Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• selamlar, vize görüşmesine viyanada girecek olan arkadaşlardan, vizesinin viyana merkezdeki teslim alma ofisine kargolanmasını isteyenler tam olarak hangi adresi yazdı? verebileceğim fiziksel bir ev adresi yok çünkü.

• @ZÜLAL merhaba hong kong ve viyana performans olarak güzel iki konsolosluk vize veya pasaportu olmayan arkadaşlar genelde hong kong seçiyor. hong kong biraz daha maaliyetli tabi . Ama yeşil pasaportunuz var ise viyanayı tercih edebilirsiniz fakat current olduktan sonra dosya taşımanın zorluğu veya kolaylığı hakkında bir fikrim yok hızlıca forumu okuyup değerlendirmeleri sizin yapmanızda fayda var.
    bol şans

• ⭐⭐⭐

@halildnrts34 Selamlar...Viyana mülakat deneyimlerinde vize basılmış pasaport teslimi konsolosluktan yapılıyor diye okuduk, yanlış bir işlem yapıyor olmayın...

• Mulakat oncesi son kontrolleri yaparken,lise mezuniyetim 15 Haziran yazmisim dogru olan 9 Eylul, mulakatima cok az bir sure kalmisken DS260 formunu actirmam gerekir mi ? Unv mezuniyet tarihim dogru. Daha once yeni evlilikten dolayi bir kez actirmistik.

• @ugursway peki bunun için hangi maile atmam gerekiyor? nereden açtıracağım yani? forumda ankara mailini göremedim birkaç yerde farklı farklı şeyler yazıyor? Ve dosyamı açtıracağım için de unganlardan randevuyu ne zaman almalıyım? dosyayı açtırdıktan sonra mı randevu almalı yoksa şuanda da alabilir miyim bilgilerim güncellenmeden?

• @deryaasan benim sıra numaram 2453 ama halen mail gelmedi ne yapmam lazım

• @SEYMENOGLU şubat ayını kaçla kapattı Ankara bilen var mı benim 2453 ama mail gelmedi ne yapmam lazım

• @ZÜLAL Viyana daha makul olur. Eger 1 den fazla kisi iseniz mutlaka Viyana

• @SEYMENOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mulakat oncesi son kontrolleri yaparken,lise mezuniyetim 15 Haziran yazmisim dogru olan 9 Eylul, mulakatima cok az bir sure kalmisken DS260 formunu actirmam gerekir mi ? Unv mezuniyet tarihim dogru. Daha once yeni evlilikten dolayi bir kez actirmistik.

Zaten son mezun olduğunuz seviyeye bakacaklar, bunun için form açtırmanıza gerek yok. (Olmaz da) sorarlarsa açıklarsınız 🙂

• @ozankahilogullari, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, benim lise mezuniyetim corona zamanına denk geldiği için diplomamı bulamıyorum, e devletten çıkartılan lise mezuniyet belgesi bunun yerine geçer mi? Geçmezse ne yapabilirim bununla ilgili? Haftaya salı Hong Kong'a uçuyor olacağım bu yüzden çok da zamanım kalmadı. Bilen biri varsa cevaplayabilirse çok sevinirim.

Lise diploması sorunsalı ile ilgili pek çok gönderi var arama kısmını kullanırsanız bulacaksınız,bu yılki gönderilerde de epeyce konuşuldu.Şahsi olarak edindiğim bilgilere göre ise diploma bulunamıyorsa ilçe milli eğitimlerden veya e-devletten mezun belgesi alınabiliyor.

• Merhaba, biz de 12 şubata mail aldık ve evlendiğimiz için dosyayı güncellemek istiyoruz ama örnek maildeki yararlanıcılar kısmını anlamadık tam olarak ve hem evliliği bildirmek hem de adres değişikliği yapmak istiyoruz ikisini de sebep kısmına eklememiz gerekiyor mu?
    Dear Sir/Madam

I hope all is well. I am writing to request an update to my DS-260 form. Below are the required details;

Case Number:
    Principal Applicant Name:
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Date of Birth:

Case Number:
    Applicant Name:
    Beneficiaries:
    Date of Birth:

Reason for update; xxxxxxxxxx…

Thank you for your assistance.
    Kind regards

• ⭐⭐⭐⭐

@rapstarx nasıl bir hata yaptığınızı düşünüyorsunuz, detay vermek ister misiniz?

• Herkese merhabalar. Mülakat maili aldım Ankara için. DS260 formunu bekarken doldurmuştum ve sonrasında evlenerek eşim içinde formu doldurduk. Şimdi evlilik durumumu değiştirmek için dosyamı açtırmalıyım. Bu konu hakkında 2 sorum bulunmakta
    -Ankara için hangi mail adresine gönderim sağlamalıyım?
    -Sağlık randevusunu DS260 formundaki evlilik durumumu güncelleyip submit ettikten sonra mı randevu tarihi almalıyım yoksa bu durum sağlık randevusuna bir etkisi olmuyor mu? Eşim için form var fakat bekar gözüküyorum. Ve sağlık randevusuna 2 kişi gideceğimiz için soruyorum. Müsait olup cevaplayabilen herkes için şimdiden teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar, dosyamı kcc üzerinden muskata taşıdım. Ancak son okuduğum bir kaç ileti de muskat mülakat vermiyor gibi bir durum söz konusu. Henüz cs current olmadı. Buna rağmen mail atıp mülakat tarihi ile ilgili soru sormak abes kaçar mı? Teşekkürler.

• Herkese iyi akşamlar. Mülakat tarihi belli olan arkadaşlara da hayırlısı olsun. Bizim tarihimiz 12.02.2025 olarak belirlenmiş. Bu noktada bir kaç soru sormak istiyorum. Unganlardan randevu alırken ve AİS kaydı oluştururken pasaport numarası istiyor. Ben DS-260 formunu doldururken kullandığım pasaportun kısa bir süre sonra geçersiz olacağından kaynaklı olarak yeni pasaport çıkarttım. Şimdi sorum tam olarak burada olacak. AIS kaydında ve unganlar randevu formunda belirtmem gereken pasaport numarası DS-260 formunda belirttiğim pasaporta mı ait olmalı yoksa formu doldurduktan sonra çıkarttığım yeni pasaporta mı ait olmalı? Teşekkürler.

• @TuttoSPORT siz Hong Kong'a taşımışsınız dosyanıza ama daha öncesinde de Maskat'a dosya taşımak için mail atmışsınız anladığım kadarıyla mülakat tarihi Hong Kong olarak düzenlenmiş, maskat ise daha yeni mailinize cevap veriyor dosyalarına KC ile taşıyanların bence bir problem olacağını zannetmiyorum

• @Selim-Benek ben de aynı durumdayım current olan arkadaşlardan mail atanlar varsa Maskat için mülakat tarihini öğrenmek için onlar cevap verirse daha iyi olur bu konuda current olupta maillerinde mülakat tarihlerini öğrenemeyen arkadaşlar var daha onlar mülakatlarını alır ve de açıklarlarsa tarihlerini bir sıkıntı olmaz inşallah

• @ATS16 Bugün yeni bir çevirmen bularak belgeleri düzelttirdik. Sadece eski olarak sgk dökümleri kaldı onlarda da ufak harf problemleri var problem olacağını sanmıyorum.

• @halildnrts34 @rezanclz detaylı olarak atlas kaydının nasıl yapıldığını paylaşmıştı bir bakın isterseniz bizde mülakata 1-2 hafta kala yaparız diye düşündük

• @Flight101 Viyana'dan gelen evrak listesi mailinde Atlas kaydi yapilmasi isteniyor ,

"DOCUMENT DELIVERY ADDRESS:
    If your visa application is approved, your passport and visa will be returned to you via the courier.
    You will receive a notification via e-mail and SMS as soon as your passport is ready to be delivered to you.
    You may choose to have your passport and visa returned to your home/business address in Austria or collect them from the pick-up office in central Vienna.
    In order to prepare this, please visit http://www.usvisascheduling.com/ to register and create ONE profile only.
    You will need your Immigrant Case Number (VNN#) to register and enter your document delivery address.
    Do not enter a P.O Box, APO, DPO, or a non-Austrian CIVILIAN Address although the registration screen may allow you to do so.
    Please ensure that the visa recipient’s name (or the care/of name) matches the name on the mailbox.
    Please also see: USTravelDocs"

Bizden öncede bu kaydı yapmışlar ama ertesi gün konsolosluktan elden teslim etmişler bu sene gördüğüm kadarıyla

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 180
  • 2688
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |