2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri Durumu
-
@selamibasaran teşekkür ederim. Bu forumda Rushvisasnow adında birisi var, randevuları öne çekmede ücretli yardımcı oluyormuş. Ben numarasına mesaj attım fakat cevap alamıyorum. Ulaşabilen var mı acaba
-
@Cihangir-Namlı mail ve telefon ile ulaşmayı deneyin. Forumdan çok kişi çalıştı kendisi ile.
-
vize randevusunu ara ara bakarak öne çekiyorum ama bunun bir sınırı var mı? yani vize randevusu en fazla 5 kez değiştirilebilir gibi bir sınır var mı?
-
@srsmdm
Hayır değiştirme sınırı yok. İstanbul-Ankara arasında yerini de değiştirebilirsiniz, onda da sınır yok. Değiştirmek için çok sık deneme yaparsanız sistem size yer yok olarak gösterir. Telefona alarm kurup, gün içerisinde, gece gibi 10-15 deneme yapabilirsiniz. -
Selamlar, O-1 vize randevusunu da öne çekebilmek mümkün müdür?
-
@serensan
I-129 onaylandıysa,https://tr.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/emergency-requests/
sayfasında açıklandığı şekilde başvuru yaparsanız, en yakın boşluğa verebiliyorlar.
-
@selamibasaran Merhabalar,
Eşim Ds 160 formunu doldurup gönderdi , ve fark ettik ki abd ziyareti için girdiğimiz tarihi not etmemişiz , şimdi bende dolduracağım ancak tarihlerde farklılık olma ihtimali var . Nasıl ilerlemeliyiz ? Eşimin DS 160 formunu güncelleyebilir miyiz
? evet ise nereden yapacağız bu işlemi
Teşekkürler -
@Buse-Genel-Yüce Eğer daha önce hiç güncellemediyseniz.Bir kereye mahsus güncelleyip ais sayfasından çarkı tıklayarak yeni ds160 kodunu girmelisiniz.
-
Su an icin ne zamana radveu tarihi veriliyor, birde one cekmek icin bazi siteler var sizce bunlar guvenilir midir ?
-
Istanbul 2026 Aralık ayına verdi 2-3 gün önce başvuran bir forum kullanıcısına.
Randevu öne çekme hizmeti sunan firmalardan bir tanesi de @Rushvisasnow, detaylarına aşağıdaki başlıktan ulaşabilirsiniz.
Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Sorularınıza da aşağıdaki doğru başlıktan cevap alabilirsiniz güncel takip etmek için.
-
@ATS16 Merhabalar, mail attım buradan yazdım whatsapptanda yazdım ama ulaşamadım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum