Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sezen aynen öyle, cocugumuz için alabildik ama eşim ve benim için dediğiniz gibi yaptık bizde.

• @mkaradag 67f0be1f-5aa4-4587-b815-555ea3edc803-image.png Buyur hocam burda hepsinin bilgileri mevcut.

• @vixo her gün yazdılar en son 5. Gün anlaştık

• ⭐⭐⭐

@mbaris79 Selamlar...
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması...İşte link
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    5. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@hDundar Selamlar...E devletten alınan bazı evrakların altında geçerlik tarihleri oluyor onlara dikkat etmekte fayda var...Ancak bazı belgeler örneğin formul-a belgesi "her insan 1 kere doğar" diyebileceğimiz ve bu gerçek değişmeyeceği için herhangi bir geçerlilik tarihi yoktur..
    2nl maili ile mülakat tarihi arasında ortalama 1,5 aylık süre olduğunu düşünürsek, ben evrak hazırlığını bu süre içinde yapacağım.

• @mbaris79 dosya numaranız current olmadıysa dosya taşıma işlemi için kcc’ye mail atmanız yeterli. forumda örnek mailler mevcut ufak çaplı bir araştırmayla ulaşabilirsiniz, saygılar.

• herkese hayırlı geceler, dün akşam dr. molnar’a sağlık muayenesi randevusu için mail attım fakat henüz bir geri dönüş olmadı. acaba yanlış mail adresine mi mail attım ya da haftasonu diye mi henüz geri yapmadılar bilmiyorum. molnar’a mail atanlar size kaç gün içerisinde cevap maili geldi acaba?

• @Cemal-Sefa-ÖZCAN Merhaba,

In order for us to arrange your appointment, please provide the following information:

1. All Examinee’s full name (Mr. / Ms.) :
    2. Number of examinee(s) :
    3. Age :
    4. Type of Visa : Permanent Visa (Immigration Visa)
    5. Prefer check up date :
      *Please forward the check up letter from the U.S. Consulate General to us to confirm your check up requirement and further arrangement.
      **For pregnancy application, appreciate if you can inform us in advance.

Bu bilgileri doldurarak mail atarsanız size dönüş yapacaklardır. Genel olarak Nicolson daha hızlı dönüyor maillere Anderson biraz geç dönüyor. Bol şans ✌🏻

• @halildnrts34 bana 1 gün sonra cevap gelmişti, yarın gelir diye düşünüyorum.

• @mehmetgreen WhatsApp üzerinden ulaşmayı denediniz mi +85225071075

1. seçenek olarak Drs. Anderson dan randevu almayı deneyebilirsiniz. [email protected]

Dr. Nicolson'dan sağlık randevusu alacak talihlilerin dikkatine

Dr. Nicolson doğru mail adresi: [email protected]

Aşağıda gördüğünüz konsolosluğun sitesinde de bulunan mail adresi hatalı. ( drs[email protected] ile başlayan )

2bda49ff-6855-44e4-abb6-4525228be375-Adsız.jpg

• @Falcon-1 [email protected] mail adresi bu dimi yanlış yere atmayalım 🙂

• @halildnrts34 ertesi gün cevap vermişlerdi bize de hafta sonu dolayısıyla gelmemiş olabilir gelir merak etmeyin

• @halildnrts34
    [email protected] adres bu şekilde

• Herkese selamlar iyi geceler. Tiran hakkinda belge oturum vb konusunda bilgi sahibi olup yardımcı olacak var midir acaba?

• @10urdmn Hayırlı olsun öncelikle. Bir sorum olacak dıra numaram 18K.
    Aşı antikor işlemlerine şimdiden başlamalı mıyım sizce ?
    Kaç ay önceden hangi aşıları vurulmam gerektiğine dair bir bilgim yok onuru bey daha önceden paylaşmıştı lakin sizde sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz aşı listesini ?
    Teşekkür ederim tekrardan bol şanslar mülakat sürecinizde 🙂

• @halildnrts34 Mesai saatlerinde attığım mail e bir kaç saat içinde döndüler, hızlılar. Mesai başladığında döneceklerdir diye düşünüyorum.

• @sezen O....n

• Selamlar,

Hong Kong’da mülakata girecek olanlara bir sorum ve bilgilendirmem olacak. Daha önce dosyasını açtırıp eşini ekleten kişilerden, gelen ilk mülakat e-postasında yararlanıcılar (beneficiaries) kısmında eşinin adı görünmeyen olduğunu biliyorum, sonradan yapılan ekleme ile bu durum düzeltildi mi? Yani, "none" yazan yerde daha sonra eşinin ismi göründü mü?

Hong Kong Konsolosluğuna dosya açtırma talebinde bulunup mail gönderdiğimde bize "pkt4" adlı bir PDF gönderdi. Bu belgede ismim yer alıyor eklemişler, ancak mülakat sayfasında esc check statüste beneficiares kısmı hala "none" yazıyor. Benzer bir durum yaşayan var mı? Diğer arkadaşlara da 4pkt adlı bir pdf mi gönderildi mi ? Eğer öyle bir pdf almayan olduysa bana gönderildi bilginiz olsun. İçersinde lütfen konsolosluğa bu belgeyle geliniz yazıyor ve eklenen eşin bilgileri yer alıyor. Özelden benzer şeyler sorulmuş o yüzden bilgilendirmek istedim.

• Selamlar,
    Amerika’da ikametgah ediyorum ve bu sene dv2025 talihlisiyim.(Sıram 25.000’lerde). Bu süreçte Amerika’da LPR(Eşimde Dv lottery şanslısı) eşi olarak içerde bir greencard sürecim 2 senedir devam etmekte. Fakat LPR eşlerinde çok yığılma olduğu için ne zaman greencard alacağım belli değil. Bu yüzden şansımı dv lottery’den de denemek istiyorum.Evlendikten sonra okulu biraktim ve su an hali hazirda F1 statum devam etmemekte, LPR evliligi uzerinden calisma ve seyahat iznim mevcut.(Yani hali hazirda evlilik üzerinden bir AOS dosyam var.(Avukatim iki tane AOS dosyanin kabul edildigini
    söyledi.)) Sıram cok yuksekte oldugu icin dv lottery’i de AOS’un yetismeme ihtimali cok yuksek ve bu durumda hala dv lottery AOS yapmak icin israrci olmali miyim bilmiyorum, travel iznim olduğu için CP yapmam daha mı mantıklıdır? Fakat CP için Ankara’da 25.000’lerde sira almak imkansiz gibi gözüküyor, farkli bir yere tasiyabilir miyim? Su ana kadar hicbir islem yapmadim, DS260 doldurmadim, AOS olarak ilerleyeceksem sıramin current olmasini bekleyip daha sonrasinda mi DS260’ı doldurmaliyim? Simdiden degerli cevaplariniz icin cok tesekkur ederim!

• Merhaba özellikle tecrübeli arkadaşlarımıza bir sorum olacak. Benim ilk çekiliş için yapılan başvuruda iki ismim olduğu için Yusuf Cem yerine Cem Yusuf yazılmış. Fakat ben ds260 formunda doğrusunu yazdım bu bir sorun teşkil eder mi? yoksa bir yerlere bunu belirtmem gerekir mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |