Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @brkkrmz27 eğer direkt dosyayı aldıysanız onaylanmış oluyor. eğer problem çıktığını belirtirlerse daha spesifik testler (balgam testi gibi) istiyorlar

• @merlin teşekkür ederim. O halde Unganlar operasyon tamamdır. Darısı vizeye inşallah.

• @mr-wolf Merhaba. Forumun son 3-5 sayfasını okursanız bu sayının yarısının bile çok zor ihtimal olduğunu anlayabilirsiniz

• @istalin 2018 e benzediğini düşünmüyorum o zaman bülten parça parça açışmış. Bu yıl daha blok blok gidiyor 2023e daha çok benziyor gibi bizim numaralar için bir umut olabilir.

• @brkkrmz27 çok sevindim. 12 şubatta büyükelçilikte görüşmek dileğiyle 🙂

• @mr-wolf ankara için diyorsanız imkansız

• @Flight101 teşekkür ederiz cankurtaran gibisin.

• Herkese selam,
    Arkadaşlar dosya numaramın yüksek olmasından dolayı dosyamı taşımayı düşünüyorum. Vizeden dolayı viyana zor gibi görünüyor. Bir mail attım bangkok konsolosluğuna sürecin henüz baslamadıgını belirttiler. Maili konsolosluğa mı yoksa kcc'ye mi atmalıyım ? Bir yanlıslık yapmak istemiyorum bu sürecte. Bunun dışında fas ve umman için bilginiz var mı? şimdiden teşekkürler.

• Konsolosluğun mülakata sağlık raporsuz gelmeyin bildiriminden sonra daha uzun bir tarihe gün vermelerinden endişelerekte olsa 13 Ocak için reschedule talep ettim. Biraz önce dönüş mailini aldım, yoğunluktan ötürü tek mümkün olan 15 Ocak tarihini verdiklerini söylemekteler. Uçak biletlerini yakacağım fakat sağlık olsun. Sağlık kuruluşu 30'una gun verirken bunun yetismeyecek bir tarih olduğunu söylemedi, artik bu süreç gelecek arkadaşlara ders olsun, ona göre süreçlerini ayarlasinlar.

• @Zi-Hikari selamlar sizin raporunuz için ne zaman alabilirsiniz dedi Anderson?

• Merhabalar,

Eşimle benim DS-260 formlarını 11 Mayıs 2024'te doldurup gönderdim ama mevcut pasaportumun tarihi Ağustos 2025te biteceği için yeni pasaport çıkarttım ve yeni pasaport numaramı güncellemek için DS-260 formunu 03 Aralık 2024 tarihinde açtırdım ve güncelledim (bunu yapmak için biraz geç kaldım maalesef). Sanırım mülakat tarihi alana kadar mülakat tarihinini geciktirmemek için DS-260 formunu açtırmamam gerekiyormuş. Dosyamızı 22 Kasım 2024te Viyana'ya taşıtmıştım. Eşimin DS 260 confirmation tarihi 11 Mayıs 2024 görünüyor ama asıl başvuran ben olduğum için mülakat tarihinin verilmesinde çok bir gecikme yaşar mıyız?

Şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@Zi-Hikari Bileti yakmadan önce şirketi arayın sonuçta bileti ileri bir tarihe alacaksınız ekstra ücret talep ederler ki bu ücret yeni bilet ücretinden düşük olacaktır..Ayrıca uzun mesafe uçuşlarda overbook olayı çok olduğundan zaten her uçuş başına koltuk sayısından fazla bilet kesilmektedir..Dolayısıyla sizin o uçuşa gitmemeniz o koltuğun boş gideceği anlamına gelmez..Bu konuyu da bildiğinizi şirketle konuşurken belirtin, ikna şansınızı arttırır...Şansınızı denemeden bileti yakmayınız ....

• @cemciftcioglu valla içim karardır stres altında iş ve belirsiz bir mülakat süreci umarım kriz geçirtmez. Günler geçmiyor zaten...

• @guloo3510 Merhaba. Sizin numaranız current olmadığı için KCC ye mail atmanız gerekiyor

• @mr-wolf Subat mulakatlari dagiltildi
    24.000 muhtemel vize verildi. 5 ayda 24.000 vize. Bu hizda devam ederseTemmuz a kadar 48.000 muhtemel vizeye kadar gider. Bu sene 52.000 vize dagitilacak. Kisacasi bu hizde devam ederse Agustos ta vize kotasi biter. Ankara ise suan da CN2222 de 2 ye katlasa ve biraz zorlamayla 6000-7000 arasina kadar mulakat gelebilir. Mulakat almak vize almak degildir. Ankara 10.000 i gorur mu? Tasimalar nedeniyle bence görebilir. Kimse bilemez elbette. Cutoff rakamlarinin ne kadar hizda ilerledigi de önemli olacak. Suan 12.000 de. Birden 20.000 e ziplarsa carsi pazar daha da karisir.

• @Mehmet-ynd Sakin. Son datalara ve gidisata gore Haziran a kadar 4400 lere sira gelecektir. Cutoff rakamalari cok hizli acilirsa eger endiselenmeye baslariz.

• @istalin 2018 de 2 bin ile açtılar bu sene 6 binle başladık tam 3 kat fazla artı şuan da 12 bindeyiz o zaman 6 bindi 2 kat fazla 2018 yılı ile nasıl benzer diyorlar anlamadım bülten tamamen çok farklı şimdiden 12 binler vize alırken o zaman 6 binler vize alıyordu

• @alparslan34 Arkadaşlar naçizane önerim, farklı tarayıcılardan da deneyin. Chrome öncelikli olmak üzere Internet Explorer, Firefox ve Safari vb. Mesela Safari çoğu konuda fail ediyor. Eğer MacBook kullanıcısıysanız. Belki bambaşka bir sorundan kaynaklanıyordur bilemiyorum ama naçizane bir check edin.

• @TuttoSPORT Önümüzdeki haftanin son gunleri, 9-10-11 gibi kesin çıkıyor.

• @ZÜLAL hayırlı olsun. Bizimde aynı gün randevumuz var. Öncelikle Dr. Molnardan randevu almanız gerekmekte. Önceki deneyimlere göre antikor test sonuçlarını kabul ettikleri için enfeksiyon kliniğinden randevu alıp yaptırmanızı tavsiye ederim. En çok zaman alacak süreç bu oluyor. Aralık ayının son haftası test yaptırdık 7 ocak için sonuç tarihi verdiler. konsolosluktan gelen evrak mailinde ise e devlet evrakları için çeviri gerekmediğini belirtmişler.

Benzer Başlıklar

• 57
  • 16399
  • 11427
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |