diyeyim. Kisisel gorusum dunyayi da takip etmek yonunde bu surecte elbette ki, ama yumurta-tavuk paradoksu baglaminda buranin guvenilirlik derecesini yukses tutun, hatta turkiye'den katilanlarin tek dostu burasi diyebilirim.
    Bol sanlar.

• Adamı dinleyin geçin niye bu kadar takıldınız anlamadım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@istalin DV2023'te yapılmasının sebebi DOS'un ilgili dv davaları için iyi görünme çabasıydı.
    o sene davamızın kararı açıklanacaktı ve biden'un avukatları bu mahkemede kullanmak için çabaladı, başarılı da oldular.
    tek seferlik bir durumdu, tekrarını beklemeyin.

• Vize bülteni açıklandı mart için 13.000

• Önceki yıllara hiç benzemeyen bir rakam olmuş 13000.

• @Ertan-Turgun Yeni başkana iyi görünmek için mi böyleler? Bu sene çok yavaş ilerliyor.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |