@yakt05, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
Herkese merhabalar, 24 Kasım 2024 tarihinde eşim ile birlikte San Francisco’dan giriş yaptık. Vize alma sürecimiz biraz karmaşık ve sancılıydı vizemi aldıktan sonra evlendim, eşimi dosyama ekleterek tekrar mülakata girdik ve vizemizi aldık. Bu süreçte bütün belgeleri güncellememe rağmen grencardımız bugün kızlık soyadım ile basılmış şekilde gönderildi. Değiştirmediğim böyle kullandığım takdirde kısa vadede olmasa bile uzun vadede sorun yaşayacağımı düşünüyorum ve riske atmak istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor bilen yada bu durumu yaşamış birileri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim 
Bu siteyi inceleyebilirsiniz. Asagida "how to request a correction to your notice or document (based on USCIS error) " bolumunu incelemeniz lazim. orada şöyle bir bolum var;
"Permanent Resident Card (also known as Green Card)
Submit the following to USCIS:
Form I-90, Application to Replace Permanent Resident Card (check filing category 2.d. or 3.d., My existing card has incorrect data because of Department of Homeland Security error);
The Green Card containing the error; and
Supporting documentation to show what the correct information should be (see Form I-90 instructions for examples).
File online or refer to the Where to File section of the Form I-90 webpage for more filing information."
Ucretsiz olarak kartinizi değiştirebiliyor olmanız lazım. Kanit olarak evlilik cuzdaninizi, Turk pasaportunuzu vs. yani ilgili dokümanları yükleyip, soyadinizi yanlış bastiklarini kanıtlamanız lazım. Sizden eski karti isteyip, yenisini basacaklar . Zor bir süreç degil diye biliyorum.