Ailemden daha önce turistik vizesi olmayan 1 yetişkin için 2025 yılı içerisinde planladığı seyahat kapsamında göçmen olmayan B-2 vizesi: turistik vize ve eğlence vizesi kategorisinde yapmış olduğum başvuru doğrultusunda, @Rushvisasnow'dan vize randevusunu öne çekme hizmetinden yararlandım, süreci kronolojik olarak aşağıda iletiyorum. 20 gün içerisinde süreç olumlu sonuçlandı Salih Bey'e desteği için teşekkür ederim, çok olumlu bir bir deneyimdi.
04.09.2024: DS160 formu doldurma, AIS kaydı ve ücretin sistem üzerinden ödenmesi. Sistem tercih ettiğim Ankara konsolosluk için randevuyu 2026 yılı Nisan ayına atadı en erken müsait olan tarih doğrultusunda.
04.09.24: 05348397065 numaralı telefondan Salih Bey ile iletişime geçtim ve talep ettiği bilgileri paylaştım.
08.09.24: Salih Bey bilgilerin sisteme girildiğini ve boş slot taramasının başlatıldığına dair geri bildirimde bulundu.
23.09.24: Sistemde oluşan açılmaya istinaden Ankara'dan 2024 Aralık tarihine çekildi (21 ay öne çekildi randevu), AIS sisteminde kontrol ettim, sistemden de e-mail geldi.
Ailemden yine 3 kişi olan ve hali hazırda grup randevusu Ankara'da 2025 yılı Ekim ayına mülakat randevusu için de yine Rushvisasnow - Salih Bey aracılığıyla randevuyu 2024 Aralık tarihine Ankara'ya çekmeyi başardılar.