DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Serapp Serap hanım Merhaba , Üniv diploma aslı şart mı? 98 doğumluyum malum pandemide mezun olduk mecburen , okulumda şehir dışındaydı gidip diplomayı alamadan işe girdim çalışmaya başladım:) Bu nedenle üni diploma aslı yanımda değil çok gerekli görülüyorsa okuldan alacağım gidip.
-
1- sağlık muayenesi yaptıracağınız kurumla iletişime geçip sorun.
2- forumda yüzlerce kere yazıldı, son iletileri inceleyin.
2- maddi birikim göstermeniz faydalı olacaktır, hesapta gösterip hesap dökümü alıp sonra aldığınız kişiye iade edebilirsiniz.
4- olmaz
5- adınızı ya da cinsiyetinizi hatalı yazmadıysanız hiçbir güncelleme yapmanıza gerek yok.
6- vize almak istiyorsanız yaptırın bence. -
@emirhankd diplomanızın orj. alın, onsuz mülakata gitmeyin.
-
@Ahmet-Balcı mülakata gitmeden buraya kaydınızı yaptırmanız gerek evet.
ancak mülakattan 1 hafta önce yapın, şu an açık değildir.
bu sadece pasaportunuzun size gönderilmesi için bir kargo kaydı. -
Merhaba, Şubat ayına yüksek ihtimalle Ankara' dan mülakat almayı bekliyorum. Ama Trump' ın Ocak ayında göreve gelecek olması ve DV program ile verilen greencard' ları iptal etme olasılığı nedir? Bu riske karşılık önlem olarak Viyana' ya taşımak mantıklı mıdır?
-
@korayuzayates bu cn ile değildir.
trump'In şu an iptal edeceği bir şey yok. alacağı aksiyon DV2026'yı etkiler. -
viyana, hong kong haftasonu yüzlerce mülakat dağıtırken;
dededen / babadan kalma dükkanların kirasını yiyip, zekatını vermeyen cimri dini bütün ankara'dan mülakat bekleyenler; sizlere de güzel haftalar olsun. -
@Flight101 ben Şengen vizemi aldım beklemedeyim. Henüz davet maili gelmedi
-
-
Hong Kong’a dosya açtırma talebinde bulunmuştum ve kısa süre önce mail aldım. Dosyamın açıldığını bildirdiler. Gönderilen mailde önemli bir detay daha bulunuyor. Eşimi dosyaya ekletmek istediğimi ve evlendiğim için soyadımın değiştiğini belirtmiştim. Gelen mailde, görüşme tarihi gibi bilgilerin yer aldığı bir PDF paylaşmışlar. Ayrıca yararlanıcı kısmına beni eklemişler ve eşimin güncel soyadını, yani evlendikten sonra aldığı soyadını yazmışlar.
Şimdi, dosya açıldığı için bilgi güncellerken eski soyadını değil yani kazandığı soy adını değil de , şu anki evlilik soyadını mı yazmalıyım? @gucarslan
-
@Gs1905 evet, güncel soyadını yazmalısınız.
-
@gucarslan tamamdır . okuldan randevu aldım diploma aslını almaya gideceğim.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim peki yeni halini ne zamana kadar doldurmam lazım süresi var mı acaba
-
@Gs1905 siz doldurup submit etmediğiniz sürece mülakata giremezsiniz.
süresi bu kadar işte.. -
Merhabalar,eşime vize görüşme tarihi verildi Ceac kısmına girdiğimde add aplication kısmını bulamıyorum kendimi eklemek için yardımcı olabilir misin
-
@gucarslan Çok teşşekkür ederim
-
Son bir kaç yıl ülke ülke Greencard talihlilerinin sayısını gösteren bir tablo vardı sanırım forumda bulamadım paylaşabilecek var mı?
-
Sağlık muayenesi 27 ocak. Mülakat 30 ocak Viyana randevuları oluştu. Hade hayırlısı

-
Lütfen imzalarınızı güncelleyiniz
Mülakata nerede gireceğinizi, mülakat gününüzü ve sağlık randevu tarihinizi imzanıza ekleyin.
Gelecek sorulara daha doğru cevaplar alabilmek için bu çok önemli.
Excel tablosunda da güncelleme yapmayı unutmayın lütfen.
Hepinize başarılar diliyorum

-
@gucarslan çok teşekkür ederim Uğur bey iyi ki varsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.