Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru Onur Bey. Bendeniz de sizin önderliğinizde Hong Kong'ta mülakata giricem. Bütün süreci en detaylı şekilde anlattığınız için tekrardan size çok teşekkür ederim. Bize büyük kolaylık sağladınız. Umarım hepimiz istediğimiz gibi bir yaşama başlarız Amerika'da. Tekrardan teşekkür ederim.

• @10urdmn Her şey gönlünce olsun onur hocam,mülakatında başarılar.

• Merhaba, bir sorum olacaktı. Görüşme mailini almama ihtimalimiz veya gözden kaçırma ihtimalimizi varsayarak başka bir şekilde DS260 için ne zaman görüşme aldığımızı nerden öğrenebiliriz ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Iricss çekilişi kazandığınızı öğrendiğiniz siteye girdiğiniz eğer mülakat tarihi almışsanız orada tarihi ve ilgili konsolosluk bilgisini görebilirsiniz.

• @10urdmn Kardeşim yolun açık olsun. Her şey gönlünce olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz...

• @gucarslan Foreign State Chargeability: TURKEY
    Post: ANKARA yazıyor, ancak adres ve tarih gibi başka hiçbir bilgi yazılmıyor. Tarih belirlendiğinde bu bilgilerin altına mi yazilacak ?

• ⭐⭐

@Burak3445 selamlar, guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler. Umarim sizlere faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Iricss şu an gördüğünüz 1NL, o sonra 2NL olacak ve bütün mülakat bilgileri görünecek.

• @Serapp fazla evrak göz çıkarmaz + ankara'ya güvenmeyin aklımızdan çıkmayan iki söz 🙂

• @gloria
    Selamlar, konsolosluk calisanindan kaynakli bir hata gibi gorunuyor, mulakatiniz sirasinda bunu duzelteceklerdir. Yazdiginiz emaillere cevap alamazsazsaniz eger, her ihtimaline karsi konsolosluk ile yaptiginiz soyisim degisikligi hakkinda olan e-maillerinizin ciktisini alarak mulakatinizda yaninizda bulundurabilirsiniz, bu konu hakiinda soru geldiginde, e-mail ciktilarini sunarak bir yanlislik oldugunu belirtirsiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

CAC2.jpg
    ahya.jpg

Evlendikten sonra ds 260 ı açtırıp isim soy isim pasaport değişikliği yaptık. Görsellerde iki ayrı konsolosluk işlemi gözüküyor. Benim hem kızlık soyadımla hem de evlendikten sonraki soy adımla DS260 formu gözüküyor. Arkadaşımızın sayfasında sadece kızlık soy adıyla asıl talihli ve eşi( pasaport değişikliği yapmışlar) gözüküyor. Bu durumda formlar birbirinden farklı yapılması gereken bir şey var mı? Konsolosluğa mail atmam gerekir mi?

takılmayın.
    doğru olanı doldurup submit edin yeterli.
    diğerinin sistemde kalmasının hiçbir zararı yok, rahat olun.

• ................

• ⭐⭐⭐

@altkhaN Selamlar...KCC ile yazışmalarınızda işleminizin gerçekleştiğine dair yanıt gelmedi mi?
    Yanıt geldiyse ve işlem gerçekleştiyse dosya numaranız current olana kadar günün herhangi bir saatinde kahvemiz ile günlük takip yaparak gerekli forum dozumuzu alıyoruz..Sürecimizin zinde ve sağlıklı yönetimi için şart..
    Sürecinizde başarılar...🍀

• @altkhaN Benim de gelen kutuma yeni mail olarak düşmedi, cevap göndermediler sanmıştım. Tesadüfen attığım maili kontrol ettiğimde altta cevaplanmış olarak gördüm. Sizde de böyle olmuş olabilir bir ihtimal, bir kontrol edin bence. Gmail'de böyle şeyler olabiliyor sanırım.

• Merhaba forumu okudum hala da okuyorum ama dosyayı nereye taşımam gerektiğine karar veremedim. Hong kong, viyana, umman gibi ülkelere taşımış çoğu kişi ama schengenim yok, vereceklerini de düşünmüyorum. Dosyam current olmadan önce de kcc ile taşımak istiyorum o yüzden viyanayı elemek zorundayım. Hong kongta çok masraflı olacak ama umman için de kesin mülakat tarihi alabileceğimden emin değilim. İşim içinden çıkamıyorum lütfen bilgili biri yardımcı olsun.

• Arkadaşlar, ben dosyamı viyanadan hong konga tasımak istiyorum, cn current olmadı, kcc ye mail attım, bana aşağıdaki gibi geri dönüş yaptılar, yardımcı lursanız sevinirim. @gucarslan

Thank you for your inquiry.

Sorunuz için teşekkür ederiz.

DS-260'ınız işlendi. Görüşmeler, işleme alınan vaka numaralarına göre sayısal olarak planlanır. İşlenmekte olan güncel numaraları bulmak için lütfen travel.state.gov adresindeki vize bültenine bakın. Bu bülten her ayın 15'inden sonra güncellenir. Bir görüşme tarihi planlandıktan sonra, dvprogram.state.gov adresini kontrol etmeniz için e-posta yoluyla bildirim alacaksınız.

Asıl Başvuru Sahibi için DS-260 gönderildikten sonra, görüşme yeri yalnızca Kentucky Konsolosluk Merkezi (KCC) tarafından güncellenebilir. Lütfen talebinizi, görüşmeniz sırasında hazır bulunacağınız fiziksel adresle birlikte [email protected] adresine gönderin. Başvuru sahipleri ABD'de değilse ve statülerini ayarlamıyorsa, davadaki tüm başvuru sahipleri Asıl Başvuru Sahibi ile görüşme için planlanacaktır. Gerekirse ayrı görüşmeler ayarlamak için doğrudan ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğu ile iletişime geçmelisiniz.

Görüşmeniz önceden planlanmışsa, davanızın transferini talep etmek için ABD büyükelçiliği veya konsolosluğuyla iletişime geçmelisiniz. ABD büyükelçiliği veya konsolosluğu, davanızın transferini kabul edip etmeyeceğine karar verecektir.

• @gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

CAC2.jpg
    ahya.jpg

Evlendikten sonra ds 260 ı açtırıp isim soy isim pasaport değişikliği yaptık. Görsellerde iki ayrı konsolosluk işlemi gözüküyor. Benim hem kızlık soyadımla hem de evlendikten sonraki soy adımla DS260 formu gözüküyor. Arkadaşımızın sayfasında sadece kızlık soy adıyla asıl talihli ve eşi( pasaport değişikliği yapmışlar) gözüküyor. Bu durumda formlar birbirinden farklı yapılması gereken bir şey var mı? Konsolosluğa mail atmam gerekir mi?

Ben bu problemi halen çözemedim konsolosluğa 2 defa mail attım otomatik yanıt bile alamadım bugün KCC yi de ekledim(bir umut) 3. maili attım. Yapılacak başka ne olabilir? Böyle bir problem yaşayan hiç olmadı mı acaba?

KCC’nin duzeltecegi bir islem degil bu. Konsoloslukla halledeceksiniz, holiday season oldugu icin az kisi calisiyor olabilir. Donmezlerse de destekleyici dokumanlarinizi yaniniza alin, orda cozmelerini isteyin. Ayni konuyla ilgili ust uste mail atmanizi onermem.

• Merhabalar CN kaçtan sonra dosya taşımak mantıklı ve kaçıncı sıraya geldiğini nereden öğrenebiliriz bilgisi olan var mı

• Arkadaşlar iyi akşamlar Bir şey soracağım Nişanlım için vize başvurusu deniyoruz kendisine sadece bir haftalık İspanya vizesi çıktı mülakata birlikte gidebilmek için çabalıyoruz bu süreçte İspanya'ya seyahat etmesek başka bir zaman tekrar başvuru yaptığımızda bir sıkıntı ile karşılaşır mıyız yoksa iki günlüğüne de olsa İspanya'ya gitmeli miyiz. Sonrasinda viyanaya vize almamizda etkili olur mu ? Ben asil talihlihiyim 1 yillik schenginim var amacimiz nisanlimin mulakat zamani geldiginde alabilmesini cabaliyoruz

• Merhabalar. Yeni bültende cut off aynı kaldığı için Ocak ayına Ankara' da ek mülakat tarihi planlama ihtimalleri yok mu oldu? Cut off rakamı yükselmeden yeni planlama yapmaz mı Ankara? Tahmininiz nedir?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |