DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
-

Bu forumda genellikle hep bilgi aldım bu defa bilgi paylaşmak isterim. Hong Kong Amerikan Konsolosluğuna yeminli tercüman bulmakta zorlandığımı ve olan yeminli tercümanların mülakat günüm olan 8 ocakta dolu olduğunu söyledim. Ve bunun üzerine çeşitlilik vize randevusu olan başka bir Türk dostumdan yardım alabilir miyim? dedim ve bana böyle bir mail dönüşü geldi. Sertifikalı yani yeminli tercüman olmasına gerek olmadığını söylediler. Ve sağ olsun forumdan bir arkadaşımız bana yardımcı olacağını söyledi. Bu benim attığım şahsi mail siz yine de kendiniz için bir mail atıp teyit alın çünkü sonra bir sorun çıkar biz öyle bir mail atmadık derler prosedür değiştirirler buradaki kimsenin mağdur olmasını istemem. Teyidinizi alıp mail çıktısı ile gidiniz sorun çıkarmasınlar.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
-
Sağlık muayenesinde kontrol edilen husus ABD’ye göç ettiğinizde ABD toplum sağlığını tehdit eden herhangi bir bulaşıcı hastalık taşıyıp tasimadiginiz veya topluma rahatsızlık verecek bir psikolojik travmanız (madde veya alkol bagimliligi) olup olmadığı ve varsa durumu. Nodulleriniz sağlık muayenesinde sorun teşkil etmeyecektir, rahat olun
-
@gucarslan çok sağolun. Süreçten haber vereceğim sizlere
-
@mehmetturan tiroid nodülü yaş, cinsiyet farketmeksizin çoğu insanda bulunuyor. Siz, kendi sağlığınız için öncelikle biyopsi yaptırmanız gerek ve sonucun temiz olduğundan emin olun. Göçmen vizesi için sıkıntı çıkaracak hastalık tüberkülozdur, tiroid nodülü için endişelenmeye gerek yok.
-
selam herkese. unganlar sağlık muayenem onaylandı. birisine yardımı dokunur diye özet şeklinde yazacağım.
öncelikle yoldan bahsetmek istiyorum. trenle yenişehir durağından inip sıhhiye'ye kadar yürüyerek 413 numaralı otobüse bindim, 15 dk sonra kuğulu park durağında indim. düzen lab, zaten kuğulu parkın yanı başında. şimdi içeride yaşananları hızlı bir şekilde anlatıyorum.panolarda neyin nerede olduğu yazdığı için şu kat bu kat diye uzatmak istemiyorum. ben 9 da oradaydım bekleme yerine gelince randevu saatimin 10.15 olduğunu söyledim. ve 9.30 da işlemlerim başladı. ds260 confirmation çıktımı istemediler. ki tüm bilgilerim dijital olarak ellerinde zaten. benden covid aşı çıktımı ve pasaportumu istediler bu kadar. ama tüm istenenler yanınızda olsun tabi ki. zaten istenen belgeleri biliyorsunuz diye detaylandırmıyorum. ardından kan ve idrar testi istedi. (yaşım 19) ikisi 4150 tl tuttu. ardından akciğer tomogrofisi çekildim. saat 10.40tı.
ve resepsiyon saat 11.30 da muayene için gelmemi söyledi. (hemen etrafında kafe, restaurant bol) 11.30 da geldim 30 dk sıra bekledim. sonra kullandığım ilaçları verdim ve içeri girdim. sadece boxter ve siyah naylon üzerinizde oluyor. mehmet bey hoşsohbet birisi. onunla amerika daki ilaç sanayi hakkında konuştuk. bana tek doz aşı vurdu. kullandığım ilaçlardan dolayı epikriz raporu ve hasta durum bildirir raporumu vereyim mi diye sordum. yanındaysa çok iyi olur dedi. vize mülakatıma da götürmemin iyi olacağını söyledi. oradan çıktım. 270 usd ödememi yaptım. kart, nakit farketmiyor.ertesi gün 3 le 5 arasında sonuçları alabileceğimi söyledi. gittim tebrik etti. açmamam gereken şeyleri söyledi. zaten verdiği kağıt üzerinde her şey yazıyor. herkese bol şans.
-
@ATS16 çok teşekkürler cevabınız için.
-
@lesnarhomie Farklı yıllarda defalarca biyopsi ve usg yapıldı. Takip altında sıkıntımız yok çok şükür sadece dışardan görünecek kadar büyük o beni düşündürmüştü. Cevabınız için çok sağolun
-
Merhaba, herkesin yeni yılını içtenlikle kutluyorum. Dilerim 2025, hepimize hayatlarımızda kolaylıklar, sağlık, mutluluk ve huzur getirir. 'Su akar, yolunu bulur' derler; bu söze inanarak, yeni yılın tüm zorlukları aşmamızda bize rehber olacağına inanıyorum. :evergreen_tree: :star:
13 Ocak’ta Viyana’da sağlık kontrolüne, 16 Ocak’ta ise mülakata katılacağım. Sağlık kontrolü için Hong Kong’da olduğu gibi fotoğraf gerekiyor mu? (Sanırım fotoğraf ölçüsü 1x1.5 inç olmalıydı.) Ayrıca, mülakat sırasında 5x5 cm boyutunda fotoğraf gerektiğini okumuştum. Toplamda kaç adet fotoğraf isteniyor ve boyutlar konusunda doğru bilgiye sahip miyim, emin olmak için birde size danışmak istedim :)
-
Ayrica Viyana icin sağlık kontrolu ve konsolosluğa yapılacak odemelerin nakit yapılması gerektiğini onceden bildigim icin bankadan Euro almistim. Tekrardan teyit amaçlı sormak isterim (nakit parayı dosyalıyorum o gun kimseyi bekletmeden zbam diye vermek icin)
- Viyana'da muayene ücreti 395 € (ucyuz doksan bes euro)
- Mülakat sırasında ödenmesi gereken miktar 314€ (ucyuz ondort euro)
- Ayrica DV vize ücreti icinde 330 $ (ucyuz otuz dolar)'di degil mi?
-
@bahar_aydin merhaba, bizde aynı günlerde hem molnarda hem de mülakatta olacağız, molnarin sitesinde fotoğraf istendigine dair bir bilgi yok ilave olarak geçmiş deneyimler de böyle birsey okuduğumu hatırlamıyorum, konsolosluğun istediği ise 5X5 boyutunda fotoğraf. Molnarda yetişkinler 380, çocuklar ise 310 Euro, aşı olunması gerekecekse ya da kan testi ya da idrar testi olunacaksa ilave edilmesi gerekiyor, covid 15 Euro mesela, molnarda peşin ödeme yapılması gerekiyor, konsolosluk ise kişi başı 330 dolar, konsoloslukta sanırım kredi kartı ile de ödeme oluyor ama bende risk almayıp peşin para ile ödeyeceğim.
Muhtemelen sizinle orada karşılaşacağız, şimdiden hayırlısı olmasını diliyorum bizler ve bekleyen diğer tüm arkadaşlar için. -
@Falcon-1 cok teşekkürler cevabiniz icin. Aynen dediğiniz gibi bencede risk almayıp nakit götürmek daha garanti olduğunu düşünüyorum. Cok memnun oldum, Molnar'da asiri gergin bir persona olabilirim ama mülakat sırasında daha sükunetli olacağımi tahmin ediyorum. Şimdiden hepimize ve gelecekteki kisilere hayırlı olsun :folded_hands_medium-light_skin_tone: :)
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar, 2025EU66XX şeklinde bir case number için yurtdışından mı yoksa Türkiye'den mi ilerlenmesi daha doğru olur? Tabi kesin bir şey söylenmesi zor olacaktır ama daha önceki tecrübelerinize dayanarak yorum yapabilirseniz seviniriz. Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum