Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.5k 953

• @aress teşekkürler cevap için

• selamlar malum cn yüksek ama yine de eksik aşıları olmaya şimdiden başlayayım mı yoksa ilkbaharı mı beklemeliyim ?

• @samikayhannn merhaba 30 una randevu verdiler ama dr.molnar ve esi o gun yok. hekim sayisi tatil donemi oldugu icin az ve o yuzden planlama yapmiyorlar diye dusunuyorum. Bakalim biraz riskli ama plani oyle yaptik.

• @TuttoSPORT Forumdan takip edip anladığım kadarıyla, konsolosluğa bağlı birşey. Dv 2023 de 42 kişi dosyasını Muscat a taşımış ve vizesini almış. Aynı yıl Hong Kong 23 dosya kabul etmiş eu olarak. Geçen sene muscat hiç eu dağıtım yapmamış sadece 9 tane af dosya bakmış as dışında. Bende tedirginim bekleyip göreceğiz ☺️ Konsolosluğa durmadan mail atmakta iyi birşey değil bence.

• Merhaba, Dr Molnar bana Td asisi olmam gerektigini söyledi. Td yerine TdaP olsam bir problem yaratır mi? TdaP'in içerisinde ekstra boğmaca da yer alıyor ama yinede bu konuda inanılmaz kuralcilar mi onu bilemedim, dolayisiyla birde size danışmak istedim

• @Koray85 evet o veriler hakkında bilgim var.
    Dv23 performansları çok iyiymiş. DV25 için 🤗 umutları tüketmek muscat için çok erken beklemekten başka çare yok ama benim şahsi düşüncem dürtmeyle çalışan bir konsolosluk 😅 gibi sakin olmakta fayda var en azından şu aşamada Aralık sonuna kadar aksiyon alınabilir

• @yck06 Hocam gerekli belgeleri çevirttiğiniz yeminli tercümanı nerden bulabilirim ben acaba? konsolosluklarda mi oluyor?

• @bahar_aydin ek aşıya sorun çıkartmazlar merak etmeyin ben de tdap olmuştum kabul edildi

• @Uzuzi Evet ANLAŞILABİLİR NET bir şekilde yazdım geçmiş deneyimlere dayanaraktan yazdım. Yani benim tek düşüncem Viyana ve HK aktif olan dosya kabul etmiş olabilir bazı konsolosluklar Ocakta liste açıklandıktan sonra aktif durumda olan dosyaları kabul edecek gibi bir düşüncem var.

• Mulakat mailiyle mulakat tarihi belirlendiyse eger sonrasi talihli evlenerek, esini DS260 formu actirarak ekleyebilir mi ? Mulakat maili geldigi tarihten sonra evlendigi icin gorusme olumsuz olur mu ? Evlendigi kisiyi 3 yildir resimlerle kanitlayabilecek durumdayken.
    Tesekkurler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SEYMENOGLU sorduğunuz sorunun cevabı arama butonunda saklı, defalarca cevaplandı sorunuz forumda bu başlık ve başka konu başlıklarında

1-ekleyebilir
    2-evlenme niyetiniz var ise neden 2NL bildirimini beklediniz diye sorgulanabilirsiniz
    3-kanıtsız olmaz, konsolosun takdiri mülakat esnasında

• @bahar_aydin Selamlar...Bunu size ne zaman söyledi, siz ne dediniz de söyledi? Konuşmayı biraz detaylandırabilir misiniz?👋

• ⭐⭐⭐⭐

@SEYMENOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mulakat mailiyle mulakat tarihi belirlendiyse eger sonrasi talihli evlenerek, esini DS260 formu actirarak ekleyebilir mi ? Mulakat maili geldigi tarihten sonra evlendigi icin gorusme olumsuz olur mu ? Evlendigi kisiyi 3 yildir resimlerle kanitlayabilecek durumdayken.
    Tesekkurler.

Kanıtlarınız varsa olumlu geçecektir, merak etmeyin.
    Excel'de Hong Kong yazıyor. Dosyanızı transfer etmişsiniz sanırım, imzanıza ekler misiniz lütfen.
    Başarılar şimdiden

• Bu ileti silindi!

• @Erdem-Yıldız Saglik muayenesi icin ise asilarin cogu uzun yillar gecerli olan asilar zaten o yuzden fark yaratmayacaktir diye dusunuyorum.

• @samikayhannn bizim sağlıkta 23 ünde, mülakat 2 Ocak, iki defa gidip geleceğiz ama başkaca sebeplerden dolayı bizim, mani bir durum yoksa minik bir tatil için keyifli bir zaman. Orada görüşmek üzere

• @bthn Hocam yeminli tercüman çok var konsoloslukla alakalı değil. Sizde çok rahat bulabilirsiniz istersenizde mesaj olarak yazarsanız iletişim bilgilerini veririm.

• SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti

• Bu yıl mülakata giren arkadaşlar sağlık kontrolünde çocuklara kovid aşısı yapılıyor mu zorunlu mu yani teşekkür ederim

• @sevdemimi ben viyanaya sorduğumda 12 yaşın üstündeki herkese covid aşısının yapıldığını söylemişlerdi

• DS260 formunda iş deneyimleri bölümünde öğrencilik zamanlarında yaz aylarında yapmış olduğum geçici işleri yazmadım ama bununla ilgili formu açtırıp düzeltme yapmam gerekir mi ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k