Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @ahmetZ bir bucuk sene kadar surdu.

• @Olkan-Oflaz-0 Cevabiniz icin tesekkur ederim. Arsivli kayitta 95 senesine ait bir mahkeme gorunuyor. Herhangi bir ceza yok. Bu durumda adli sicil kaydini adliyeden mi almaliyim? Bu konuda da bilginiz var mi acaba?

• @lina Buna nufus kayit ornegi de dahil sanirim. Onu da nufus mudurlugunden orinal imzai oarak update edecegim, tesekkur ederim yanitiniz icin

• @dreamyy
    NVC ne kadar hizli cevap verdigine bagli oluyor, ve maalesef bu konuda bilgim yok.

• @sebo evet nüfus kayıt örneği de dahil rica ederm

• I-130 u gondereli nerdeyse 2 ay olcak. Butun basvurulara nerdeyse baktim. Kimine 1 ayda, kimine 3 ay , kimine 9 ay sonra welcome latter gelmis. 39 adet evrak sisteme yukledim. Aklim almiyor ne sacma sapan bir durumdur bu. Ankaraya ikinci ofisin acilmasi ile umutlandik biraz , lakin kipirdama yok gibi. Amerikan vatanadasina bir onceliligin tanindigini dusunuyordum , lakin bunun da kesin oldugunu dusunmuyorum, benim dosyamdan sonra. Turist olarak esimi getireyim diyorum bu seferde vize alirmi almaz mi o da mechul. Bildigim su an amerikadaki uzun tatil sureci ve bir cok memurun bu ay icinde cok az calisacagidir, uzgunum. Herkese sabirlar diliyorum.

• @Bircan siz ne zaman dq oldunuz? şuan mülakatlar iyi gidiyor gibi geliyor bana ama bilemiyorum tabi

• Biz 2022 de başvurduk Ankara’ya dosya gideli 3 ayı geçti bir ses yok halen @Bircan

• @astranger ben DQ henuz olmadim

• @mamc cok uzuldum:(

• Merhaba arkadaşlar bu sabah görüşmem vardı AP ye kaldım . Pasaportunu daha önce çaldırdın mı dediler . Bu sebeple idari işleme kaldım nası sonuç çıkar daha önce başına gelen oldu mu ?

• Herkese hayirli gunler. Nvc aşamasindaki online evrak yukleyecegimiz yere ( askerlik ,evlilik cuzdani eski evlilik yukledikten sonraki add document kısmına ) whatsapp konusmalarini ekran goruntusu seklindemi yuklemek daha uygun yoksa whatsapp tan yazi olarak yüklemek mi daha uygun olur . Simdiden tesekur ederim cevaplariniz için

• Bu ay içerisinde interview maili alan oldu mu?

• Merhaba arkadaşlar, sağlık kontrolü için randevu alacağım ama Ankara'ya uçuş ve varış zamanı, kalacak yer vs soruyor bunlar henüz belli değil, bu bilgileri girmek zorunlu mu ya da farazi tarih vs yazsak sıkıntı olur mu?

• @Esra-Lewis Merhabalar, yazmak zorunda değilsiniz.

• @Bircan ne zaman nvc ye başvuru yaptınız

• @Bircan anladığım kadarıyla USCIS'e yeni başvurdunuz Amerikadaysanız onaylarınız çabuk olur ama Türkiyede oturuyorsanız ır-1 ve 2 olarak söylüyorum ilk belgelerin kabul tarihi itibariyle en uzak ihtimal 16 ayda onay gelir servis merkezinin yoğunluna göre süre değişir.

• @Hsndlr merhaba hayırlısı olur en kısa zamanda sonuçlanır umarım

• @Bircan, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

I-130 u gondereli nerdeyse 2 ay olcak. Butun basvurulara nerdeyse baktim. Kimine 1 ayda, kimine 3 ay , kimine 9 ay sonra welcome latter gelmis. 39 adet evrak sisteme yukledim. Aklim almiyor ne sacma sapan bir durumdur bu. Ankaraya ikinci ofisin acilmasi ile umutlandik biraz , lakin kipirdama yok gibi. Amerikan vatanadasina bir onceliligin tanindigini dusunuyordum , lakin bunun da kesin oldugunu dusunmuyorum, benim dosyamdan sonra. Turist olarak esimi getireyim diyorum bu seferde vize alirmi almaz mi o da mechul. Bildigim su an amerikadaki uzun tatil sureci ve bir cok memurun bu ay icinde cok az calisacagidir, uzgunum. Herkese sabirlar diliyorum.

I130'un Ankarayla alakası yok. Amerika gocmenlik ve vatandaslik ofisi 'Uscis' inceleyecek dosyanizi oncelikle sonrasinda yine Amerika içerisinde NVC'ye gidecek dosyaniz. En son Nvc dosyayi Ankara'ya gonderecek.

• @Dream-On, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Herkese merhaba, Ankara’dan mesaj geldi eşime. İlk evliliğinin sonuçlanması yani boşanma belgesini ceac sistemine yüklemesini istemişler. Görüşmemize 10 gün kaldı. Civil document finder ın yönlendirmesi sonucunda dosya sorgulamadan belgeyi bulamadık. Böyle bir şey yaşayan var mı? Certified documenta nasıl ulaşabiliriz? Süre az kaldığı için biraz panikledik. Önerilerinizi bekliyoruz. Teşekkürler.

Boşanmanin gerceklestigi County'nin adliyesinden alabilirsiniz belgeyi. Eşinize posta yoluyla gondermiş olmalari gerekiyor aslinda. Ayrica soğuk damgali orjinal belgeyi mulakatta yaninizda bulundurmaniz gerekiyor. Soğuk damgayi ozellikle kontrol ediyorlar.

Benzer Başlıklar

• 9
  • 3116
  • 1177
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |