DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@blueboy21 Bütün tarayıcıları denedim hepsinde girişiniz bu site tarafından engellendi diyor. yani Türkiye'yi ya da Hong Kong, Amerika dışındaysanız giremiyorsunuz.
-
@Zi-Hikari gerçekten stresli bir süreç yaşamışsınız ama çok şükür reschedule mümkün olmuş.İşiniz rast gitsin
-
@Zi-Hikari senin ekstra uzamış tatillerde dolayı sanırım
-
@Cansu-mer dv23 de olması lazım bir çok kişi konsolosluk önünde sıra beklerken buna dosya taşıyanlarda dahil kota doldu dediler daha sürenin dolmasına 2 yada 3 hafta olması lazımdı benim gözümde okuduğum deneyimlere göre söylüyorum amerikadaki havalimanındaki memurun onayı olmadıkça risk devem ediyor
Deneyimleri okursanız pandemi dönemi özellikle bir çok kişi mülakattan vize almalarına rağmen amerikaya giriş yapamadıkları için haklarını kaybettiler
-
@Fguler bana kalırsa boşa açtırmışsınız ben senede 2 pasaport değiştiriyorum işim gereği sürekli gidip geliyorum senede 2 kere ds260 formu açtıramamki eski pasaportunuzun yanınızda olması yeterliydi
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@minnesota bu hızda 7 bine gelmesi imkansız ülke kotası değil genel kota sonuçta gecen sene 7 binci eylülde aldı vizeyi
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Herkese merhabalar. Bugün itibariyle aranıza katıldım. Eşim ve ben Dv2025 talihlisiyiz. Case No:2025EU3xxx. Mülakat için hala herhangi bir mail-bilgi gelmedi. 3000 lerde olduğumuz için sıra önce gelir diye düşünmüştük fakat ortada hiçbir şey yok. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Konsolosluğa gitmeli miyim? Yoksa mail mi atmalıyım bilemedim. (Mail atmam gerekirse hangi mail adresine yazmalıyım?) Şimdiden teşekkürler.
-
@kafkaf Maalesef gereksiz bir işlem yaptığımı sonradan anladım. Forumda da yazılmış açtırmaya gerek olmadığı:(. KCC'ye mail attım DS-260 formum işleme alındı mı diye, umarım bir sıkıntı olmaz.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@ATS16 teşekkür ederim imzamı güncelledim umarım düzelmiştir
-
@Emre-Kurtulmuş haklısınız beklemek en doğrusu. kimse mağdur olmadan vizesini alabilir umarım :) teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum