DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Koray85 kendilerinin süreçleri hakkında hiçbir konuyu merak etmiyoruz açıkçası.
excel'e de bilgi girmemeleri çok önemli değil, 1 ocak'ta zaten bütün bilgilere erişebileceğiz. -
@Gs1905 resmi evlilik belgenizi ekleyerek sağlık muayenesi için randevu alabilirsiniz.
konsolosluğun sistemi güncellemesini bekliyoruz yazın. -
@Gs1905 umarım öyle bir sorun yasamazsiniz
-
@seda80 iki sorunuz da forumda defalarca cevaplandı, lütfen forumun arama özelliğini kullanın tamamen ücretsiz.
-
@gucarslan Muscat a taşımıştımda. Tedirgin oldum sadece mülakat dağıtıldı mı diye. Yoksa dediğiniz gibi cn15xxx lerde, Bı daha ki ay current olursam dagıtım olmadıysa taşımada yapamayacağım.😊
-
@Koray85 üniversite mezunuysanız lise diplomanıza gerek yok.
-
@Mertype resmi evliliğinizi kanıtlayan belgeyi paylaşıp, DS260 formu konsolosluk tarafından güncellenecektir şeklinde belirtin.
-
@gucarslan değilim sadece lise diplomam var ve doğum yeri ardahan yazıyor diplomada, pasaportta İstanbul. Kayıp diplomayı bile insanlar kağıt olarak alıyor. Anladığım kadarıyla doğum yerini değiştirmek daha da sıkıntılıdır tahminim. Elçilik sıkıntı yapmaz inşallah.
-
@Serapp Serap hanım Merhaba , Üniv diploma aslı şart mı? 98 doğumluyum malum pandemide mezun olduk mecburen , okulumda şehir dışındaydı gidip diplomayı alamadan işe girdim çalışmaya başladım:) Bu nedenle üni diploma aslı yanımda değil çok gerekli görülüyorsa okuldan alacağım gidip.
-
1- sağlık muayenesi yaptıracağınız kurumla iletişime geçip sorun.
2- forumda yüzlerce kere yazıldı, son iletileri inceleyin.
2- maddi birikim göstermeniz faydalı olacaktır, hesapta gösterip hesap dökümü alıp sonra aldığınız kişiye iade edebilirsiniz.
4- olmaz
5- adınızı ya da cinsiyetinizi hatalı yazmadıysanız hiçbir güncelleme yapmanıza gerek yok.
6- vize almak istiyorsanız yaptırın bence. -
@emirhankd diplomanızın orj. alın, onsuz mülakata gitmeyin.
-
@Ahmet-Balcı mülakata gitmeden buraya kaydınızı yaptırmanız gerek evet.
ancak mülakattan 1 hafta önce yapın, şu an açık değildir.
bu sadece pasaportunuzun size gönderilmesi için bir kargo kaydı. -
Merhaba, Şubat ayına yüksek ihtimalle Ankara' dan mülakat almayı bekliyorum. Ama Trump' ın Ocak ayında göreve gelecek olması ve DV program ile verilen greencard' ları iptal etme olasılığı nedir? Bu riske karşılık önlem olarak Viyana' ya taşımak mantıklı mıdır?
-
@korayuzayates bu cn ile değildir.
trump'In şu an iptal edeceği bir şey yok. alacağı aksiyon DV2026'yı etkiler. -
viyana, hong kong haftasonu yüzlerce mülakat dağıtırken;
dededen / babadan kalma dükkanların kirasını yiyip, zekatını vermeyen cimri dini bütün ankara'dan mülakat bekleyenler; sizlere de güzel haftalar olsun. -
@Flight101 ben Şengen vizemi aldım beklemedeyim. Henüz davet maili gelmedi
-
@emirhankd 👍🏻🤚
-
Hong Kong’a dosya açtırma talebinde bulunmuştum ve kısa süre önce mail aldım. Dosyamın açıldığını bildirdiler. Gönderilen mailde önemli bir detay daha bulunuyor. Eşimi dosyaya ekletmek istediğimi ve evlendiğim için soyadımın değiştiğini belirtmiştim. Gelen mailde, görüşme tarihi gibi bilgilerin yer aldığı bir PDF paylaşmışlar. Ayrıca yararlanıcı kısmına beni eklemişler ve eşimin güncel soyadını, yani evlendikten sonra aldığı soyadını yazmışlar.
Şimdi, dosya açıldığı için bilgi güncellerken eski soyadını değil yani kazandığı soy adını değil de , şu anki evlilik soyadını mı yazmalıyım? @gucarslan
-
@Gs1905 evet, güncel soyadını yazmalısınız.
-
@gucarslan tamamdır . okuldan randevu aldım diploma aslını almaya gideceğim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum