Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @brccc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mpalaoglu bizde bıshop lei de 22 aralıkta olacagız 7 ocak mülakat bilgiler için teşekkürler

Siz Excel listesinde var misiniz? 3500 lu rakamlar Ankara görünüyor.

• Arkadaşlar merhaba. Kiev Amerika Başkonsolosluğu'ndan edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.

Kendilerine "16 yaşından sonra ikamet ettiğim adresleri eksik girdiğimi" belirttim. Formu açtırma isteğinde bulundum. Bu sebepten dolayı formu açtırmanıza gerek yok, gelirken yanınızda orijinal evrak getirmeniz yeterli, Formu doldururken çok kritik hatalar yaptıysanız formu açtırınız, bunun dışında basit bilgiler doğrultusunda formu açtırmanıza gerek yok dediler.

Ayrıca evraklar konusunda e devletten alınan barkodlu belgelerin geçerli olup olmayacağını, apostil, kaşe ve ıslak imzalı evrak isteyip istemediklerini de sordum. Diploma vs dahil. Herhangi bir evrakla ilgili kaşe, imza ve apostil isteğimiz yoktur. Devlet sisteminden aldığınız qr kodlu evraklarınız geçerlidir,Diplomanızda ingilizce olarak bilgiler yazıyorsa yeterlidir, İngilizce ya da Ukraynaca olmayan belgelerinizi İngilizce dilinde tercüme ettirmeniz yeterlidir, apostil yaptırmanıza gerek yoktur diye cevap geldi.

Ben evraklarımı e-devlet üzerinden alıp mülakata katılacağım ve gönderdikleri maili de yazdırıp, bu evrakı da yanımda bulunduracağım. Sizlerden de ihtiyacı olanlara faydası olur belki diye paylaşmak istedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Katzfiell_ hayır şart değil

• @merve34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar umarım herkes iyidir, bir sorum var. Ben ds260 formunda ve sağlık muayenesi randevusunu alırken de Amerika'da adres olarak Virginia'da bir tanıdığımızın iş yeri adresini verdim güvenilir birisi sorun yok fakat aklıma takılan konu şu, mülakatta bana nerede yaşamayı planlıyorsun dediklerinde Charlotte (düşüncemiz bu yönde ve net bir adres yok) desem sorun olur mu yani beyan ettiğim adresten farklı bir yer düşünüyorum, mülakatta detaya ineceklerini pek düşünmüyorum ama teyit etmek istedim yine de sizlerle bu konuyu, bir öneriz var mıdır nasıl organize etmeliyim

GC ve SSN'in teslim edilmesi için verdiğiniz adres ile yaşamayı düşündüğünüz yer arasında bir bağlantı olmak zorunda değil. Zaten mülakatta nereye taşınacaksınız? Diye sorduktan soınra neden orası? diye ayrıca soracaklardır 🙂

Bu arada biz 17 Ocakta Charlotte'ta olacağız, bir şeye ihtiyacınız olursa yazın mutlaka 🙂

• January 2025 Visa bulletin yayinlandi.

• 2023 yili ile benzer bir ilerleyis oluyor denebilir. Gelecek aylarin da benzer olmasi dilegiyle...

• Şubat cut off 12k ocak ile aynı case numberda kaldı.

• @noyz iyi bir şey mi

• @istalin 2023 Ocak ve 2023 Subat Cut-Off'lari 15000 olarak ayni kalmisti, 2023 Mart ayina geldigimizde ise 26000'e yukselmisti. Yani bizim numaralarimiz icin cok iyi. Fakat en fazla 32000'i gordu ve yil boylece kapandi. Bu acidan yuksek numaraya sahip dosyalar icin kotu olarak degerlendirilebilir. Tabii ki de birkac ayin ilerleyisine bakarak kesin bir ithamda bulunmak yanlis olur, bu benim sadece kisisel yorumum. Asil ilerleyisi ilerleyen aylarda gorecegiz.

• Herkese merhaba,topladığım belgelerde durum şu şekilde; tercüme yapılacakları tercümeye verdim en geç perşembe alırım diye düşünüyorum. Cuma günü de apostili hallederim. Uçağım salı günü (17si), işlemleri yetiştiririm diye düşünüyorum.
    #Topladığım belgeleri check edebilir misiniz.
    @onuru @mpalaoglu @metinbeci @Serapp @mehmetizmirli @olowen @fatihdonmez @ATS16
    637f5029-8b91-476b-8eff-d2a3ae3f8b1d-{A90814C1-28F0-4074-AEC3-5778A29F9A56}.png

2bb915fd-8695-4390-adab-ffd119dbaa35-{E56D2C57-446D-4F0A-8A9D-097A802AE584}.png
    (Koyu yeşil olan belge zorunlu değildir)
    (Buradaki belgeler; bekar, tek kişi, erkek özelliklerinde ki kişiye aittir. Belgeler kişiden kişiye, yazdığım özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Sadece burayı baz almayınız, mülakat deneyimlerini okuyup kendinize göre gerekli evraklarınızı hazırlayınız).

• @mpalaoglu Merhaba, bende sizin gibi Hong Kong güncellemesi yapmak ve hazırlıklarımızı paylaşmak için foruma girmiştim, ancak hazırlıklarımızın tam olarak aynı şekilde olduğunu görünce yazmama gerek kalmadı. Ek olarak, Formül A ve Formül B çok dilli olmalarına rağmen, Hong Kong'un sitesinde İngilizce tercümeleri ve fotokopilerini getirin şeklinde bir ibare var. Bu nedenle tercümana vermeyi düşünüyordum, ancak sanırım buna gerek yok. Sağlık raporu için de fotoğraf gerekiyor, bir arkadaş bununla ilgili bir hatırlatma yapmış sanırım. Bu arada, biz de bu cuma günü Hong Kong'a uçuyoruz nasipse ve Bishop Lei de olacağız. Orada görüşmek dileğiyle.

• @10urdmn Bende bunlara ek olarak bir de lise mezun belgesinin çevirisi (fotoğraflı olan ) ve ds 260 formunun çıktısı var. Eşim dosyasını açtırdığı için onun da hem eski hem güncellenmiş ds 260 formunun onay sayfası ve her iki ds 260 formunun da çıktıları var. Ve daha sonran evlendiğimiz için hem kapalı hem açık aile ve açık kişisel nüfus kayıt belgeleri ve çevirileri var. Ayrıca ilişkimizin kanıtı için bir sürü eski fotoğraf düğün fotoğraflarımız, geçmişte gidilen tatillerin rezervasyon kayıtları, uçak biletleri ve eski instagram gönderilerinden oluşan tarihli ss fotolarının çıktısı var ( sonradan evlenen arkadaşlara tavsiye)
    Not: ben çıktıların çoğunu renkli aldım özellikle E-Devlet olanları bir artısı yada eksisi gerekliliği var mıdır bilmiyorum tamamen kafama göre.

• @Gs1905 tamamdır teşekkür ediyorum. Ds260ın çıktısı dediğiniz onay sayfası değil de mi ? Komple cevapları yazan; 6,7 sayfalık yeri aldınız galiba doğru mudur?

• @10urdmn Evet doğrudur. Dosya açtırdığımız için ve daha önce ki bir deneyimde götürülen belgeler kısmında gördüğümüz için bizde ekleyelim dedik.

• Arkadaşlar merhaba. Amerikadayım AOS surecindeyim. Bir sorum olacak. Su an F-1 statusundeyim. Egitim surecim, Subatın ilk haftası bitiyor. Geeen Card AOS için tum evraklarımı bu ay teslim edecegim. Fakat mulakat tarihim egitim sırecim bittikten sonra gelirse bir problem olur mu? Ki buyuk ihtimal oyle olacak. Yoksa evrakları teslim ettikten sonra f-1 statum bitse bile sorun olmaz mı? Tesekkurler

• @mpalaoglu yolunuz ve şansınız açık olsun

• @Mehmet-ynd teşekkür ederiz sizlerin de

• @ecebilgili e devlette belgenin nereye verileceği diye bir seçenek göreceksiniz oraya yazmak gerekiyor

• @10urdmn elinize sağlık Onur Hocam

• @Gs1905 zaten çok dilli belge olduğundan tercümeye gerek olmaz diye düşünüyorum önceki deneyimlerde de görmedim tercüme edildiğini ama kontrol edelim tekrar hocam

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |