FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
YOUR CASE IS CURRENTLY AT: ANKARA yazıyor şu an.
-
@Ceycey-0 ceac statüsünden kastım o değil;
-
Administrative Processing diyor. ama bana mülakat sonunda onaylandı denilmişti.
Ne yapmalıyım? bir öneriniz olur mu? -
@Ceycey-0 olur.
sözlü olarak onaylanmış olması vizenizi alacağınız anlamına gelmez.
nvc'den vize numarası atanmayan her başvuru AP'ya kalır, şu an bunu yaşıyorsunuz.mülakat sonrası herhangi bir mail aldınız mı? (spamları da kontrol edin)
eğer almadıysanız mülakata girdiğiniz konsolosluk ile iletişime geçin ve herhanbi bir talepleri olup olmadığını sorun.
mail atmanız gerek, dosya ve kişi bilgilerinizi içeren.
onlardan olacak dönüşe göre hareket edelim. -
Hatırladığım kadarıyla bir mail almadım. Ama tekrar bakacağım. genelde hangi adresten bu tarz mailler geliyor?
-
@Ceycey-0 ankarak konsolosluğu'ndan mail alırsınız eğer sizden DS5535 doldurmanızı isterlerse.
telaş edecek bir durum olduğunu zannemiyorum, nncp kontrolü biraz uzun sürmüştür.
yine de konsolosluk ile iletişime geçin. -
Desteğiniz için teşekkürler.
Peki hangi adrese mail atmamı önerirsiniz? Ben şu adresi buladım
[email protected]
Doğru mudur? -
@Ceycey-0 doğrudur.
-
@gucarslan Sordum bakalım ne diyecekler.
Ayrıca, Mailimi kontrol ettim ama konsolosluktan gelen bir mail göremedim.
29 Aralık'ta ABD'ye gitmeyi düşünüyordum. Tecrübelerinize dayanarak; pasaportumun bu tarihten önce elime ulaşması sizce muhtemel mi yoksa çok zor mu?
-
@Ceycey-0 öncesinde xmass tatili var, eğer vizeniz print edilmezse çok zor.
tavsiyem biletinizi kesin olarak kestirmeyin, tarih değişikliği gerekebilir. -
Bu ileti silindi! -
Bu arada güzel haber statüm:
"Your visa has been printed" olmuş.Hızlı desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
-
@Ceycey-0 gözünüz aydın, tebrikler.
güzel günlerde kullanın vizenizi. -
@gucarslan merhaba kardeşim şu anda 8 ayı geçti ve konsolosluktan kesin bir cevap niteliğinde herhangi bir sonuç maili gelmedi . En son attığım maile karşililik bu mail geldi ağustos ayında ,,,
Thank you for your email.
The status still shows pending in our system…yani daha ne kadar bekleticekler ve cevap verecekleri belirsiz , baya bir sıkıntıya düştük, yani olumlu veya olumsuz kesin nir cevap verseler ona göre yolumuzu çizeriz ama bu durum çok muallak hiç birşey yapamıyorsun. Bir yardımı yol gösteren biri olursa çok sevinirim teşekkürler.
-
@omer_gkc peki, başvuru için gerekli prosedürde (E2) evraklarınızın tam, sorunsuz olduğuna emin misiniz?
yukarıdaki sorumun haricinde eğer konu NNCP ise, bu konuda konsoloslukların inisiyati ne yazık ki olmuyor,
onlar da NVC'den gelerecek release'i beklemek zorunda bu yüzden size pending diyorlar. -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
U ugursway bu başlıktan bahsetti
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba benim 15 ocak Green Card mulakatim sonrasi bugun kontrol ettigimde hala daha "ready" olarak gozukuyor mulakatim sonucu AP ye kaldigim soylendi sari bir kagit esliginde gonderildim yani "refused" olmasi gerekiyor su an. Sisteme dusmemistir diye dusunuyorum ama nedenini merak etmedim degil acikcasi
-
Bu ileti silindi! -
@Muhammet-Talha-KÜÇÜK bazen mülakatı yapan konsolosluk görevlisi yoğunlukta ilgili case için güncellemeyi sonra yapıyor, merak etmeyin bir sorun yok.
tarafınıza mail ile herhangi bir form geldi mi, DS5535?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum