Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 Henüz ben mail almadım arkadaşlar

• Muscat 10k mülakat yok henüz.

• @cngzdmr54 merhaba, alttaki excel tablosundan her senenin aylık bazda bülteni ve talihli sayılarını gösteriyor, bir altındaki ise ceac verilerine gore dosyaların durumlarını gosterıyor ama dv25 verilerini ocaktan itibaren gosterecek, geçmiş yıllara bakabilirsiniz şimdilik.

• @sezen merhaba banada aynısını söylediler sonra okul müdürü bizzat e devlet e girmeye çalıştı sonuç olumsuz. İl milli eğitim müdürlüğüne gittim. Lise mezuniyet belgeni okuldan al gel apostil yapalım aslı gibi olur dediler. Noter onaylı tercüme ve apostille mülâkat gününü bekliyorum. Umarım sorun çıkmaz.

• arkadaşlar merhaba, schengen vizesi başvurularında randevu bulmak sıkıntı olduğu için randevu açıldığında bildirim gonderen bir bot yazdım, viyana'da veya farklı bir avrupa bölgesinde mülakata girmek isteyen ama schengen randevusu bulmakta sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

Not: tabikide ücretsiz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@atibaba öncelikle teşekkürler, çok faydalı olacaktır.
    bunu şu şekilde yapalım dilerseniz. eğer ilgili bot bir browser eklentisi ise o şekilde forum kullanıcılarına sağlayalım.
    değilse, siz açılan randevu olduğunda bu başlıkta duyurusunu yaparsanız takip eden arkadaşlarımız için faydalı olacaktır.

*ilgili kodun kişilerin kendi pclerinde çalışıp çalışmadığını bilmediğim için bu şekilde bir öneri yaptım.

• @ogo geçen ay 6 bini geçerse şengen zamanını tutturamam diye randevu da bulamayınca dosyayı mecburen başka yere taşımıştım, 6 binde sabit kalması da büyük şans oldu, bir de size üç ay çıkmış daha büyük şans olmuş güle güle kullanın

• @gucarslan merhaba Uğur bey, ilgili botu telegram üzerinden bildirim gonderecek şekilde tasarladım kimsenin pc'sinde kod çalıştırmasına gerek kalmıyor. Bildirim almak isteyenler için kod içerisine ekleme yapmak gerekiyor sadece.

• @Ben-Batur Hayırlısı olsun tekrardan 🍀

• @Mehmet-ynd siz yapılabilecek tüm işlemleri yapmışsınız, iyi düşünelim problem olmaz diyelim , sürecinizde başarılar dilerim.

• @sirvanak Hocam genelde KCC mail tipiniz 3 olduğunda dosya taşımaları yapıyor. Bu yüzden mail tipiniz kaç onu öğrenmeniz gerekir. Aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc/29?page=2

• @Ben-Batur tebrik ederim hocam. Yeni ahayatınızda başarılar darısı bizim başımıza olur inşallah. Henüz bize mail gelmedi ama gelir inşallah diye umuyoruz😅

• daha önce de sorumu sordum fakat cevap alamadım, asıl talihli eşim, hamilelik sürecinde olduğumdan muhtemelen mülakat verilecek ayda ya doğumum gerçekleşecek ya da son haftalarımda olduğum için uçağa binemeyeceğim. Hiç bu ya da farklı sebeplerden mülakat erteletebilen oldu mu? veya asıl talihlinin mülakata katılıp aile üyelerinin sonradan mülakata girebilmesi mümkün mü? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• Arkadaşlar ocakta hong kong ta mülakata girecek olan arkadaşlardan sağlık reandevusu alan oldumu acaba ?

• @atibaba teşekkürler emeğinize sağlık

• @rezanclz Hocam merhabalar, paylaşımlarınız için çok teşekkürler!

Benim size sormak istediğim: mülakat yeri görseldeki yerdir, değil mi? 1.adres değil, 2.adres; doğru mudur?

1. Boltzmanngasse 16, 1090 Wien, Austria
    2. Parkring 12A, 1010 Wien, Austria

20c41468-0232-4d47-aabf-ff229a07b8cb-image.png

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eda77726 mülakat ertelemek yerine yapmanız gereken, vizelerini alabilecek herkesin vizesini alması.
    ilgili durumda mülakatınız geldiğinde bana ulaşın buradan, nasıl ilerlemeniz gerektiğini anlatacağım.
    yapmanız gereken asıl talihlinin vizesini alması, kalanların da sonradan mülakata takılıp vizesini almasıdır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@atibaba, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar merhaba, schengen vizesi başvurularında randevu bulmak sıkıntı olduğu için randevu açıldığında bildirim gonderen bir bot yazdım, viyana'da veya farklı bir avrupa bölgesinde mülakata girmek isteyen ama schengen randevusu bulmakta sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

Not: tabikide ücretsiz.

dv mülakatı için schengen randevusu alamayanların dikkatine!

arkadaşlar,
    sn. @atibaba'nın yazdığı bot sayesinde musait schengen randevusu bulamayanlar için bir desteğimiz olacak.
    sadece dv mülakatı için, schengen randevusu ihtiyacı olanların izlemesi gereken yok;

1. DV2025 talihlisi olmak ve excel'e kayıtlı olmak
    2. mülakatını herhangi bir avrupa ülkesine taşımış / taşıyacak olmak

bu iki kriteri sağlıyorsanız özel mesaj yoluyla sn. @atibaba'ya ulaşın.
    ilgili süreç için size destek olacak.

bir kez daha sn. @atibaba'ya destekleri için teşekkürler.
    bol şans.

• @samikayhannn
    466a615a-6568-42b9-8130-6b4778db84e5-image.png

2.attığınız adrese gideceksiniz 1.adres göçmen vizesi için değil google yorumlara bakarsanız nereden gireceğinizi de görebilirsiniz kapısında us embassy yazan ufak bir tabela da var

• Konsolosluklar ayda bir kez mi dağıtım yapıyor? Hong Kong 88xx lere kadar mülakat dağıtmış gözüküyor. Bültenden biraz geride, kötü değil ama daha yüksek numaralara sıra gelmesini etkileyecek.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |