Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@ATS16
    çok teşekkür ediyorum bu konuyu eşimle tekrardan bir gündeme getirelim bakalım önerdiğiniz için sonsuz teşekkürler

• @bahar_aydin @Flight101 Merhaba, sağlık ocağında oldum bu aşıyı oradaki doktor TR de TDAP olmadığını TD yapabileceğini söyledi. TD aşısı sağlık ocağında ücretsiz yapıldı. Pazartesi günü 18'inde Viyana'da sağlık kontrolüm vardı TD aşısının yapıldığını TR'de TDAP ın olmadığını söyledim kabul ettiler ve ekstra bir aşı yapmadı. ( 37 yaşındayım )

• Yasaklı

Arkadaşlar sitenin arayüz ile ilgili bir problem mi var acaba sol taraftaki menüler sekmesini yanlışlıkla kaydırdım zaman tekrardan geri kapatamiyorum ve komple tarayıcıyı kapatıp açmak zorunda kalıyorum (iphone) bu sorunla karşılaşan başka birileri var mı

• Merhaba Dr Nicolsondan dönüş alamadığını söyleyen kişiler vardı.

bu adreste mail adresi [email protected] olarak görünüyor ama ben daha önce forumda paylaşılmış olan [email protected] adresine mail atmıştım. Anladığım kadarıyla dr adresine atanlar dönüş alabildi ama drs'ye atanlar alamadı. İki mail adresleri mi var web sitesindeki adres mi yanlış bilmiyorum ama bir kontrol edin.

• ⭐⭐⭐⭐

@serserotek evet bu sorun bendede oluyor çözümü sayfayı yenileyince çözülüyor ben öyle yapıyorum. Sayfayı yenileyince kaldığınız yerden düzgün şekilde devam ediyorsunuz

• @leylaa merhaba vizenizin onaylanmasını temenni ediyorum.

• Arkadaşlar mülakat tarihi için gelen mailde “Please confirm this date.” diye bir ibare geçiyor. Buna istinaden belirtilen tarihi onayladığıma dair bir mail atmam falan gerekiyor mu ya da bir şey yapmama gerek var mı? Daha önce forumda böyle bir şey okumadım ama yine de sormak istedim.

• @halildnrts34 biz o tarihte orada hazır olacağımızı belirten bir onay maili attık, onayladığınizi belirtir şekilde cevap yazmalısınız

• @halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar mülakat tarihi için gelen mailde “Please confirm this date.” diye bir ibare geçiyor. Buna istinaden belirtilen tarihi onayladığıma dair bir mail atmam falan gerekiyor mu ya da bir şey yapmama gerek var mı? Daha önce forumda böyle bir şey okumadım ama yine de sormak istedim.

Konsolosluk aracılığı ile dosya taşımalarda oluyor bu genellikle. Konsolosluk o tarihte orada olacağınıza dair yazılı beyan istiyor yani 🙂

• @Flight101 hocam merhaba, bende İzmir'deyim. Aile hekimim Karataş'ta, gittim ve bana söylediği biz sadece çocuklara aşı yapıyoruz ve aşı kartını veriyoruz. Halk sağlığını aradım, onlarda seyahat ile ilgili bir birim ile görüşmemi söyledi. Orayı da aradım ve onlar da sadece bulaşıcı hastalıkların olduğu ülkelere gidenlere aşı yapıyoruz dedi. İşin içinden çıkamadım, burada okuduğuma göre de Türkiye'de yaptırmasakta Viyana'da 2 aşı ile işlem bitiyor diyorlar, olmadı onu denicem. Ve geçen ay şehir hastanesinde antikor testi yaptırmıştım

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan Bu kota dediğimiz şey , konsolosluklar özelinde belirlenmiş bir sayı mı ? yoksa genel verilen vize sayısı mı ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@omerko detayları bu iletimde inceleyebilirsiniz.

• evet arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik gibi 🙂 Yeşilkartforum ailesinden çok güzel destekler aldık herkese teşekkür ediyorum özellikle adminler her konuda sagolsunlar yılmadan bizlere cevap veriyorlar ve vermeye devam ediyorlar 🙂 .

Sürecim ankaraya güvenmemek ile başlayarak 2025EU93xx lerdeki eşimin kazanmasıyla başladı tabi biz henüz evli degildik eşimin ds260 formunu doldurduktan hemen 1 ay sonra evlendik bu bizim kazandıktan sonra yaptığımız ilk iş oldu. sonrasında mülakat gününü bekleyeceğimiz esnada forumda sürekli olarak ankaraya güvenmemiz gerektiği hakkında Maalesef doğru bilgilere denk geldik ve daha deneyimli adminler ve katılımcıların yolundan giderek önce eşimin dosyasını Case Numberımız Henüz aktif olmadan yani ( Current) olmadan KCC ile mailleşerek Bangkok a taşıdık ve taşındı. sonrasında evlendiğimiz için eşimin dosyasını açmadan sadece ana sayfa üzerinden kişi ekleme butonundan dosyaya +1 kişi olaraktan beni ekledik ve heyecanlı bekleyişin sonunda 15 kasımda bir mail aldık ve mailde - :

( isim soy isim https://dvprogram.state.gov/ESC adresinde güncellemeler olduğunu bildirmek için bu e-posta bildirimini aldınız. Lütfen daha fazla işlemi tamamlamak için orijinal başvurunuzdaki onay numaranızı kullanarak oturum açın.

yazıyordu bilgilerimizi girdiğimiz linkte mülakat tarihimiz ocak 13 olarak bangkok'da gözüküyor. ( Ancak Bir mülakat Maili olarak gelmedi direk siteye yönlendirdi)

sonrasında Tayland Konsolosluğu ile eşim iletişime geçip ( evlilik nedeniyle dosyamın açılmasını ve eşimin dosyama eklemesini talep ediyorum dercesine bir mail gönderdik. mail sonrasında bize şöyle bir mail geldi ve burada artık kafamız karıştı : Yetkili adminlerin bilgilerine yine yeniden ihtiyacımız var.
    Mailde Şöyle Yazıyor :

Thank you for your email.

On the day of your interview, please bring both the original and a copy of your name change certificate, along with an English translation if the document is not in English. The officer will then update your last name as per your request.
    We hope this response is helpful to you.

ve aynı gün sonrasında 2. mail geldi :

Dear asıl talihli eşimin adı :,

We are contacting you regarding your immigrant visa application.

Prior to attending your immigrant visa interview, you must submit your DS-260 application form for (BENİM ADIM SOY ADIM) only.

Please complete your DS-260 by accessing the following link: https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

Full details regarding the DS-260 form is available at the following link: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/forms/online-immigrant-visa-forms/ds-260-faqs.html

şimdi bu süreçten sonra ne yapmamız gerektiği hakkında kafamız karıştı açıkcası acaba ? Sürecin devamında ne yapmamız gerektiğini mail bizden tam istiyor anlayamadık 🙂 Bu Konuda Foruma ihtiyacımız var : ) Şimdiden Teşekkürler.

• Aktif olupta VİYANA ve HONGKONG HARİCİ konsolosluklara dosya taşıma maili atıp dönüş alan var mı ?
    Bana daha süreç başlamadı diye dönüşler geliyor yalnız mıyım değil miyim diye merak ettim:)))

• @cptmuzaffer bir üstteki yazıyı okuyunuz 🙂

• @dehaningizemi Aynı anda yazmışız ben paylaşınca düştü 😃 Yalnız siz benim yazdığım postu bir daha okur musunuz 🤦🏼♂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cptmuzaffer bunun için bir excel listesi hazırlayıp, bu başlığın ilk iletisine sabitleyip, her gün çokça kere dile getirmemiz dışında kaçırdığınız bir şey yok sanırım.

• ⭐⭐⭐

@leylaa Bilgilendirme için çok teşekkürler...Tdap 3 lü karma aşısı
    Boostrix 837₺
    Adacel 839₺
    ticari isimleri ve fiyatları ile ithalat problemi yaşanmadığı dönemlerde eczanelerde bulunabiliyor...Ancak sizin gidiş yolunuz gayet güzel olmuş hem tekli aşı yaptırıp, hem de bu işleme ücret ödememişsiniz..👍
    Viyana'nın bunu kabul ediyor olması çok ta güzel olmuş..
    Ben de şöyle bir katkı vereyim Td sadece tetanoz içerir, aile hekimliği ve acil servislerde ücretsiz uygulanır...

• @Ben-Batur yok ben kcc ile dosyamı viyanaya taşıdım. şuan ayrıca bir şey yapmama gerek var mı?

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 180
  • 73
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |