DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@T-C-Kubilay-Dikici Net tavsiyem...Bugünden itibaren Avrupa da iyi bir gezgin olun, vizelerinizi alın 2-3 günlük seyahatler planlayın...Çıktığı taktirde en uygun Avrupa ülkesine dosya taşımanızı gerçekleştirin....
-
Arkadaşlar merhaba. Birkaç hafta önce sağlık ocağına ellerinde tetraxim 4 lü karma aşi olup olmadigini sorduğumda ay sonunda arayin elimizde kalirsa ücretsiz yaparız demişlerdi. Biraz önce sağlık ocağı ile görüştüm. Aşı ellerinde varmış. Pazartesi aşı olacağız. Bağlı olduğunuz sağlık ocağından ellerinde kalmışsa asinizi ücretsiz yaptirabilirsiniz belki. Özellikle Viyana'da ve diğer ülkelerde mülakata girecek arkadaslarin bilgisine. @Flight101 daha önce aşı fiyatlarını bizlerle paylaşmıştı. Oradan da fiyatlara bakabilirsiniz. Boşuna eczanelere ücret ödemeyin.
-
Selam forum bu gün nicolson da muayenemizi olduk prosedür daha önce giden arkadaşlar ile aynı o yüzden detaylı bir şekilde daha sonra deneyimlerde yazarım. Fakat ben çocuklu gidecek olan ailelere bi güncelleme yapayım burda 6 aylık tan itibaren covid aşısı mecbur diyorlar ben ilçe sağlık bakanlığından ülkemizde 12 yaş altına aşı uygulanmadığına dair eveak almıştım o yüzden aşı yaptırmadım ailecek gidecek olanların bilgisine herkese bol şans.
-
@Flight101 işimden dolayı bir gezgin olamıyorum temmuzda italya fransa ispanya gittim önümüzdeki senede yazında gc çıkmazsa amerika tatili düşünüyorum schengen vizem uzun olsaydı uyguna bilet denk geldikçe gider gelirdim ama her seyahat için vize görüşmesi yapmam gerektiği için avrupayı biraz askıya aldım planımda ingiltere de var
-
@gucarslan bilgilendirme için teşekkürler bir kazanalım bütçeme bakarım olmadı motorumu satacağım yeter ki gc alayım :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
-

Bu forumda genellikle hep bilgi aldım bu defa bilgi paylaşmak isterim. Hong Kong Amerikan Konsolosluğuna yeminli tercüman bulmakta zorlandığımı ve olan yeminli tercümanların mülakat günüm olan 8 ocakta dolu olduğunu söyledim. Ve bunun üzerine çeşitlilik vize randevusu olan başka bir Türk dostumdan yardım alabilir miyim? dedim ve bana böyle bir mail dönüşü geldi. Sertifikalı yani yeminli tercüman olmasına gerek olmadığını söylediler. Ve sağ olsun forumdan bir arkadaşımız bana yardımcı olacağını söyledi. Bu benim attığım şahsi mail siz yine de kendiniz için bir mail atıp teyit alın çünkü sonra bir sorun çıkar biz öyle bir mail atmadık derler prosedür değiştirirler buradaki kimsenin mağdur olmasını istemem. Teyidinizi alıp mail çıktısı ile gidiniz sorun çıkarmasınlar.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
-
Sağlık muayenesinde kontrol edilen husus ABD’ye göç ettiğinizde ABD toplum sağlığını tehdit eden herhangi bir bulaşıcı hastalık taşıyıp tasimadiginiz veya topluma rahatsızlık verecek bir psikolojik travmanız (madde veya alkol bagimliligi) olup olmadığı ve varsa durumu. Nodulleriniz sağlık muayenesinde sorun teşkil etmeyecektir, rahat olun
-
@gucarslan çok sağolun. Süreçten haber vereceğim sizlere
-
@mehmetturan tiroid nodülü yaş, cinsiyet farketmeksizin çoğu insanda bulunuyor. Siz, kendi sağlığınız için öncelikle biyopsi yaptırmanız gerek ve sonucun temiz olduğundan emin olun. Göçmen vizesi için sıkıntı çıkaracak hastalık tüberkülozdur, tiroid nodülü için endişelenmeye gerek yok.
-
selam herkese. unganlar sağlık muayenem onaylandı. birisine yardımı dokunur diye özet şeklinde yazacağım.
öncelikle yoldan bahsetmek istiyorum. trenle yenişehir durağından inip sıhhiye'ye kadar yürüyerek 413 numaralı otobüse bindim, 15 dk sonra kuğulu park durağında indim. düzen lab, zaten kuğulu parkın yanı başında. şimdi içeride yaşananları hızlı bir şekilde anlatıyorum.panolarda neyin nerede olduğu yazdığı için şu kat bu kat diye uzatmak istemiyorum. ben 9 da oradaydım bekleme yerine gelince randevu saatimin 10.15 olduğunu söyledim. ve 9.30 da işlemlerim başladı. ds260 confirmation çıktımı istemediler. ki tüm bilgilerim dijital olarak ellerinde zaten. benden covid aşı çıktımı ve pasaportumu istediler bu kadar. ama tüm istenenler yanınızda olsun tabi ki. zaten istenen belgeleri biliyorsunuz diye detaylandırmıyorum. ardından kan ve idrar testi istedi. (yaşım 19) ikisi 4150 tl tuttu. ardından akciğer tomogrofisi çekildim. saat 10.40tı.
ve resepsiyon saat 11.30 da muayene için gelmemi söyledi. (hemen etrafında kafe, restaurant bol) 11.30 da geldim 30 dk sıra bekledim. sonra kullandığım ilaçları verdim ve içeri girdim. sadece boxter ve siyah naylon üzerinizde oluyor. mehmet bey hoşsohbet birisi. onunla amerika daki ilaç sanayi hakkında konuştuk. bana tek doz aşı vurdu. kullandığım ilaçlardan dolayı epikriz raporu ve hasta durum bildirir raporumu vereyim mi diye sordum. yanındaysa çok iyi olur dedi. vize mülakatıma da götürmemin iyi olacağını söyledi. oradan çıktım. 270 usd ödememi yaptım. kart, nakit farketmiyor.ertesi gün 3 le 5 arasında sonuçları alabileceğimi söyledi. gittim tebrik etti. açmamam gereken şeyleri söyledi. zaten verdiği kağıt üzerinde her şey yazıyor. herkese bol şans.
-
@ATS16 çok teşekkürler cevabınız için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum