Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mbt4272 2024 yılı Viyana mülakat deneyimlerini okudunuz mu veya arama butonunu kullandınız mı sorunuzun cevabı için?

• Merhaba honk kong konsolosluğuna dosyamı taşıması için mail atıcam fakat arama kısmından örnek bir mail bulamadım varsa yardımcı olmanız veya önceden sorulmuşsa cevap olarak etiketleme şansınız var mıdır

• Herkese merhaba, geçen hafta İsveç Stokholm konsolosluğuna 30 Mart a kadar geçerli oturum iznim ile yaptığım dosya taşıma başvurusunu aşağıdaki gibi kibarca reddetmişler. İsveç konsolosluğuna dosya taşıtmak isteyenlerin bilgisi için paylaşıyorum

Dear Madam/Sir,
    If you cannot stay in Sweden at least 3 months after your interview, we cannot accept your case here. 
    Regards,

• @gloria merhabalar türkmenistan transit vize istiyor mu

• @sezen Anderson geçen sene 1 hafta gibi uzun bir sürede dönüyordu maillerine sanırım bu sene de aynı. 5 saatlik zaman farkını göz önünde bulundurularak mesai saatleri içerisinde aramayı deneyin.

Umarım ulaşırsınız🌸

Eğer olur da ulaşamazsanız diye diger hastanenin de iletişim bilgilerini buraya bırakıyorum:
    WhatsApp: +85225071075
    Email: [email protected]

Bol şans 🍀

• @Ben-Batur Bangkok Ankara arasında apostil antlaşması yokmuş e devlet çıktısının İngilizcesi yeterli olacaktır demiş kendi sitesinde hatta direkt e-devleti referans vermiş. Teşekkürler yardımlarınız için.

• @yalcin61 batur beyin dediği gibi yapabilirsiniz, sürecinizde bol şanslar

• @ATS16 baktım ama tam istediğim cevabı bulamadım. Dikkatinizi çeken birşey varsa link yollarsanız çok memnun olurum

• @Gs1905 Soyadı mı kodladınız, Baş ve son harfi ? Eğer öyleyse bana ait olabilir

• selam forum. hong kong randevu mailimde yani ESC sayfasında "siz ve uygun aile üyelerinizin varışta kimliğinizi kanıtlayacak yeterli belgeleri sunmanız gerekecektir." diye bi cümle var bu ne anlama geliyor ? uçaktan indiğimizde orda olduğumuza dair konsolosluğa bi kanıtmı yollamamız lazım ? teşekkürler.

• ⭐⭐

@veyso34 merhabalar, pasaportunuz yeterli olacaktir.

• ⭐⭐⭐⭐

@mbt4272 lütfen imzanızı sadece CN olarak değil, dosyanızı taşıdığınız konsolosluk adı, DS260 doldurma tarihi vb dahil diğer kullanıcıların oluşturduğu gibi imzanızı güncellemeniz forum kuralları ve kullanıcıların karşılıklı yararı gereği ricadır.

@cttl tarafından hazırlanan "DV2024 Viyana Mülakat Deneyimleri" arşiv çalışması.

https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1728637450480-dv2024-viyana-mülakat-deneyimleri.pdf

@atalardankalanbirben tarafından hazırlanan "DV2023 Viyana Mülakat Deneyimleri" arşiv çalışması.

https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1709286503667-xcode.pdf

• @yck06 Cem bey merhaba sadece yerleri değişik fakat sonuçta hata isimde olduğu için önem teşkil edebilir, mülakat tarihinize yakın bir zamanda konsolosluğa mail ile sorun, en azından önceden bilgileri olmuş olur

• @cemal1153 bence siz de mülakat aldıktan sonra konsolosluğa önceden konu hakkında bilgilendirme maili atın

• @zge Teşekkür ederim geçen hafta attığım maile cevap bu sabah geldi fakat başka isimle 🫢 bu biz değiliz yanlışlık olmasın diye geri mail gönderdik, anladığım kadarıyla mailleri attıktan sonra sıra ile bakıyorlar kimin sırası geldiyse ona cevap atıyorlar yani panik olmaya gerek yok zaten ne zaman mülakatımız olduğu evrakta belli ona göre ayarlama yapacaklardır

• @Cemal-Sefa-ÖZCAN, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hong kongda evrakların noter onaylı ve apostilli mi olması gerekiyor tek çevirisi olsa olur mu

Merhaba @onuru nun mülakat deneyimlerini okumuşmuydunuz

• @rezonans merhaba dosya taşımaları temmuz ayından ekim ayına kadar çok defa yapıldı ve paylaşıldı sadece hong kong özelinde bakmayın diğer ülkeler için yazılmış mailleri ve yazışmaları da inceleyip kendinize göre uyarlayabilirsiniz, çözemediğiniz bir durum olursa mutlaka yazın yardımcı olmaya çalışırız sürecinizde başarılar

• @sezen doğum tarihi bir rakam yanlış yazılmış sorun yaparlar mı?

• @cemal1153 Cemal Bey KCC bu konularla ilgilenmez henüz dosyanız aktif değil yerleri değişikse G/A/Y - A/G/Y gibi konsolosluğun takdirine kalır, fakat kimliğinizden alakasız başka bir rakam varsa Mülakat aldıktan sonra konsolosluğa konu ile ilgili mail gönderirsiniz dosyanızı açtırıp düzenleyip tekrar kaydedersiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |