Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @halildnrts34 sizle aynı gün mülakatmız var. Ben 27 ocakta sağlık randevusu aldım.

• selamlar muskat iyi gitmediği için dosyamı hong kong’a taşımak istedim ve kcc ye bir email attım ve otomatik mesaj geldi sonra ikinci bir email geldi kcc den bir memuran ve cvp şöyle : Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

For additional information, please refer to the following websites:
    Daha önce ankaradan muskat’a taşıdığımda otomatik emailden sonra taşımışlardı dosyamı acaba şimdi neden böyle bir email aldım bilgisi olan var mı ?

• @Erdem-Yıldız tekrar mail atın, mail içeriğine HK da bir adres yazmayi unutmayın.sizin dosya numaranız hemen aktif olmayacagi için Aralık ayını bekleyip muscatin durumunu gözlemleyebilirsiniz duruma göre taşıma yaparsınız.

• @metinbeci anladım mantıklı ben adresi yazmamıştım belki olumadan otomatik bir cvp vermişlerdir yine bir email attım şimdi Where is my interview location? tarzı bir email attım garantiye almak istedim belki dosyayı taşımışlardır veya hala muscat ta ise ona göre yol alırım dediğiniz gibi bakalım ne gibi cvp gelicek

• @Mert-Tazegül, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar. Bildiğim kadarıyla her ülkenin prosedürleri farklı ve istedikleri belgelerde farklı bunları nasıl öğrenebilirim.
    Tiran'a dosyamı tasimistim fakat bir kaç prosedürü halledemeyecgime karar verdim acilen değiştirmem gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olurum..

Merhaba, en önemli prosedür yalnızca bulundukları ülkenin vatandaşlarına bakan konsolosluklar ve genel olarak herkese bakan konsolosluklar 🙂 Tiran ve prosedürleri ile ilgili bilgim yok fakat bu sene (geçen senelerde olduğu gibi) popüler olan ve dosya kabul eden konsolosluklardan birine taşıyabilirsiniz. Bütçe ve imkan konusu yani (Schengeniniz varsa Viyana mesela)

• @sezen Anderson için sanırım bu yorumunuz. 2023 deneyimlerinden okuduğumuz kadarıyla bir çok talihlinin randevularını iptal eden bir kurum kendileri.
    Bu sebeple 2024 yılında HK da mulakata girenler olarak hepimiz Nicolson dan aldik sağlık randevularimizi. Ha Nicolson iyi miydi derseniz bizim şansımız yaver gitti ama birçok kişi mülakata 10 gün kala sağlık randevularını almasına rağmen "bilmem ne aşısı yok diye doktor izinli diye işi yokuşa süren rapor sürecini geciktiren veya göğüs röntgenini olmamış diye 4. Sefer çekmek için çağıran ve her seferinde çektiği röntgenden ücret alan ticari bir işletmedir kendileri. Özetle muhatap olduğunuz kurumlara güvenmemenizi işinizi sağlama almanızı tavsiye ederim. Sürecinizde başarılar 🙏🏻

• @zge evet, geçmiş mülakat deneyimlerinde bahsettiğiniz problemleri okuduğum için aşinayım, yazdıklarınızı da dikkate alacağım tabiki, umarım sorunsuz ilerleriz, teşekkürler 🌸

• @zge Burada bu kuruma güvenmekten başka ne gibi şansımız var ki ya da işimizi sağlama alma derken?

ABD, bir kuruma atmış topu. Kurumda eline fırsat geçtikçe bir şekilde ticari kazanç elde ediyor. İyi değil tabi.

Ama gerçekten merak ettim? Muhatap olduğum bir kuruma güvenmemekten kastınızı tam anlamadım?

TŞk.

• Arkadaşlar çok stres yapmaya gerek yok. Bazen hiç olmayacak bir şey, siz ne kadar istemesenizde olacağı varsa oluyor. Bazen de elinizden ne geleni yapsanızda olmayacağı varsa olmuyor. Burada elimizden gelen tüm gayreti ve dikkati gösterdikten sonra gerisini aşırı düşünerek çok hayatımızı zindan etmemize gerek olduğuna inanmıyorum. 25-27K'lara kadar ve daha da fazla cn'lara bence her yerde(Ank dışında) taşıdığımız konsolosluklarda sıra gelecek.

Burada aslında değişik bir algoritma söz konusu.
    CN'lar konsolosluklara eşit yoğunlukta dağılsa ve current oldukça eşit şekilde çağrılsalar daha çok kişinin şansı açılacak diye düşünüyorum. Bir tarafta yığılma olduğunda ve o tarafaki çalışanlar gevşediğinde sırada yığılma oluyor. Ve bu bekleme süresi olarak bize yansıyor.

Yani şey gibi, herkes teker teker çıksa herkes oradan çıkacak ama insanlar ilk çıkan ben olayım dedikçe izdiham oluşuyor ve birçok kişi altta eziliyor.

• @siraç çok iyi bi tarihe almışsınız bence. umarım her şey gönlünüzce ilerler.

• Merhaba Hong Kong sağlık kontrolü için covit aşı randevusu alabilen varmı?

• @brccc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Hong Kong sağlık kontrolü için covit aşı randevusu alabilen varmı?

Ben Virtus Medical üzerinden oluşturdum randevuyu, aşı ücretini peşin ödedim;

Dr Nicolson dan aldığım mailde 2 adet klinik önerildi, birisi yukarıda belirttiğim gibi Virtus Medical diğeri ise; https://gleneagles.hk/facilities-services/covid-19-vaccination

Dilerseniz kendiniz araştırarak farklı bir klinik bulabilirsiniz demişler mailde.

• @vixo Teşekkürler hangi tarihe alabildiniz birtek cuma günleri randevu gözüküyor.Diğer günler hep dolu.

@vixo Teşekkürler hangi tarihe alabildiniz birtek cuma günleri randevu gözüküyor.Diğer günler hep dolu.

Evet öyle görünüyor, 20 Aralık tarihine aldım.

• @Erdem-Yıldız Merhaba, muscat'ın nesi iyi gitmiyor acaba

• @vixo peki burda ki covid aşısını nicolsan kabul ediyor değilmi

• Burda ki dediğiniz Türkiye ise kabul eder fakat Türkiye de aşı yok .Bende arıyorum.

Burda ki dediğiniz Türkiye ise kabul eder fakat Türkiye de aşı yok .Bende arıyorum.

Çok kendinizi yormaya gerek yok bu konuda, siz bu aşıları yaptırıp muayeneye öyle gitmekle mükellef değilsiniz, onlar bulabiliyorlarsa bu aşıları yapacaklar, bulamıyorlarsa da bu şekilde sağlık muayenenize onay verecekler.

Ben de Türkiyeden Covid aşısı baktım bulamadım, Muscat'a sağlık muayenesine gittiğimde orada da yoktu ve Covid aşısı yapmadan sağlık muayenemi onayladılar bitti 🙂

• Muscattan hala ses yok korkutmaya başladı artık

• @Grimoir3, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Muscattan hala ses yok korkutmaya başladı artık

Muscat biraz yavaş, mülakat verirken de yavaştı, maillere de yavaş cevap veriyor hatta mülakat sırasında bile yavaş 🙂 Bizi mülakatımızın olduğu gün alamadılar (Sıra gelmedi bekleyen bi 10 kişiye) ertesi gün tekrar çağırdılar yani. ÜZerine de vizemizi tam 12 gün sonra basıp verdiler 😃

Benzer Başlıklar

• 57
  • 180
  • 2688
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |