Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar. Belki bilgisi olan vardır. Asıl talihli eşim. Ama vize aldıktan sonra ben ailemden önce Amerika giriş yapıp iş ve daire aramalarına başlaya bilirmiyim ailem taşınana kadar?

• @mnamiz Yanlis biliyormusum, talihli once ulkeye girmesi gerekiyormus, kusura bakmayin.

• @mnamiz Tüm diğer talihliler asıl talihliyle birlikte giriş yapmalı. Asıl talihli girmeden diğerleri zaten giremez. Bu konuda farklı bir bilgi varsa lütfen düzeltiniz.

• @SEYMENOGLU tesekkurler!

• @minnesota bilmiyorum o yuzden sordum. SEYMENOGLU mumkun dıye yanıtladı.

• Selamlar👋
    Muscata 1ay önce attığım maile cevap geldi.
    Mülakat tarihimi öğrenebilir miyim sorusuna verilen cevap bu şekilde;

Thank you for your email.

Unfortunately, the U.S. Embassy in Oman is unable to accept DV transfers beyond those already scheduled at post.

Please note, selection to participate in the Diversity Visa program is not a guarantee of a visa or an interview, and each program year ends with some selectees receiving neither.

Regards,

Muscat IV (DV)

• DV2024 Şubat ayini Ankara 31XX ile kapatmis.
    DV2025 Subat mulakatlari Ankara icin sıra 21XX te.

DV2024 71XX ile ANKARA kapanmıştı. Anlaşılan bu yıl durum daha da kötüye gidecek.

• @minnesota ewet 2024 te 75 TC vatandaşı na vize mülakat verilmiş. Hayal kırıklığı... İsteseler aylık minimum 150 Vize rahatlıkla verilebilir diğer konsolosluklar daha hızlılar...

• Maili gelen arkadaşlar hayırlı olsun gözünüz aydın olsun. Lütfen Excel e bilgileri güncelleyelim

• Benim de mülakat tarihim 12 Şubat olarak belirlenmiş. Mail alan herkesin gözü aydın, umarım hepimiz sorunsuz şekilde süreci tamamlarız.

• daha önceden hong Kong’a giden arkadaşlara bir sorum olacak aradım ama bulamadım oraya giderken yanımızda konserve gibi gıdalar götürebiliyor muyuz yoksa alıyorlar mı havalimanında

• @emrglrr Hayırlı olsun. Excel listesinde bilgilerinizi günceller misiniz lütfen.

• @deryaasan teşekkür ederim, bilgilerim güncel.

• @deryaasan sizde mülakat tarihi var mı?

• @TuttoSPORT Muscat ı bekleyenler mesajı dikkate alıp harekete geçmeliler.

• Muscat'a sorduğum sorunun cevabı gelmiş. Dosya taşımayı kabul etmediklerini söylediler. Mailde şu şekilde:

Unfortunately, the U.S. Embassy in Oman is unable to accept DV transfers beyond those already scheduled at post.
    Please note, selection to participate in the Diversity Visa program is not a guarantee of a visa or an interview, and each program year ends with some selectees receiving neither.
    Regards,
    Muscat IV (FA)

Sanırım sadece kcc ile transfer edenleri kabul ediyor.

• @aress @TuttoSPORT ta KCC ile taşımıştı yanılmıyorsam. KCC ile Taşınan dosyaya da mülakat vermemişlerdi. O da tekrar Hong Kong a taşıyıp mülakat günü aldı.

• @minnesota hayır maalesef benim numarama mülakat planlanmadi . Sabah çok heyecanlandım, defalarca kontrol ettim fakat yok.

• @deryaasan 21XX te Şubat kaldı o zaman. Geçen yıl Şubat 31XX te bitmişti. Bu sene geçen yıldanda kötü gidiyor. Umarım Mart ta veya ilk dağıtımda sizde alırsınız. 18 sene aralıksız başvurarak kazanmışsınız. Benim eşimde 23-24 kez başvurdu. Ona çıkmadı. Ama bana çıktı. Herşey gönlünüzce olsun.

• Muscat tam bir kumar… Aslında @Ben-Batur ‘u bile zorlamışlardı, nerdeyse kabul etmeyeceklerdi. Ve o gün ayıkmış bile olabilirler FAM mevzusuna.
    Ben olsam tek kurşunumu Muscat’ta harcamazdım.

@aress, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Muscat'a sorduğum sorunun cevabı gelmiş. Dosya taşımayı kabul etmediklerini söylediler. Mailde şu şekilde:

Regards,
    Muscat IV (FA)

Sanırım sadece kcc ile transfer edenleri kabul ediyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |