DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@siraç çok iyi bi tarihe almışsınız bence. umarım her şey gönlünüzce ilerler.
-
Merhaba Hong Kong sağlık kontrolü için covit aşı randevusu alabilen varmı?
-
@brccc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba Hong Kong sağlık kontrolü için covit aşı randevusu alabilen varmı?
Ben Virtus Medical üzerinden oluşturdum randevuyu, aşı ücretini peşin ödedim;
https://eshop.virtusmedical.com/en/product/jn-1covidvaccine/Dr Nicolson dan aldığım mailde 2 adet klinik önerildi, birisi yukarıda belirttiğim gibi Virtus Medical diğeri ise; https://gleneagles.hk/facilities-services/covid-19-vaccination
Dilerseniz kendiniz araştırarak farklı bir klinik bulabilirsiniz demişler mailde.
-
@vixo Teşekkürler hangi tarihe alabildiniz birtek cuma günleri randevu gözüküyor.Diğer günler hep dolu.
-
@vixo Teşekkürler hangi tarihe alabildiniz birtek cuma günleri randevu gözüküyor.Diğer günler hep dolu.
Evet öyle görünüyor, 20 Aralık tarihine aldım.
-
@Erdem-Yıldız Merhaba, muscat'ın nesi iyi gitmiyor acaba
-
@vixo peki burda ki covid aşısını nicolsan kabul ediyor değilmi
-
Burda ki dediğiniz Türkiye ise kabul eder fakat Türkiye de aşı yok .Bende arıyorum.
-
Burda ki dediğiniz Türkiye ise kabul eder fakat Türkiye de aşı yok .Bende arıyorum.
Çok kendinizi yormaya gerek yok bu konuda, siz bu aşıları yaptırıp muayeneye öyle gitmekle mükellef değilsiniz, onlar bulabiliyorlarsa bu aşıları yapacaklar, bulamıyorlarsa da bu şekilde sağlık muayenenize onay verecekler.
Ben de Türkiyeden Covid aşısı baktım bulamadım, Muscat'a sağlık muayenesine gittiğimde orada da yoktu ve Covid aşısı yapmadan sağlık muayenemi onayladılar bitti :)
-
Muscattan hala ses yok korkutmaya başladı artık
-
@Grimoir3, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Muscattan hala ses yok korkutmaya başladı artık
Muscat biraz yavaş, mülakat verirken de yavaştı, maillere de yavaş cevap veriyor hatta mülakat sırasında bile yavaş :) Bizi mülakatımızın olduğu gün alamadılar (Sıra gelmedi bekleyen bi 10 kişiye) ertesi gün tekrar çağırdılar yani. ÜZerine de vizemizi tam 12 gün sonra basıp verdiler :D
-
@blueboy21 Haklısın, sadece genel kota olayı canımı sıkıyor, muhtemelen her şey yolunda giderse mayısta mail gelecek ve temmuzda mulakat alacağız, ama o güne genel kota biterse üzülürüm.
-
@Ben-Batur akıllarına bir ara geliriz heralde 🤗
O zaman 3 kez gidip gelmeli olacak gibi duruyor bunlar AIS kullanmıyor mu? -
@TuttoSPORT 3 kez gitmeli bi durum yok, 2 defa gitmeli işte 1-Sağlık 2-Mülakat. AIS sistemi yok konsolosluktan teslim alınıyor direkt
-
@Ben-Batur 2.gidişte kaç gün kaldınız toplam o durum sizin için ekstra uzayan bir durum muydu rutin mi?
Benim durum farklı biraz iş durumundan dolayı Pasaport verme süresi de uzarsa 3 olur -
@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur 2.gidişte kaç gün kaldınız toplam o durum sizin için ekstra uzayan bir durum muydu rutin mi?
Benim durum farklı biraz iş durumundan dolayı Pasaport verme süresi de uzarsa 3 olurikinci gidişte 15-16 gün kaldık ama hem 1 gün erken gittik hem de dönüşte uçak yoktu onu bekledik vs. Zaten vizeyi ve pasaportları en erken 1 haftada verirler diye bekliyorduk ama 12. gün alabildik
Pasaportları beklerken TR'ye dönüp tekrar gitmeyi planlıyorsanız yedek pasaport çıkartın erkenden :)
-
@Ben-Batur 10 yıllık çıkardım zaten yeni👍
Çok teşekkürler cevaplar için. Umarım bizde geç olsun ama güç olmasın alırız inşallah ordan -
Tablo yine bozulmis. EXCEL kullanmayi bilmeyenler tablo ile oynamasin lutfen. Bircok kisinin vize istegini 1 e cevirmis 1 kisi.
-
@atilla-04
Kabul ediyor mu diye sormanızı anlayamadım. Bu iletide sizin sorunuza cevap var zaten:
Dr Nicolson dan aldığım mailde 2 adet klinik önerildi, birisi yukarıda belirttiğim gibi Virtus Medical diğeri ise; https://gleneagles.hk/facilities-services/covid-19-vaccination
Dilerseniz kendiniz araştırarak farklı bir klinik bulabilirsiniz demişler mailde.
-
@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@vixo peki burda ki covid aşısını nicolsan kabul ediyor değilmi
Dr Nicolson kliniği JN.1 aşısını kabul ettiklerini söyledi. Ayrıca aşıyı muayeneden önce olma zorunluluğu yokmuş fakat sağlık raporunun tamamlanması için mülakat tarihinden en az 5 iş günü önce aşıyı olmanız (ve muhtemelen evrakları teslim etmeniz) gerekiyor diyerek maile dönüş yaptılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum