Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
464 150 44.2k 150

Benzer Başlıklar

• Vize reddi sonrası yeniden vize başvurusu yapmak

Taşındı Amerikan Vizeleri
    7
    1 Oy
    7 İleti
    620 Bakış
    Q
    vize reddi sonrası ais'te ki daha önce vize reddiniz var mı sorusuna hayır seçip randevuya giden oldu mu? sanırım ds-160 formunda red olduğunu belirtip randevu sitesinde belirtmeyenler var. randevulara nasıl yansıyor merak ettim.
  • Vize geçerliliği kontrol edilebilir mi?

Amerikan Vizeleri
    2
    0 Oy
    2 İleti
    197 Bakış
    B
    @Azat-Köklü Azat Bey 3 sene giris yasagi kondugu bilgisi size kim tarafindan verildi? E mail mi geldi yoksa siz mi internetteki bilgilerden boyle bir kaniya mi vardiniz?
  • Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    373 Bakış
    deebeeD
    @erenist, içinde söyledi: Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi Bu ı-94 belgesi acil lazım ev tutmak için bunu öğrenirken document number isteniyor bu nedir bilgisi olan var mı ? Sizin I94 kaydınız olmaz, göçmen olarak giriş yaptığınız için, pasaportunuzda giriş damgası yani I551 var sadece. Bu damgayı ve bu damganın ne olduğunu açıklayan USCIS yazısı paylaşabilirsiniz. https://www.uscis.gov/i-9-central/temporary-i-551-stamps-and-mrivs
  • Vize Süreçleri İçin Avukat Tavsiyeleri

Amerikan Vizeleri
    31
    1 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    fly_me_to_the_moonF
    Ingilizce iletisim kuracaklar icin DEKRUYFF & HUTCHENS Law Office kesinlikle oneririm. Ilk gorusmeden asla ucret almiyorlar. sonrasinda e-mail ile bazi sorularim olmsutu, onlara hizlica yanit verdi Ashleigh hanim. Hatta ikinci kez konustuk telefonda, ondan da ucret almadilar. Cok memnun kaldim, ve mahcup oldum... Pek cok kisinin ucretli sundugu bilgileri / danismanligi ucretsiz sundular.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k