Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-

Randevular açık ihtiyacı olan alabilir . Acale edin !
-
@Rushvisasnow Salih Bey randevumun öne çekilmesine inanılmaz derecede yardımcı oldu. 15 Ekim 2026 olan randevu tarihimi 1 Kasım 2024 tarihine aldı. 2 yıl geriye çekmiş oldu randevu tarihimi. Kendisine bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum.
-
bakmaktan şaşı oldum resmen - bize mi denk gelmiyor anlamadım. 2 kişi tek randevu olduğu için olabilir mi ?
-
Ailemden daha önce turistik vizesi olmayan 1 yetişkin için 2025 yılı içerisinde planladığı seyahat kapsamında göçmen olmayan B-2 vizesi: turistik vize ve eğlence vizesi kategorisinde yapmış olduğum başvuru doğrultusunda, @Rushvisasnow'dan vize randevusunu öne çekme hizmetinden yararlandım, süreci kronolojik olarak aşağıda iletiyorum. 20 gün içerisinde süreç olumlu sonuçlandı Salih Bey'e desteği için teşekkür ederim, çok olumlu bir bir deneyimdi.
04.09.2024: DS160 formu doldurma, AIS kaydı ve ücretin sistem üzerinden ödenmesi. Sistem tercih ettiğim Ankara konsolosluk için randevuyu 2026 yılı Nisan ayına atadı en erken müsait olan tarih doğrultusunda.
04.09.24: 05348397065 numaralı telefondan Salih Bey ile iletişime geçtim ve talep ettiği bilgileri paylaştım.
08.09.24: Salih Bey bilgilerin sisteme girildiğini ve boş slot taramasının başlatıldığına dair geri bildirimde bulundu.
23.09.24: Sistemde oluşan açılmaya istinaden Ankara'dan 2024 Aralık tarihine çekildi (21 ay öne çekildi randevu), AIS sisteminde kontrol ettim, sistemden de e-mail geldi.
Ailemden yine 3 kişi olan ve hali hazırda grup randevusu Ankara'da 2025 yılı Ekim ayına mülakat randevusu için de yine Rushvisasnow - Salih Bey aracılığıyla randevuyu 2024 Aralık tarihine Ankara'ya çekmeyi başardılar.
-
@cihantr GÜNCELLEME !
Bu mesajı yazdıktan sonra randevumuzu 21 Kasım 2024 tarihine çekmeyi başardık :)
-
Merhaba. Whatsappdan yazdım ama ulaşamadım size bakabilirmisiniz
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Birkac gun once Formu doldurdum ama halen donus alamadim
-
whatsap üzerinden yazdım,ama yardım alabiliyormuyuz hâla
-
-
@gucarslan teşekkürler hocam
-
Bu ileti silindi! -
-

Randevular açıldı . ihtiyacı olan acale etsin .
-

-
Aile randevuları açık . ihtiyacı olan acil alsın .

-
@Rushvisasnow merhabalar ,bizde sizden güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
-
-
@Rushvisasnow gayretiniz ve emekleriniz için teşekkür ederim. 8 Ocak vize randevumuz olarak tarafınızdan netleştirildi. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
-
Merhaba, whatsapp numaranız nerede?
-
@dtdrn 05348397065
-

Randevular açık ihtiyacı olan acil alsın !
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum